Війна

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем Ома, 30 жов 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ома

Ома Дуже важлива персона

Так Зет же ж не з рейху. А з Полтави, мені здається. Нє?

• Подобається Подобається x 1
  2. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Так вони ж можуть блокувати і українських операторів по ІР. І українці можуть. Тому потрібно поміняти ІР і воно буде працювати, хіба сам сервер арештують і відключать що у випадку якщо він закордоном ФСБ не може зробити. Я не знаю який у зет оператор і кому він належить але виглядає що його блокують.

• Подобається Подобається x 2
  3. Forpost

Forpost Стоїк

---------- Додано в 14:10 ---------- Попередній допис був написаний в 13:56 ----------

https://who.is/whois-ip/ip-address/87.239.187.242

4. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

• Подобається Подобається x 5
  5. Ома

Ома Дуже важлива персона

Мордор прислав "гуманітарку" своїм вбивцям-утиркам моторилу та гіві. Обережно мордорська мова.

http://www.youtube.com/watch?v=miTWi8C5aeI

6. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

7. Gron

Gron тафгай

Насправді хєрня якась.
    Але може 19 вік повертається і нового Наполеона побачимо.

8. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Вони ніби не вдоволені призначенням бо очікували що буде хтось інший. Але на відео дуже неясно сказано. Зрештою їм краще знати. Можливо не хотіли пояснювати пресі.

---------- Додано в 11:55 ---------- Попередній допис був написаний в 11:28 ----------

Відставці голови Пентагону Чака Гейґела передувало розчарування діями Білого дому, що не затвердив його план зі стримування президента РФ Володимира Пуйла.
    Про це пише The Wall Street Journal з посиланням на власні джерела.

http://www.eurointegration.com.ua/news/2014/11/26/7028177/

9. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Є продовження
    Я нависмикував цитат із досить великого текста, а його, на мою думку, варто почитати повністю.
    http://www.ej.ru/?a=note&id=26551

• Подобається Подобається x 4
  10. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

всегда ... чем лучше инструктор тем он тупее и тем он козлее ... ему надо за короткое время подготовить бойца - по-моему вполне адекватно все делает ...

не сильно смелые заявки для "эксперта" утверждавшего как у Раши нет войск, нет солдат, а мы шапками закидаем в момент .... что до аэропорта - то думаю единственная причина почему он еще наш так это то что Рашисты не активно помогают, сброд впополченцев вяло постреливает и все, а так дивизион "Буратин" никакого аеропорта - нет ... взять ту же суар - могилу, видимо там реально стратегически важная очка если ее - пздык и отбили, а аэропорт по большому счету наверняка нафиг не нужен, ведь самолеты в условиях активности нашего ПВО все равно он принимать не сможет так что это уже вопрос престижа нам не сдать а им взять .... имхо ...

---------- Додано в 21:47 ---------- Попередній допис був написаний в 21:42 ----------

искал про помощь нацистов Финляндии надыбал интересное:
    ничего не напоминает ????

• Подобається Подобається x 3
  11. Gron

Gron тафгай

Не треба перебільшення.
    Мене, под-к Гєлєрштейн, беж жодного мату чи тупізни, з філософським сентенціями, навчив за тиждень так стріляти з сраного ПМ, що яі зараз не хиблю з будь якого пистолета.

12. artobstrel

есть разница между первый упражнением ПМ по грудной мишени и применением в боестолкновении ... на видео идет подготовка к бою, действия в стрессовой обстановке, норм ...

13. Gron

Gron тафгай

Гарно, що у нас є підковані коментатори.
    Спитайте Михалича, якщо мені не довіряєте.
    На війні, голос на бійців не повишають ( задарма ), а вся ця хєрь з учєбок 80-х .

14. artobstrel

на войне - да, там и так стресса хватает а на полигоне? вот его и создают ....

15. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Якийсь час помагали дуже активно. І десантура і спецназ. Багато полягло і не взяли.

16. Gron

Gron тафгай

Навіщо ?
    Якщо ,Ви зможете відповісти на це запитання, то Ви Суворов, чи Макартур.
    Хіба ці курсанти не знають, "що завтра війна що завтра в паход" ?
    Нафіга стрес, як повинен бути вишкіл.
    Нє, ти нє пєдагог.

17. консультант

консультант Дуже важлива персона

На цій сторінці є відео. Варто подивитись починаючи хоча б з 31хв.30 сек. скільки ям заготовлено для загиблих... .
    http://life.pravda.com.ua/person/2014/11/24/184538/

18. Ома

Ома Дуже важлива персона

Гундяев:
    www.religion.in.ua/…/27562-patriarx-kirill-ukraina-umyshlen…

Брехня вищої духовної особи навіть гірша за зброю.

• Подобається Подобається x 3
  19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Да, я знаю, якби захотіли, то були би в Лісабоні. Заре вони взагалі нічо не хочуть.

20. kym

kym Well-Known Member

Трохи не так... власне рашистам аеропорт потрібен.... бо за мінськими домовленностями війська мають відійти на 15 км.... - значить з донецька вийти, якщо ареропрт український. А Донецьк це мобілізаційна база для руских... бо як не буде у них місцевих зрадників то виходить що росія воює - ва вона поки що каже що не воює. Весь цей руский спецназ добрий мітинги розганяти, а як по них луплять ідеологічно переконані українці то з того спецназц тільки рожки да ножки. у нас кожний кіборг вартий двох руских спецназівців
    До речі історія боїв за донецький аеропорт досить цікава і почалась з того що 25 українських спецназовців з військової розвідки вибили звідти 200-300 чоловік так званих ополченців. причому половина з них стріляла в реальних умовах перший раз. Ця операція напевне буде викладатись в підручниках і не тільки в Україні

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)