Війна-2

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем KARABIN, 31 січ 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Я одного не розумію. Всі Україну страшать Придністровям, в яке Росія хоче перетворити Донбас. А чим погане Придністровя для Молдови? Пригадайте, на останніх виборах в Молдові проєвропейські, промолдавські сили ледь-ледь виграли вибори. І то після того, коли найбільш прокацапська і пропуйлівська партія була викинута з виборів. А де була б Молдова, якби в її складі було придністровя? Питання риторичне. І тут її не було б і там її не було б. То де була б?

• Зе бест! Зе бест! x 1
  2. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

потому как в нашем случае будет не Приднестровье а "до Приднестровья" .. если бы была сто процентная уверенность в том что Донецком все ограничится то и хрен бы с ним но ведь не ограничится .....

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 1
  3. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

їбанько - прозрЄвает .... хороший спич по поводу "возззтавшего Даунбаза" "гражданской войны" "рузкий мир в едином порыве" и т.д.
    View: https://www.youtube.com/watch?v=7BbjSp8kZLk

• Зе бест! Зе бест! x 2
  4. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Ты вообще о чем? Я согласен полностью со своим земляком- рвать коллорадов надо на куски.О каком мире может идти речь?

View: https://www.youtube.com/watch?v=9lnoIU7kFR4

Ну и про Дебальцево :

• Подобається Подобається x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  5. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

Кацарылый лох и неудачник. Во герои в рашке пошли, жесть.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  6. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

У ватних головах вживаються одночасно дві протилежні думки:
    1.Молодці "шахтарі і трактористи" Донбасу, що б"ють "бандерівців", а Росія - ні при чому.
    2.Молодець Путін, що так водить всіх за ніс. Рейтинг - максимальний.

Всі розуміють, що якби не таракани в голові Путіна (які вони вважають стратегічною геніальністю), то жодних перемог "шахтарів і трактористів" навіть близько не було б.

І кожен із ватних відчуває себе причетним до великої державної "таємниці": Росія воює на Донбасі, я про це знаю, але ніхто із "піндосів і підпіндосників" нічого не може довести.
    От який я розумний разом із Путіним.
    Путіну, щоб утримати свій захмарний рейтинг, обов"язково потрібно буде отримати до 9 Травня якесь ще одне досягнення - взяти велике місто: Маріуполь, або Харків, або, можливо, Бердянськ, щоб Маріуполь опинився в оточенні.

Тому можна уже зараз спрогнозувати "царство небесне" не одній сотні якутів, "ополченців" та всяких інших доуральців і зауральців.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  7. Коньъ Пегий

В рейтинге я не уверен. Иначе как объяснить абсолютно дурной и нелогичный парад Антимайдана и остервенелый арест кучки людей с лампадками у посольства Украины в День Памяти Небесной Сотни? Там бабки несчастные собрались. Они угроза режиму?:))) Да кто бы на них внимание обращал при полном АБАЖАНИИ... Это страх и неуверенность крысы кремлевской. Нет у него рейтинга.

8. medwedo berlogsoni

Ну чому?

Рейтинг високий, в цьому можна переконатися хоча б тому, що в кожній сім"ї, що має родичів у Росії відбувся розкол на цьому ґрунті.
    Більшість в Росії обожнює Путіна.
    Але це завдяки тому, що таке обожнювання штучно підігрівається. Телебаченням, парадами, тактичними перемогами на східному фронті.

Страх кремлівського пацюка спонукає до нових і нових ін"єкцій ура-патріотизму в голову одурманеному населенню.

ЗІ. Якщо кум мого кума, але не мій кум, що проживає в Тюмені (родом із України, виріс і вивчився в Україні), вихваляє Путіна і посварився на скайпі зі своїм кумом, який - і мій кум, то я охоче вірю, що багато мітингувальників щиро вийшли на Антимайдан. Багато хто охоче поїхав у Москву.
    Свого часу хунвейбінів возили по Китаю, щоб вони громили парткоми різного рівня (противників Мао), і вони радо їздили, бо мали нагоду за безкоштовно побачити різні куточки Китаю.

В Росії відбувається приблизно те саме.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  9. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

10. medwedo berlogsoni

"Вальцман разом із Коломойським, які йдуть на поводу у націоналістів-бандерівців, що ненавидять євреїв, домовилися із арабами про постачання зброї".
    Цікаво, як це буде пояснювати РосТВ?
    Семіти-антисеміти-араби-бедуїни - всі зговорилися проти оплоту цивилізації - Руського Міра.
    Думаю, назва "жидобандерівці" уже застаріла.
    На озброєння потрібно брати "бедуїножидобандерівці".

• Смішно Смішно x 3
  11. GR_

GR_ Дуже важлива персона

По идее там должна взорваться ватная крыша.

12. Коньъ Пегий

Паровозы в массы.
    Наш город появился благодаря немцу Гартману (привет руцкаму миру) и паровозам. Давайте перейдем на паровую тягу", - террористы Луганска собираются восстанавливать технологии 19 века.
    Так далбас - это Германия.

View: https://www.youtube.com/watch?v=jRkajY6fUv4

13. Hyligan

Hyligan Іронічний

Лавров покинув переговори четвірки в Парижі.

14. Server

Server миється в бані

На российских каналах не утихает оголтелая антиукраинская пропаганда, однако заметна некоторая растерянность, впечатление такое, что телеведущие запутались и не знают, как реагировать на последнее развитие событий, в т.ч. под Дебальцево. Сведения, выдаваемые в эфир разными каналами, крайне противоречивы. На ток-шоу об Украине (а их показывают каждый день в прайм-тайме) последнее время наметилась тенденция: приглашают парочку патриотов из Украины или российских оппозиционеров, поддерживающих независимую Украину ("типа у нас демократия"), но когда они открывают рот, их дружно все перебивают, кричат на них и ничего не дают толком сказать. Разве что шоу Соловьева чуть-чуть отличается в лучшую сторону:)

15. Hyligan

Hyligan Іронічний

В Донецьку знову здетонувала тушонка

• Подобається Подобається x 2
  16. medwedo berlogsoni

Віталій Портников http://www.svoboda.org/content/article/26865424.html

• Подобається Подобається x 4
  17. medwedo berlogsoni

А я чекаю, коли донецькі партизани довбануть по якійсь машині "губконвою", і здетонує те "добро", що везуть, аж тріски від ящиків навколо розлетяться.

18. Коньъ Пегий

Соловьева?!! Да писали, что на последней его передаче, в субботу, или когда там это дерьмо транслируют, такое адище творилось, что еще никогда такого не было.
    То-то в Ростове очередной собирают конвой. По-моему, в обдроченскую среду подселили бендеровского крота.

19. Pototsky

Pototsky פוטוצקי

Румыния готовы оккупировать "свою" часть Украины

http://newsland.com/news/detail/id/1505078/

• Баян Баян x 2
    • Не подобається Не подобається x 1
  20. medwedo berlogsoni

Чим цей сайт дихає, і звідкіль ноги ростуть, можна зрозуміти з фрази в останньому абзаці:

• Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)