Війна-2

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем KARABIN, 31 січ 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

А шо там в Криму? Так там всім добре? ;)

Останнє редагування: 13 кві 2015
    • Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  2. tanna

tanna Дуже важлива персона

Смотря с чем сравнивать. Если с Донбассом, то наверное замечательно.

3. ІгорМ

Росії Донбас не потрібен. Вона вже і Кримом натішитися не може ;)

• Тупо Тупо x 1
  4. Gesser

Gesser Well-Known Member

5. Gesser

Gesser Well-Known Member

Ну от так завжди! Як доходить до справи, так одразу втрачаємо свідомість:facepalm:

6. Gesser

Gesser Well-Known Member

А Україні?

7. ІгорМ

Це територія України :)

• Тупо Тупо x 1
  8. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Щойно почитав блог Горного. То такий був ура-російський-кримнаш, а це - трохи потух.
    Ну, звичайно, винні кримські бояри.
    http://www.echo.msk.ru/blog/amountain/1529332-echo/
    Якщо порівнювати із тоном та духом блогів річної та піврічної давнини, складається враження, що інша людина написала. Сала наївся, чи що?:)

9. Gesser

Gesser Well-Known Member

Територія? І більш нічого? Я правильно зрозумів?

10. tanna

Ага, территория. А жителей повесить за ноги на суку! Пан мабуть не знає, що форма і зміст єдині! З точки зору філософії.

11. ІгорМ

У Вас таки манії ;) :)

І українці тоже :)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  12. ІгорМ

Та шо ви всі такі озабочені? :)
    Жителі там хто? Українці, шо нє? ;)

• Тупо Тупо x 1
  13. zet

zet Дуже важлива персона

О чем вы спорите? Там убрать "понаехавших" граждан РФ на танках РФ и останется 1/3 от нынешнего количества живых. Разве это проблема?

14. Gesser

Gesser Well-Known Member

Ще й яка!

15. kym

kym Well-Known Member

D
    В мене по сусідству живуть донецькі переселенці. Дочка вже пішла у львівську школу. Батько час від часу іздить в Донецк - бо там його батьки лишились. абсолютно нормальний адекватний чоловік. Винить у всьому росію і своїх донецьких сусідів. вдячний нам що ми відправили туди солдатів щоб навести порядок. Як тільки виженем з Донбасу руских і місцевих сепаратистів вернеться на Донбас і буде там відбудовувати.
    Не треба тут розказувати що українці хочуть крові донецьких... Нормальним донецьким поможем. Сепаратистів ніхто жаліти не буде. Вони уже визначили свою долю - кому чотири дошки, кому тюрма, хто втікне в росію.[/QUOTE]

• Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. zet

zet Дуже важлива персона

Да и не дают большие сроки, так что те, кто не кровавые садисты будут тоже отстраивать собственный дом, Донбасс.
    Проблема только одна, но трудно решаемая из-за кремлевской хунты - граждане РФ и их оружие.

17. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

І ще одна цитата:

18. manur

manur Well-Known Member

Я вже писав про це на форумі, але ж ви цього навряд чи читали : рік тому я був в Росії. Цілий рік я там був і саме рівно рік тому я ще там був. Був в мене там товариш (поляк). А в поляка був товариш - молодий росіянин. Молодого росіянина якраз весною 2014 року призвали до війська (єсьтєсьно - російського). Служив він недалеко від міста, в якому проживав. Якось поляк поїхав його провідати. Солдат якраз лежав в санчастині.

До чого це я? А до того, що лежало їх в палаті в санчастині - 5 солдатів (російських єсьтєсьно). Один (якого поляк відвідав) - і застудою якоюсь. Ще один - також з якоюсь хоробою. А решта 3 - нічим хворі не були. А в санчастині лежали тупо на відгодівлі. Їм просто-напросто маси тіла бракувало. А в санчастині і харчування калорійніше і фізичних навантажень жодних. От їх і поклали в санчастину - НА ВІДГОДІВЛЮ.

Троє з п"яти!!!!!!!!!!!!!

Наскільки я розумію - такий приклад свідчить про супер-пупер бойову готовність расєйського війська.

Наступний приклад (який я також тут вже наводив) : (світлину зроблено особисто мною)

[​IMG][/url][/IMG] [​IMG][/url][/IMG] [​IMG]

Це за кілька хвилин до початку параду до Дня військово-морського флоту Росії (місто Петропавловськ-Камчатський). "Воїни", яких видно на світлині - це їх розставили по периметру плацу, на якому проводився парад. Якщо судити з форми - це щось вроді морської піхоти.

Я дико перепрошую, але в часи СРСР і в страшному сні жоден єнерал чи й просто офіцер не міг собі уявити ТАКУ морську піхоту.

19. manur

manur Well-Known Member

І таке повністю відповідало :

- Конституції РФ,
    - Конституції України,
    - статуту ООН,
    - Будапештському меморандуму
    і т.д. і т.п.

Якщо люди хочусь чогось такого, що аж ніяк не може бути законним, то як ті люди називаються? І як повинні до них ставитися нормальні законнослухняні люде? Ась??????????

• Подобається Подобається x 3
  20. tanna

Это всё не то. Супер-пупер это не масса тела солдат. Они же вам не свиньи, где главное - масса тела. Супер-пупер это современное вооружение. Мощное, разнообразное и в огромных количествах. Это отрасль, которая постоянно развивается в том числе интеллектуально и технически и не останавливается на достигнутом. Плюс достаточное финансирование. Может, в какой-то части не хватило каши для троих солдат, зато там где надо - хватило на тысячи градов. Вот в чем дело.

• Тупо Тупо x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)