Отак, як вам ніяк не дійде, що на прикладі "придністровій-абхазій-осєтій" не можна класти Росії пальчика в рота, бо завтра кацапи лєгко в Києві очутяться, так і отим "лугандонам" по визначенню при браці сірої речовини в макітрах ніколи і за сто років нічого не дійде... Діву даюсь оцим київським, тіпа форумним політологам,- мільйони разів, здається пережовоно абсолютно очевидні речі, а він, погладжуючи в київському теплі свою наче стрьомну голівку, знову верзе очевидну хєрню... Нашим бійцям в Донбасі скажіть, що треба "Лугандон відрізати від України", тіко перед тим сфатарафіруйте на пам'ять свої яйця, бо будуть вони висіть на вершині диспетчерської башти донецького аеропорту,.. а ще краще до беспілотніка на вірьовкі прив'яжуть
Коротко суть розмови з кацапами: -Нащо Росія напала на Україну? -Расія не ваюет! Если б Расія ваевала, то уже біла би ва Львове! -Тоді за що ввели санкції? -За незавісімаю палітіку! Расія не становіца ракам перед Абамай! А санкціі оні і так ввелі бі под другім предлогам!
якщо точніше - транспортно заряджаюча машина з зенітною керованою ракетою 5В28. Заряджаюча машина на С200 по рельсах їздить.
Мені і думати про це не треба, я просто абсолютно твердо знаю, що у них цілком достатньо цієї речовини, аби тупо слугувати тому, що говорить "начальнік", а він буде говорити виключно проукраїнське, яке буде дублюватися "ящиком" і до фєні (на цьому етапі) якою мовою. Люстрація+віключення російських і повна ліквідація проросійських ЗМІ. І всьо. З вовками жить, по-вовчи вить. Мар'яна, такий приклад, - в СССР абсолютно не було на Донбасі "бандерівської" теми, практично жоден його мешканець боявся про те рота відкрити тому, що по-перше, не було навіть натяку на оголтєлу антиукраїнську пропаганду в ЗМІ, бо партійна лінія тоді була на створення "савєцкаво народа", по друге організовано теж про "бєндеравщєну" охочі не могли блєяти, бо було "больше трьох нє сабірацца"... Вони тупо слухали начальніка-парторга, а телевізор повторював їх і цього було достатньо. Підняли вголос цю тему сталінські комуняки при горбачьовській гласності, коли постала загроза їх державному пануванню.
Брехня, думаю... Там цілий комплекс треба завозити. А це як мінімум 1 радіолокатор підсвіту цілі, два кунги (кабіни керування) , 2 кабіни стабілізаторів напруги, принаймні 3 пускових, хоча б штук 6 заправлених ракет. То всьо громіздке як холєра. 100 пудов брехня.
Не бачу в Ваших словах логіки. Придністров"я, Абхазія, Південна Осетія існують, а кацапи поки що ні в Кишиневі, ні в Тбілісі. Далі, звичайно, кацапів не потрібно пускати, але йти зараз на них в атаку, з тим озброєнням, що є там на даний момент, то - самогубство держави. Десятки тисяч смертей. Потрібно нарощувати сили для удару, підтягувати війська, зброю, потроху перемелювати кацапів, що йдуть в атаку. Сіяти зневіру в їх рядах. А шашки наголо і вперьод в резинових шльопанцях, так нічого не вийде.
Логіка в тому, що Україна величезна в порівнянні з Грузією та Молдовою країна і Україна має зараз всесвітню (на відміну від грузино-молдовських війн) підтримку. Колосальна різниця ще в тому, що Захід, внаслідок україно-російської війни, прийшов до висновку про те, що Росія на Україні не зупиниться. Ніякого самогубства бути не може. Війна є війна, жертви були в війнах і будуть. Україна за ті сотні років поки була колонією Росії втратила мільйони своїх вояків і по Європам і по Монголіям і по Сибірам і і по Афганістанам і по Африкам і ще чортій-де тіко не лягали в могили наші хлопці заради процвєтанія Бєлокамєнной... А зараз україці воюють саме за свою землю і саме на своїй землі - абсолютно святе діло... А коли їм іти "впірьод" і в яких шльопанцах не вам тут сяборчать... і навіть не мені, як біологічному "атцу данбаской дімакратії"
Это далеко не факт. Есть версия что ракетой С300 сбили россияне. И самолет Ту-154 в 2001 году сбит россиянами комплексом С-300 К тому же в этой статье(вроде как) ,не упоминается про загадочную внеплановую посадку в Бургосе,где взяли груз и при этом исчез один из членом экипажа. Может и не С300, но ясно только одно- ничего не ясно. Россияне в этом постарались.
Боже, благослови Америку. Маккейн знає що таке совкові гопніки. І що ніякі домовленості з ними не діють, виключно сила.