Війна-2

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем KARABIN, 31 січ 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Gesser

Gesser Well-Known Member

А що Ви про це знаєте? Да нічого, лише те, що вам по телевізору розповіли. Так, крикуни були різні, але їх же не 5 млн?

• Не подобається Не подобається x 1
  2. Gesser

Gesser Well-Known Member

Абсолютно коректно! Тому жодного разу не поскаржився на свій вибір. Більш того, я сьогодні вже точно знаю, що зробив його правильно! Чого всім бажаю...

3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Так за що тоді весь сир-бор? Хочуть же стати незалежними. Не знають за яке майбутнє воюють чи що? Росія вас не візьме до себе, нема чим занятися - руїни відновлювати і рішати проблеми 2 млн. озброєних голодранців.

Коли Україна боролася за незалежність, у всіх її лідерів було повно праць з баченням розвитку країни і суспільства. В Центральної Ради, в ОУН були свої теоретики економічної і соціальної стратегії.

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

особливо, якщо моя хата скраю...

5. Gesser

Gesser Well-Known Member

Так у тутешніх лідерів теж праць та програм - аж до біса. Всіх і не перечитаєш! Але, як на мене, то марна справа, щось там читати, бо життя навчило судити не за словами, а за діями. Те, що я тут бачу не вселяє надії на краще. В Україні, між тим, теж....

6. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

7. ollan

ollan Well-Known Member

Я знаю про это то, что на раннем этапе всех этих событий, по определённым причинам, не задавили всех предателей, которые находились у власти, и этих крикунов, которыми предатели пользовались, как ширмой. А дальше уже пошло-поехало: Славянск, Краматорск, "референдумы", ДНРы, ЛНРы, Новороссии, "военторги", "На Киев!", "На Львов!"...
    Объясните, если не трудно, что же там на самом деле произошло то, чего не знаем мы. Прошу исключительно в том плане, чтобы можно было разговаривать на одном языке.

8. Gesser

Gesser Well-Known Member

Ну то Ваша справа, де знаходиться Ваша хата. Якщо натякаєте на мою особисту позицію, то я її ніколи не приховував, але й не мав бажання лізти на барикади, волаючи про мою незгоду. Помилявся? Може й так! Маю за це померти?

9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ага. У тутешніх. З московською пропискою. Захар хіба шо довіреність на машину може надряпати. І сам же завірить.

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  10. ollan

ollan Well-Known Member

Нет. Просто оценить, чем ваше действие-бездействие грозит вам в самом плохом для вас случае. И исходя из этих соображений, сделать правильный выбор.;)
    Почему Вы у кого-то спрашиваете жить вам или умереть?

11. Gesser

Gesser Well-Known Member

Все!!! Ось Ви все й сказали! Якби це зробили, то й не було б нічого. Хто заважав перестріляти всіх тих, хто навесні захватив СБУ у Луганську? Так, мабуть, загинула б ще одна сотня людей, але тисячі б не постраждали. Чому Київ досі не покарав всіх отих єфремових, кравченків, голенків та іншу зграю, яка чудово себе наразі почуває? А тих старих, яких вони нахабно обманули, з невиразною люттю карають?

• Баян Баян x 1
  12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я прозріваю з цих донбасяків. На що вони сподіваються? Вони фактично територія Росії з входом в одну сторону. Вітам хто хоче, туди - тільки спецрейс в рефрижераторі. Економіка - нуль, комунікації - нуль. За що воювати? Ще три-чотири місяці тому можна було сказати "В нас є заводи! Шахти! Ми годували Україну! Тепер запросто себе прогодуємо!". А тепер же руїни одні.

Зрозуміло що не може бути ніякого перемир'я, бо бойовики отримують гроші за війну, а не за перемир'я, інакше просто як всі решту - всі шанси на хліб з водою перейти, в них виходу інакшого немає.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Тупо Тупо x 1
  13. Gesser

Gesser Well-Known Member

Не знаю як там де, а у Луганську всі можновладці - місцеві! Не виключаю, навіть скоріше погоджуся з тим, що вони лише маріонетки. Але фактично при владі всі луганчани. А відчувати кожен має волю що завгодно...

14. ollan

ollan Well-Known Member

Не вникая в некоторые нюансы этого ответа, я могу сделать вывод, что более раннее ваше утверждение не имеет под собой никаких оснований?

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це ви про цього мордоворота свого? Де можна знайти його наукові праці?

• Тупо Тупо x 1
  16. Gesser

Gesser Well-Known Member

Да ну? А от Петру Олексійовичу не зрозуміло....Може ми з Вами, вельмишановний, поговоримо на тему його виступу у Мюнхені? Щось я не зрозумів, куди ж вітер дує? Маєте якісь думки щодо цього?

• Тупо Тупо x 1
  17. ollan

ollan Well-Known Member

Ну, может быть, тогда не зря в очередной раз прозвучало от борцов за ДНР, что если укры возьмут Донецк, то ЛНР сама развалится.

18. Gesser

Gesser Well-Known Member

Поясніть, якщо ласка! Бо я не бачу ходу Вашої думки...

19. Porucznik Jeblonski

Porucznik Jeblonski Полковник неприкосновенного запаса

У Плотницкого с Захаром ссыкотно спросить разрешения. :scare:

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

То говоріь відразу. Зекономите кілобайти тексту і сторінки форуму.

• Тупо Тупо x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)