Війна-2

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем KARABIN, 31 січ 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. prius

prius Well-Known Member

Ви думаєте що кацапу встидно?

• Подобається Подобається x 1
  2. ollan

ollan Well-Known Member

Не знаю, как этот консул, но, как показал опыт личного общения, в России ещё сохранилась какая-то часть вменяемых нормальных людей. Про консула я конечно не уверен, бо у них там профотбор на гнидность проводится.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  3. Exitus

Exitus Well-Known Member

То переляк.. - усі захисні "механізми" натяг на себе, а полоній ніяк не розпиляється... ;)

• Смішно Смішно x 1
  4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Чолов"яга думає: " Не забути б нирки перерахувати, коли зі шпиталя виходитиму. Від цих бЄндерівців можна чекати чого завгодно. Потім скажуть - помилилися".

• Смішно Смішно x 2
  5. manur

manur Well-Known Member

Такі люди називаються росіянами. А мова йшла про кацапів, які серед вказаної вами частини не зустрічаються.
    Та, фесебешнік він адназначно. І понімає, скотинка, що як би всьо не пройшло, а все-дно його начальство його офірним цапом виставить))))

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  6. prius

prius Well-Known Member

Скажіть як Войнович майже двадцять років назад описав сучасну кацапію

7. ollan

ollan Well-Known Member

• Інформативно Інформативно x 1
  8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

9. medwedo berlogsoni

Слово "дає" по відношенню до Росії тут недоречне.
    Скоріш "бере". Скидається на те, що для запезбечення претензій Юкоса в Росії будуть забирати все, що має якусь цінність.

У них там, на Заході, якась поведеність на тому, що рішення судів повинні неухильно виконуватися. :)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А, ось в чому справа.
    "Поведеність" - це мабуть недоречне слово. Раз є рішення, то має бути виконання, бо навіщо тоді рішення. То ж не москальські договори дупу підтерти.

11. ollan

ollan Well-Known Member

Насколько я понимаю, акт о блокировании российских активов, находящихся в США, от посягательств кредиторов запрещал конфисковывать эти активы в чью-либо пользу. Теперь можно. А тут и у Юкаса вопросы шкурные к государству Россия имеются.
    "Совпадение? Не думаю..."(с)

12. medwedo berlogsoni

Згоден. Тому я і намалював смайла.
    В Росії та і в Україні, на жаль, купа судових постанов, що не виконуються. Та багато з них і не повинні виконуватися. "А судьї кто?" - писав колись російський класик.

13. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Российский политилог Валерий Соловей написал у себя в блоге, ссылаясь на источник в среде высшего военного командования, что армейская верхушка России готовится сворачивать военную кампанию на Украине. При этом военные практически единогласно считают, что необходимо немедленно восстанавливать отношения с США, даже ценой больших уступок. Также они готовы просто бросить сепаратистов Донбасса, оставив их без какой бы то ни было поддержки. По его словам, решение среди военных о прекращении военных действий можно сказать единогласное перед лицом значительных потерь и предстоящих экономических трудностей.

“В российской элите сложился важный консенсус:

1. Военная эскалация на Украине крайне опасна для России. В этом абсолютно уверены и армейцы.
    2. Донбасс надо оставлять, причем побыстрее. Даже если придется бросить его на произвол судьбы.
    3. Отношения с Западом, в первую очередь с США, надо нормализовать. Даже ценой уступок.

Психологическая и моральная готовность к выполнению этих действий безусловная. Ждут только отмашки.” – написал он.

Якби так було, то не перли б ті гумконвої та техніка до нас..

14. UNIA

UNIA Well-Known Member

Одно это сразу ставит такие сообщения в разряд пустой болтовни.

Военные в РФ не решают абсолютно ничего, они лишь выполняют приказы, не имея никакого мнения, которое бы могло влиять на принятие решений.Тем более - не имеют единогласного мнения, априори.

Была бы возможность - они бы по приказу с нужной стороны на кровать ложились бы.

15. UNIA

UNIA Well-Known Member

Именно так.

16. GR_

GR_ Дуже важлива персона

http://sprotyv.info/ru/news/harkov/...ostovskoy-oblasti-mogut-atakovat-harkov-posol

17. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Останнє редагування: 28 тра 2015
  18. ollan

ollan Well-Known Member

19. medwedo berlogsoni

Нехай для початку виступить перед соратниками отамана Козіцина. Ті зацінять.

• Смішно Смішно x 1
  20. kym

kym Well-Known Member

На рускому військовому форумі висить така штука

Документ як мінімум для службового користування. Як він попав у відкритий доступ - питання до контррозвідки. Здається ФСБ уже постворювало в Україні всякі благодійні фонди щоб робити свою роботу

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)