Війна-2

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем KARABIN, 31 січ 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Читати навчися!:pleasantry:

• Тупо Тупо x 1
  2. Gesser

Gesser Well-Known Member

:scratch_one-s_head:Мабуть мені пора спати, адже день видався важким))) Щось я почав втрачати сенс Ваших глубоких думок, вельмишановний...:hi::bye2:

• Не подобається Не подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ага

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Не косіть під україномовного.
    "Небога" - племянница. "Небіж" - племянник.
    Хіба що ті агресивні молодиці - дійсно-таки Ваші авдіївські племінниці. Тоді перепрошую.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. medwedo berlogsoni

Забули, мабуть, як сотні мам з дітьми та багато представників місцевого населення перешкоджали військовим виїхати з-за меж частини. Мами з колясками стояли на воротах.
    Перестріляли б в першу чергу тих, хто хотів перестріляти тих, хто захопив. Бо в тих, хто захопив (а то були в першу чергу військові з Росії, яким убити людину, як цигарку випалити, а в другу - місцеві наркомани, яким дали зброю, і які зразу відчули себе не людським непотрібом, а борцями за правоє дєло) була ініціатива і план для реалізацї саме кривавих сценаріїв. Стрєлкови, Бєзлєри, Мотороли та інші Гіві ошивалися вже на території Східної України ще до перших пострілів. З ясно поставленою задачею. (За браком часу, думаю, Ви не бачили цікавого ролика з Харківського мітингу початку подій, де на сцені маячив тоді ще мало кому відомий Моторола. А скільки таких моторол з менш примітною зовнішністю ошивалося по сценах мітингів за всякі новоросії? А в непримітних жигулях уже були готові калашникови з рожками)
    А українські військові та міліціонери ще в більшості своїй не були готові вбивати людей.
    При цьому було б вбито ще пару мам із немовлятами, і Росія моментально б відреагувала на таку гуманітарну катастрофу і ввела б війська, щоб не допустити геноциду. Лайфньюс показало б світу правильну картинку.

Згадайте, що з "времьон очаковскіх і покорєнья Крима" над Сходом України постійно нависало багатотисячне військо "російських миротворців".

Тому наслідками варіанту "звільнення будівель СБУ та прокуратури в Луганську" було б швидке просування новоросій на інші східні області України. З подальшими обстрілами таких самих сіл в Дніпропетровській та Харківській областях.

• Подобається Подобається x 4
  6. medwedo berlogsoni

Я, можливо, вище написав багато букв, але в двох словах запитаю пана Ґессера:
    Невже Ви думаєте, що в російських кураторів не було плану, що робити, якщо українські спецслужби намагатимуться відбити захоплені будівлі в Луганську та інших містах?
    Ну, відбили, так відбили. Відводимо війська з Ростовської області за Волгу

Я впевнений, що обов"язково було б кілька розтрощених вщент дитячих колясок з візитівками Правого Сектора в пелюшках неживих немовлят.

І відповідні вказівки були для подібних дій. Згадаймо спалену легковушку, в якій "дивом" збереглися візитки Правого Сектора.

7. UNIA

UNIA Well-Known Member

Вот клоун. В каждой станице по казачьему атаману с российским паспортом, а он плетёт - "все местные...".
    :bad:

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 2
  8. medwedo berlogsoni

Демагогічне висловлювання.
    Якщо обговорюють варіанти, які могли б мати місце в минулому, то це в народі носить назву "розбір польотів", з метою не допустити подібних помилок надалі.
    А якщо обговорюють варіанти майбутнього, то це носить назву прогнозування.

9. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Бірюков, стопудово, не в курсі про зоопарки і АЗК...

10. zet

zet Дуже важлива персона

Хотя иногда эти граждане РФ даже радуют, почаще бы...

• Подобається Подобається x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  11. metallic

metallic Well-Known Member

31-й блок-пост, вид сверху.

12. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

Пипец.

13. Hyligan

Hyligan Іронічний

Цікаво, коли представників росії просто почну пі**ити на всяких міжнародних форумах?

• Подобається Подобається x 4
  14. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Стопудово в курсі.

• Тупо Тупо x 1
  16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Голе поле. Для оборони непридатне.

• Тупо Тупо x 1
  17. metallic

metallic Well-Known Member

Да никогда? С чего бы их п**дить? Потому что они развязали войну в Украине? В мире постоянно идут войны, воюющие стороны всегда кем-то поддерживаются, но на международных форумах драки по этому поводу не устраиваются. Война в Украине, не есть что-то новое и не изведанное, для мировых политиков.

А фрагменты дискуссий, мне напомнили вот это творение(не знаю, может оно уже было на форуме): осторожно, цензура!!!

• Погоджуюся x 1
    • Смішно x 1
    • Зе бест! x 1
    • Безграмотно x 1
    • Тупо x 1
  18. medwedo berlogsoni

До теми:
    http://www.utro.ru/articles/2015/02/08/1232943.shtml

Чуркінізм у всій своїй красі.
    Цікаво, що буде, коли ці паспорти ляжуть на стіл Гаагського трибуналу?

Хоча я знаю. Кожен з тих, чий паспорт буде надано як доказ, скаже, що він загубив паспорта по п"янці,

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. manur

manur Well-Known Member

ДЕ скаже? КОМУ скаже? Хіба Святому Петру)))))))

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Нема таких людей, паспорт намальований.

• Тупо Тупо x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)