Війна-2

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем KARABIN, 31 січ 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Gron

Gron тафгай

Аби не москаль ( овоч з літери -я-)

2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Пішов би до командира бригади поволав. Більшовики контру розстрілювали.

• Тупо Тупо x 1
  3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Оце і муляє.
    Принцип вибору і призначення: пофігу хто, аби не (широкий перелік призначених ворогів).
    От поки оранжоїди будуть шляхом брехні і маніпуляцій клеїти собі ангельські крила, чесні люди сидітимуть в сраці.

4. VasMT

Свинарю, не тільки волаємо, а й рихтуємо. Ми знаходимось в розряді недоторканих. Боятись начальство перестали ще в тому житті. А в цьому тим більше.
    Силами офіцерів-партізан продуманий і організований навчальний процес, звозяться матбаза і запчастини, друкуються пам'ятки і блокноти...
    А свинарі хіба підгавкують через оптоволокно.

5. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

6. Gron

Gron тафгай

Тільки не треба перекладати з конкретно хворої голови, на не зовсім здорову.
    Біло-голубі янгольські крильця злочинців, ще не один рік будуть ікатися українцям.
    Якби була справжня революція у 04 та остання, як в середньовічній Європі то голови пр-асів давно були в корзинах, а в парламенті та АП не було б шоколодного духу.

7. VasMT

Во-во...
    Зри в корень. К.Прутков.
    Дітей вони роблять краще.

8. Gron

Gron тафгай

Я мав на увазі не народ, який цілком справедливо піднявся саме проти біло-голубої навочі, а тих хто цій народ очолив коли все було зроблено.

9. VasMT

Завжди треба шукати безпосередньо винних. У ситуації на Донбасі винні оранжоїди, у ситуації з Кримом винні оранжоїди, в ситуації в країні винні оранжоїди.
    Хочете пофамільно?
    Легко. Хто засцав дати відсіч сотні зелених туристів? Турчинов, Парубій, Тенюх. Хто засцав дати мзди сотні моторольців? Турчинов, Парубій, Яценюк, Наливайченко. Хто душить Україну - Порошенко, Яценюк, Гройсман.
    Те, що хтось хоче звалити вину на Мутіна - хибна позиція. Ніхто не звинувачує зливу, через те, що дах тече.

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Свинарю, підгавкує тільки недобита ригоконтра.:bad:

• Тупо Тупо x 1
  11. Gron

Gron тафгай

Нє, у ситуації на даунбасі винні пр-аси на чолі з яником, ахмєткою, коліснєчєнкі, вікули та срана кумунонаволоч, провина померанчевих в тому, що не стратили їх всіх ще у 2004 фізично, що не заборонили символіку та інш.
    А от інші події бачу так само як і Ви, хоч розділяю внутрішню ситуацію 04, від ситуації сучасної і що там казало єс і штати яценюкам з турчиновими хз, може вони більш хутіна сцали ніж рідні.

12. VasMT

Мені начхати, з ким ви себе асоціюєте.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

КІНЕЦЬ ПРАВЛІННЯ ЯНУКОВИЧА.
    Cкільки військових ЗСУ налічувалось на Луганщині?
    Відповідь - 92 чол.

Cкільки військових ЗСУ налічувалось на Донеччині?

Відповідь -335 чол.

Хто був МО України за часів Янека?

Дмитро́ Альбе́ртович Салама́тін ( Професія гірнича справа, інженер-економіст)

Павло́ Валенти́нович Ле́бедєв - москаль.

Це вже зрада. Навіть, якщо Янукович більше б нічого не зробив.

Це все одно, якби Сталін призначив Ребентропа керувати Красною Армією.

• Подобається Подобається x 1
  14. VasMT

Нє, нє, Гроне.
    Так Ви і до Бога дойдете, який сотворив Землю...
    Злочин має прізвище. Хто просрав Крим? Хто просрав Донбас? Хто здає Неньку кілометр за кілометром?
    Янукович? Азаров? Ахметов?
    Ні, ні, і ні.
    Порошенко, Яценюк, Гройсман, Муженко, Наливайченко сотоваріщі...
    Тому нагадаю російське прислів'я, - Неча на зарцало пенять, коли рожа крива.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Пане Грон, а я поважаю і тих, хто йшов на Майдан у 2014 і у 2004 роках. Поважаю, бо вони є форваторами нашого суспільства і хочуть добра і не хочуть терпіти зла і зовсім неповажаю тих, хто сидів на печі, а тепер погавкує: і чого ви досягли? То що ж виходить? Всратисі і не жити? Так, не вдалося у 2004 році, важко у 2014 році і невідомо чим то все закінчиться, бо до влади дориваються всяке барахло з минулого, але все-таки, завдяки тОму, що є активні люди, які вірять у майбутнє, в України є шанс прорвати коло невдач і нормально зажити. І не тркба слухати всяких старпйорів, ви все робите правильно.

• Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. Gron

Gron тафгай

Я вже назвав Вам прізвища, список яких легко доповню.
    Даунбас навмисно зробил своєю вотчиною ригіАнАли.
    Це край непуганих ( не ляканих ) ідіотів, де найменьший по країні відсоток підприємців, це оплот рашекомуноригівської срані, яка заслуговує страти як і колисничєнко, янукович і інша хєрь.
    Крим, це інше і багато складніше, ну, я так думаю (с)

• Подобається Подобається x 2
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви не знаходите, що ваше запитання є дурнувате?

Головнокомандуючий Янек наклав в штани і втік на ласку до агресора, а ви - військовий, задаєте такі дурні запитання?
    Ваше звання часом не прапорщик?

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. VasMT

В Чернівецькій області теж один полк дислокується і що?
    Хто зменшив кількість оперативних командуваннь до двох: Західне і Південне? Правильно - оранжоїди. А було три.
    Знаєте, що це за чарівні жінки?
    Ото ж...

19. VasMT

Та ви шо? о_О
    А куди ділись п'ять років мудрого правління оранжроїдів?
    Якщо в цьому ряду буде Порошенко, Яценюк, Турчинов і сука Тенюх, я піду за Вами до повної Перемоги.

20. VasMT

Янукович втік 22 лютого. 23 лютого головнокомандувачем став Турчинов. В чому дурість? В тому, що Вам бракує клепки розібратись в елементарних речах?
    Якщо Вам подобається, то нехай буде прапорщик. В військових питаннях Ви все одно не будете петрати краще, будь я майором.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)