Робіть, що хочете, це Ваша особиста справа. Просто, вочевидь, на рівному місті хамити людині, яка взагалі Вас не зачіпала, а перепостила з ФБ інфу, це такий необхідний атрибут правдоказатєля.
Канада не пропонувала F18 Україні-в Канаді всього 90 хорнетів літає і 20 відсотків ВПС ніхто не віддасть.Таке може би було якби Канада переозброювалась на Раптори і Хорнети були би не при ділі але наразі нема контракту на нові літаки і старі ніхто не дасть.Тут вибори за рік і подарунок на сотні мільйонів доларів попалив би репутацію уряду і міг би коштувати консерваторам виборів.
Бухгалтерія війни. І я з цим погоджуюся, оскільки сам деяким чином причетний до бухобліку. Повністю http://glavnoe.ua/news/n201394
Матiнко, я вас не впiзнаю - невже здоровий глузд таки включився? Не змiнилося практично нiчого, i не змiниться на жаль в найближчi пару десятилiть - НiЧОГО. А джекi слухати - себе не поважати. Фантаст, хоч i не дурний. Але фантаст.
Інколи корисно не лише заголовки повідомлень читати, але і сам текст. Наприклад, читаємо заголовок Читаємо текст, і виявляється, шо велика фракція (уже налічує 150 осіб) БП поділиться на п"ять груп, тому що так зручніше керувати. А ділив фракцію на групи колись нині покійний Кушнарьов З таким же успіхом можна було дати заголовок Юрій Луценко вирішив піти по шляху Євгена Кушнарьова Як тепер модно казати: Журналісти такі журналісти!
Іноді корисно і ні те ні те не читати. 80% - трепло. Їх забагато розплодилося. Хтось нашкрябає в Фейзбуці чотири рядка - і давай цілий день одне й те саме розносити по всім сайтам, лиш заголовки вигадують кожен свій, хто на шо гаразд.
Я обома руками за тільки вже майже рік як війна почалась і щось не видно щоб уряд щось робив в цьому напрямку. Так же як і з танками. І від допомоги відмовляється. Тому дещо дивно і підозріло виглядає.
Це друге питання.... львівський авіаремонтний, який ставить на крило МіГи з березня по вересень стояв без роботи. А у Франківську купа МіГів які не літають. Тільки зараз працюють на всю катушку. І чи хтось відповість за піврічну бездіяльність
Танки і авіація повинні бути свої. Ніхто їх не подарує в достатній кількості. Хіба щоб залатати дзюри. Тому тільки або закуповувати самим або випускати свої. І все це постійне нявчання урядовців "ми не можем" починає набридати. Якщо не можуть хай звільняються і дають місце тим хто можуть. Хочеться нарешті почути що урядовці можуть. Окрім розгодовування власних дітей на хабарах здається наразі нічого.
Сергій Лойко, американський журналіст. Інтерв"ю про війну, кіборгів. https://www.youtube.com/watch?v=BQZ9AmB2Zok
- Мого тата нема. - А де він? - Він на небі. Його Янголи забрали. - А мій на Сході. - Мій теж був на Сході... Діти тепер так живуть. Тепер її тато янгол.
а ни че, инструктор создает у курсанта - стресс, в реальности его будет создавать противник, а на тренировке за каждое промедление он на курсанта орет матом - это нормально ....