Війна-2

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем KARABIN, 31 січ 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Hyligan

Hyligan Іронічний

• Подобається Подобається x 2
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А шо, "Джмелі" у нас вже закінчились?

3. Flametta

Flametta Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  4. Flametta

Flametta Well-Known Member

1. Юрий Касьянов
      7 ч. · отредактировано ·
      Президент опять заговорил как воин; значит снова готовится подлый "мир". После поездки Меркель и Олланд в Москву, угроза войны стала еще больше. Если завтра Россия применит военную авиацию в Украине, атакует границы, или сбросит атомную бомбу - Олланд и Меркель снова поедут в Москву. Обама выразит нам поддержку. ООН проведет заседание.

Болевой порог давно пройден, рамки дозволенного сместились за горизонт. Кремлевский хан стал сильным из-за трусости Запада. Он теперь управляет миром, и никто не смеет поставить его на место. Он только входит во вкус большой игры.

Чемберлен в сентябре 1938 года сказал про Чехословакию то же, что думает сегодня Запад о войне в Украине:

"...Сколь ужасной, фантастичной и неправдоподобной представляется сама мысль о том, что мы должны здесь, у себя, рыть траншеи и примерять противогазы лишь потому, что в одной далекой стране поссорились между собой люди, о которых нам ничего не известно. Ещё более невозможным представляется то, что уже принципиально улаженная ссора может стать предметом войны".

Действительно, воевать с Германией из-за "мелочи" никто не хотел. Ведь сначала Гитлер просил только Судеты. Потом он захотел всю бывшую Чехословакию. Когда ему никто в этом не отказал, он захотел весь мир.

В тридцать восьмом году в Мюнхене мировые державы струсили, и через год разразилась большая война. Отчаянное стремление сохранить мир привело к невообразимым разрушениям, и немыслимым жертвам.

История повторяется.

• Подобається Подобається x 3
  5. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Дехто - Святому Петру, а кому більше поталанить, то і Петру Олексійовичу.

Думаю, десяток-другий набереться таких, хто залишиться живим і не буде обмніняний, а притриманий до поїздки в Гаагу.
    Звичайно, таких людей потрібно задокументувати, де затримали, хто затримав, коли, з фото і відеодоказами, речами, відбитками пальців на зброї, щоб потім не казали, що їх викрали в Турції чи Єгипті.
    Думаю, наша СБУ в цьому питанні трохи краще розуміється, ніж я тут собі уявляю.

6. ollan

ollan Well-Known Member

Итоги перемирия на отдельно взятом участке.

7. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Тема відчинена.

8. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я так не вважаю.
    Перед початком другої світової Німеччина була потужною в економічному плані державою, з розвиненою власною індустрією, чого не скажеш про нинішню Росію.
    Німецькі інженери і робітники завжди вигідно відрізнялися високою продуктивністю праці і ставленням до роботи.
    Німецька якість і руський авось завжди були антонімами. (Згадаймо твір Гончарова з антиподами Обломовим і Штольцем).
    В кінці тридцятих років минулого століття Гітлер мав потужного союзника, що постачав сировину і сільгоспродукцію, яку вміло викорисовувала високопродуктивна німецька індустрія.
    (Я, звичайно, під союзником розумію СРСР. Почитайте, не полінуйтесь http://www.echo.msk.ru/blog/b_akunin/1488816-echo/
    )

Нічого подібного Путін наразі не має.

По силі у військовому розумінні Росія і Україна зараз майже рівні. Але у російських військових немає мотивації скласти голову на війні незрозуміло за що. На відміну від українців, які захищають свободу, незалежність, нормальні перспективи розвитку, а не загнивання в совку.
    Росіяни одурманені пропагандою, а дурман з часом вивітрюється, а українці (я маю на увазі народи України, а не власне український етнос) свідомі свого вибору і своїх дій. (Україна - не Росія (с))

Навіть німці мали мотивацію воювати: знищення більшовизму, східні родючі чорноземи, культуртрегерство, битва зі східним варварством і тому подібне.
    Німці воювали не алкашами і бомжами, яким заробити гроші аби де. Чи тими, що влізли в кредити, а значить, подовше протриматися, щоб привезти додому і гроші, і власну голову.
    Німці - це завжди злагоджена машина. В усьому.
    Хоч - війна, хоч - футбол.
    Під час війни баварці не стріляли в нижньосаксонців.
    А тепер згадаймо розбірки росіян з козачками, убитих бєзлерів і їм подібних.
    Гітлер завоював нові території, і вони починали працювати на нього.
    А Путін воює виснаженням наявних запасів.

Саме тому я не бачу жодного повторення історії.
    А поки що чекаємо середи, що там політики видадуть на-гора.

ЗІ. Раніше не відповів, бо тут таке було, таке було.:facepalm: Ви самі бачили.

9. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

10. bayard

bayard Дуже важлива персона

они разве были?

11. bayard

12. bayard

блондинка уже попадалась на видео.
    интересно сколько им платят за американцев и поляков?

13. metallic

metallic Well-Known Member

Были. Они 70-х годов разработки. Ими еще в Афгане воевали. Там их и стали называть "шайтан-труба".

14. Hyligan

Hyligan Іронічний

Я пам'ятаю в час Майдану ходили чутки шо Яник на Росії замовив Джмелі для Беркута, а в нас тіпа таких нема, ну але спорити не буду, військовим видніше звичайно.

15. ollan

ollan Well-Known Member

А в Донецке сегодня фейерверк.

;)

16. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Це що так рвануло? Звідки прилетіло? :)

17. ollan

ollan Well-Known Member

Что-то наши хорошо отработали. По слухам, чуть не эшелон гуманитарки.

18. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

B9WPftAIQAIZyKH.jpg

19. ollan

ollan Well-Known Member

Шо характерно, этот персонаж, которого Вы тут сейчас процитировали, находится от Донецка километрах в 60.;)

20. metallic

metallic Well-Known Member

Точка-У врядли. На видео видно, как перед взрывом по этому месту работает артилерия. Скорее всего, взрыв - это дитонация сепарского склада с боеприпасами.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)