Війна

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем Ома, 30 жов 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Дзеко, якщо Ви живете в паралельній якійсь Україні, то відкрию трохи завісу таємниці: в нас зроблено хіба 10% того, що можна було зробити в плані подолання корупції та бюрократизму. І відкати дають/беруть, і хабарі. Ви можете скільки завгодно на форумі розпинатися про всепропаликів та перемогу Майдану, але реальність говорить інакше. Надто мало позитивних змін.
    Щоб не бути голослівною - в мене подруга працює в прикордонній службі. Нічого не змінилося на наших кордонах і пунктах пропуску, ні-чо-го. Прикордонна служба ще якось тримається під контролем, а митники - то стадо розгодованих на поборах кабанів неляканих. Лише коли люди позахоплювали адміністрації і повним ходом йшли активні дії на Майдані, вони виконували свою роботу як має бути.

• Подобається Подобається x 5
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Дійшло до того, що Європа відмовляється давати нам гроші через те, що нічого не робиться у плані реформ.

Тепер гроші - тільки під реформи.

Сором. То ми повинні підганяти реформи, а не нас.

В Польщі подібне було:

http://www.youtube.com/watch?v=nFaYnUgvJ5k

• Подобається Подобається x 2
  3. mrochkizm

А ось і пояснення, чому:

https://www.facebook.com/yuri.biriukov/posts/1522453281356817

• Подобається Подобається x 1
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

абсолютно не смущаєт.

Палубний, значить короткий шлях взльоту всього навсього.

Чомусь весь народ пересідає з Ладів-Жигулів на Фольсвагени, не дивлячись на свій вік і не навпаки.

---------- Додано в 23:07 ---------- Попередній допис був написаний в 23:05 ----------

Супер. Війна на порозі, а ми будемо починати з трусов.... Скільки часу нам тре, щоб виготовити 30 Мігів чи Сушок?

5. mrochkizm

Не знаю тоді, чого не взяли ті безпілотники. З іншого боку, можна було би провести перекваліфікацію пілотів, навіть якби то зайняло час, то би на майбутнє згодилося, бо Рашка не відстане від нас.

• Подобається Подобається x 3
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

А от спеців по сушках і мігах у нас за 22 роки - пруд пруди....

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це того шо їх не люстрували. А взагалі я вимагаю закрити кордон!

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Західний? Смієтеся?

9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Східний! І взагалі, чому Вальцман здав Савур-Могилу? Це була стратегічна точка! Хто відповість за ЗРАДУ??

10. Gron

Gron тафгай

Засунте це поясненя.....
    Подалі.
    ??!!!!
    Який звязок, і нафіга нам ці безпилотники, своїх наштампувати, як два пальця....

11. Ома

Ома Дуже важлива персона

Кіборги теж люди. Повертайтеся живими, ріднесенькі.

• Подобається Подобається x 4
  12. mrochkizm

Перепрошую, а я Вам хамила чи що? Вирази добирайте.
    Переплутала, винищувачі :)

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

питання не в "хочу", в "як".

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Вислухавши всі ці страшні змовницькі історії, Швейк вважав за доцільне розтлумачити їм усю безнадійність їхнього становища.

— Кепські наші справи, — так почав він свої слова розради, — і неправду ви кажете, що вам, що нам усім нічого не буде. Для чого ж тоді поліція, коли не для того, щоб за наші дурні язики дерти з нас лико. Коли вже прийшли такі небезпечні часи, що в ерцгерцоґів смалять, то хай ніхто не витріщає баньки, коли його тягнуть до поліції. Все це робиться заради помпи: треба ж Фердінандові перед похороном зробити рекламу. А що нас тут, як чортів у пеклі, то тим краще, буде веселіше. Коли я ще служив у війську, під замком не один раз сиділа половина роти. Таких невинних, що їх засудили ні за цапову душу, було й було. Та не лише на військовій службі, а й в судах. Пам’ятаю, якось засудили одну тітку за те, що вона задушила своїх новонароджених близнят, хоч вона присягалася, що не могла задушити близнят, бо в неї народилося лише одне дівчатко, яке їй пощастило задушити зовсім безболісно, ані писнуло. Проте її все ж таки засудили за подвійне вбивство. Або отой невинний циган в Забеглицях, що вломився вночі під різдво до крамнички. Він клявся й божився, ніби хотів лише нагрітися, — та лисого дідька йому це допомогло. Коли вже суд ухопить щось у свої руки, — біда. Біда, але так і мусить бути. Хоч не всі люди такі негідники, як можна про них подумати, та спробуй-но відрізнити порядного від пройдисвіта, а надто сьогодні, в такий важкий час, коли уколошкали цього Фердінанда. Колись, як я ще служив у війську в Будейовицях, у лісі, за полігоном, застрелили пса, а цей пес належав пану капітанові. Той, коли дізнався про це, викликав нас усіх, вишикував і каже: хай вийде з шеренги кожний десятий! Я, зрозуміло, також був десятий. Ми виструнчилися, стоїмо, ані руш. А капітан ходить довкола нас і горлає: «Ви падлюки, волоцюги, нікчеми, плямисті гієни! За цього пса вас усіх треба в карцер запхати, січки з вас наробити, постріляти, живцем поварити. Я з вами церемонитись не буду: чотирнадцять днів ніхто ані кроку з казарми». Так тоді ж ішлося про собаку, а тепер про самого пана ерцгерцоґа, отже, тут треба такого страху, нагнати, щоб ця жалоба була така як слід.
    — Я не винен, я не винен, — твердив наїжачений чолов’яга.
    — Ісус Христос теж був не винен, — сказав Швейк, — а проте його розп’яли. Ніколи, ніде і нікого не цікавила доля якоїсь безвинної людини. «Maul halten und weiter dienen» 1, — як казали нам на військовій службі. Це найпевніше і найкраще.

1 Тримай рота на замку і служи (нім.).

Ярослав Гашек. Пригоди бравого вояка Швейка

15. Gron

Gron тафгай

Може мені ще котика завести, та в "балачках" прописатись, з флудом російсько мовним ?
    А Ви мені карти давайте, банте, чому ні, я ж не гьосер, не вітер, я ж правду кажу.

16. Ома

Ома Дуже важлива персона

Посол США в Москве Джон Теффт назвал условия, при которых США и Евросоюз отменят санкции в отношении России:
    - Путин выводит войска из говнороссии и полностью передает границу под контроль Украины,
    - Украину принимают в НАТО.
    http://newsru.com/russia/23nov2014/tefftsays.html

Путин, застрелись.

• Подобається Подобається x 8
  17. Gron

Gron тафгай

Я в шоці, дають безкошовно винищувачі, а ми відмовляємось.
    Нє, навчити пілота це не один місяць як каже п. Мих, це не з лади на Мерс пересіти, але ж це машина, Міги та Сушки законсервовані не меньш, а то і білш часу потребують, ніж переобучення пілотів.

18. Ома

Ома Дуже важлива персона

Це правда?

:dntknw::scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 4
  19. mrochkizm

Поки є такі тямущі люди, як Ви, я спокійна. Вони все знають :)

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Про статут згадали. По статуту на ржавій техніці на війну не їздять. І взагалі на війні від статуту нічого не залишається. Шо було тоді на ходу - те і виїхало, і то добре.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)