Війна-2

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем KARABIN, 31 січ 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. ollan

ollan Well-Known Member

На днях должны были инструкторы, человек 300, приехать. Чуркин в ООНе об этом тоже упоминал.

2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

я знаю. триндьож це все.

• Тупо Тупо x 1
  3. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Рибу ловлять. Я знаю.

4. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Росія гістерикує не по-дитячому. Це значить що зброя і інструктори їх таки добре лякають. Туди і потрібно бити. Це навіть суто політично добрий козир.

5. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А Вы предлагаете сидеть и ждать у моря (ЕС, НАТО, ОБСЕ...) погоды?
    Так благодаря кой-кому у нас и моря-то почти не осталось.
    Как тут не вспомнить старый солдатский анек:
    Генерал спрашивает жену-генеральшу:
    - Тань, а секс это работа или удовольствие?
    - Наверное удовольствие, иначе бы ты для этого солдат присылал.

Так и тут. "Никто не даст нам избавленья, ни бог, не царь и не герой..."©

• Тупо Тупо x 1
  7. VasMT

Т.з. армійська верхівка тільки інструмент в руках зрадників. Вальцмана на шибеницю, а все кабміновське і радне збіговисько в Бабин яр.

• Тупо Тупо x 1
  8. Vedun

Vedun Well-Known Member

кого бачите в якості альтернативи? Я про Пороха і про склад уряду. Чи принип: весь мир разрушим до основания, а потом.....?

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  9. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

Не остановит что? Опять чурка про фашизм брехал и мирных шахтеров?

10. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Приєднуюсь до запитання.
    Дійсно, цікаво, кого можна було б поставити замість "зрадників" після "Бабиного яру"?

11. VasMT

Піпець.
    Скільки раз говорити одне і те ж саме?
    Чи тут реба кожному окремо розжовувати?
    Гаразд, ще раз. Будь кого, хто жодного разу не був в раді, кабміні, адміністрації. І тим більше не пускати до влади багатостаночників, типу Вальцмана і Сєні, які за своє політичне житіє побували всюди: від комуністів до нацистів (фігурально).
    Та й "разрушать" вже нічого. Оранжоїди догробили те, що не змогли регіонали. Самий час будувати нову державу. З нуля. З новими політиками, а не перебирати засмальцьовану колоду дармоїдів.

• Подобається Подобається x 2
    • Тупо Тупо x 1
  12. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

"Адреса, хвамілії, явки!"

Ну, для прикладу, Коломойський жодного разу не був ні в раді, ні в кабміні, ні в адміністрації. Він підійде?
    Я думаю, його єдиної кандидатури досить. А він, як непоганий організатор, уже зуміє розставити і в раді, і в кабміні, і в адмінстрації людей, які жодного разу не були ні в раді, ні в кабміні, ні в адмінстрації.
    Аж до прибиральниць на півставки включно.
    Можна було б, звичайно, і мене запропонувати, але на жаль серед моїх знайомих нікого немає з чесних людей, окрім мене.
    Тому я мав би проблеми з наповненням штату.

• Смішно Смішно x 1
  13. VasMT

Чом би й ні? Ми вільна країна, і демократична. На виборах позмагаються Коломойський з Рабіновичем.

З ФБ:

• Тупо Тупо x 1
  14. kym

kym Well-Known Member

Це якраз те що потрібно зараз Путіну. Перемогти військовою інтеріенцією не може то треба з середини розвалити.
    Тут вирисовується иака картина.... Після майдану був один ген прокурор - нічо не зробив... другий - нічо не зробив - третій - почав щось робити. питання чому так.... А відповідь проста - треба бути професіоналом. Ті попередні думали як би то так робити щоб нічого не робити і до пенсії досидіти. А у профі робота автоматично виходить - бо він не може робити не так і здурити його тяжко. І якщо до профісіоналізму добавити порядність і патріотизм то більше нічого не треба. керувати державою -це не ларьком де папіроси продають. Набрати абсолютно нових і які ні разу не бачили розпису бюджету - не кажучи про все інше - це означає точно розвалити державу. Це робив Янукович коли арбузова поставив. Порошенко зараз ту саму помилку робить. Думаю якщо б провірити чи Горбулін не руский агент і поставити його на укроборонпром то готових літаків і танків було б у два рази більше, а то поки ті порошенківські пацани понавчаються то і війну прграєм. Напевне має бути якась середина.
    А заявки на зараз всю владу розстріляти - вважаю рускою провокацією

15. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

• Подобається Подобається x 4
  16. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

17. ollan

ollan Well-Known Member

С чего это Вы решили, что я такое предлагаю?
    Я высказал один из возможных сценариев развития ситуации.
    А какое у Вас видение реального развития событий?

18. ollan

ollan Well-Known Member

Такой сюжет уже практически нереальный.
    Даже у Пети был шанс войти в историю Украины Великим Президентом, но ему оказалось тяжело отказаться от своих укоренившихся вредных привычек. Поэтому, в паузах между изготовлением золотых вагонов для золотых батонов, он и его шобла будет получать, время от времени, пинок от наших западных партнёров, для того чтобы в стране происходили какие-то реформы. И эта тягомотина и эксперименты на живых людях будут проходить до конца его срока.
    Единственный шанс досрочно сменить Петю и иже с ним, если он будет неправильно реагировать на эти пинки.

19. Porucznik Jeblonski

Porucznik Jeblonski Полковник неприкосновенного запаса

• Подобається Подобається x 2
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та як кого? Хфедоровича... Лігітімного...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)