Війна-2

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем KARABIN, 31 січ 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Gesser

Gesser Well-Known Member

Україні війна не потрібна. Вона виснажує економіку, руйнує інфраструктуру, призводить до жахливих людських втрат, але... Війна потрібна тоді й лише тоді, коли битва за збіднілий ресурс досягає такого накалу, коли вже неможливо маскувати свої наміри і в хід йде останній аргумент - зброя! І ось на цьому етапі вже зрозуміло, що шансів зупинити маневровий тепловоз, який мчить під откос, у пересічного громадянина немає: або ти їдешь на ньому туди куди тебе везе машиніст, або гинеш на рейках, бо з цим тепловозом тобі не по дорозі!

2. tanna

tanna Дуже важлива персона

Это замкнутый круг. Если так думать, выхода нет. Если здешнее население "підтримує стрілянину по українцях" возникает логичный вопрос - а зачем Украина борется за этих врагов?

Не можливий. Тысячу раз не можливий. Армию России не победить. Пока Украина занималась черт его знает чем 23 года, Россия создала одну из мощных армий мира. Чудес не бывает в борьбе моськи со слоном, выражаясь образно.

3. Gesser

Gesser Well-Known Member

Ну розкрийте вже очі, люди! ГРАДи працюють без винятку з обох боків, тому що одні впевнені, що тут суцільна вата, яку треба "спалити напалмом", а інші - що там бандерівські фашисти та американські найманці. Доля населення нікого не хвилює ані на Донбасі, ані в Україні.

• Подобається Подобається x 1
  4. tanna

Золотые слова. Потому и говорю я - заканчивать надо эту резню.

5. Gesser

Gesser Well-Known Member

Невже я такий старий, що пам'ятаю як у1990 році нам таке ж саме співали і про ненажерливого старшого брата, і про те як ми "запануємо у своїй сторонці" одразу ж після незалежності, і про чорноземи, і про те, що ми салом будемо топити замість вугілля, бо в нас його аж за гланди! Пройшло 24 роки й то що? Знову Росія винувата?

6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Класичний свідомізмус вульгаріс. Будь хто, тільки не я. Мутін, Перкель, Обама... Тільки не Вальцман&C°.

7. Gesser

Gesser Well-Known Member

Біда у тому, що ми з Вами розуміємось, бо живемо на території війни. Проблема, на мій погляд, у тому, що допоки війна не постукає у двері, ніхто не заспокоїться. Я це відповідально кажу, бо сам такий самий: під час подій на майдані мені було байдуже те, що там коїться, я жив своїм життям і наївно полагав, що кожний мусить робити свій вибір - мітингувати, воювати, гинути чи вбивати... Але життя - воно таке дивне! І от наразі я розумію, що мою долю вирішили без мене саме через мою таку позицію. Я це дуже добре розумію, але тепер моє життя склалося таким чином, що мені глибоко наплювати чому мене вирішили вбити і хто саме у розум "патріотично налаштованим громадянам" вселив таке бажання - ЗМІ, влада чи сусіди по палаті. Зворотнього шляху немає!!!

8. Gesser

Gesser Well-Known Member

Я цього не казав!

9. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Ніфіга. Вдовою взяв - вдовою і залишиш (с)

Хто кричав "путін пріді, путін ввєді "? От тепер і сьорбайте повними ложками.

• Тупо Тупо x 1
  10. tanna

В том-то и дело. Когда у тебя во дворе падает снаряд, а ты в это время собирался выйти из дома и всего пару минут не хватило, чтобы оказаться на месте упавшего снаряда - многое видится в другом свете. И абсолютно всё равно, чей это был снаряд - украинский или днровский. Хочется только одного - чтобы такое больше никогда не повторялось. И чтобы второй раз такой снаряд во двор больше никогда не прилетел. Но видимо, это сложно представить людям на мирной стороне. Поэтому они могут долго рассказывать о победе военным путем.

11. tanna

Ваше злорадство понятно, но вы пишите глупость. Большинство погибших сегодня в этой войне - это не те, кто кричал путин приди. Это украинские военные. Плюс мирные жители и дети, которые не кричали путин приди. Как знать, возможно кричавших путин приди погибло как раз меньше всего.

12. ІгорМ

Це не злорадство. Це констатація факту і злість на мудаків, яким аквафреш затьмарив розум і вони покликали війну в країну.

Про загиблих українських військових не вам мені говорити.

І життя мирних жителів на совісті якраз того данбаського бидла, котре заварило цю кашу.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  13. tanna

А ви вважаєте, що від цього загиблим стало легше? Тим більше, якщо ви винуватих людей називаєте бидлом, то совісті в них немає в принципі. Таким чином, виходить, що люди загинули і ніхто цим навіть і не переймається. Україна списала життя людей на совість бидла, а бидлу взагалі пофіг, що на нього списали. І скільки це буде тривати?

14. Gesser

Gesser Well-Known Member

Як жеж вам, шановний, мозок-то промили! Не знаю хто там що кричав, але він таки прийшов та увів! От тепер, згідно Вашої логіки, ваша черга "сьорбати", а не волати щодо загиблих вояків. Вам їх, як я бачу, не жаль: баби ще нарожають! Нехай собі гинуть!

15. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я прошу пробачення, але уявіть собі, що хтось Вас умовляє, щоб Ви собі відрізали носа. Скільки часу потрібно на те, щоб Вас умовити?

Путін - неумовлябельний. Неумовблябельний.

І якщо сьогодні покинути Донбас, то завтра буде те ж саме в Маріуполі, Слав"янську, Краматорську і так далі, поступово аж бог знає куди. Можливо, аж до Дніпра, а можливо і далі.

• Подобається Подобається x 2
  16. Gesser

Gesser Well-Known Member

Допоки його самго не мобілізують, або знесуть хату ГРАДами попід три чорти...

17. tanna

Якесь недоречне порівняння.

В таком случае я не знаю. Если Путина нельзя победить военным путем и нельзя уговорить дипломатическим путем, значит надо искать какие-то примеры в истории. Может, там можно найти ответ на вопрос что делать, если аналогичное уже было. Или тогда действительно замораживать этот конфликт и ждать, когда на место Путина рано или поздно придет кто-то другой умовлябельний.

18. ІгорМ

і
    Це буде тривати доти, доки рашка буде підтримувати лугандон зброєю і бандами.

А коли рашка пошле нафіг ці лнр-днр, то "народні республіки" будуть залишені один на один із суворою дійсністю. І от тоді данбасская проросійська вата виступить проти всяких там "народних прєдсєдатєлєй" і попроситься назад в Україну.

Але все буде проходити довго і нудно

• Тупо Тупо x 1
  19. Gesser

Gesser Well-Known Member

Некоректне порівняння,як на мене! Мені на думку прийшов один мій знайомий, який полюбляв казати, мовляв, до чого ж несвідомі бувають люди! Ось, наприклад, Віктор, якого ми 18 років тому взяли у рятувальну команду на нову водну станцію. Адже якби він не звалився у воду і не потонув, ніхто б і донині не знав, що він не вміє плавати! Так це я до того, що якби не війна, особисто я б й гадки не мав що то за країна така - Україна!!! А зараз ясно бачу: цій країні населення потрібно лише у якості волів. Тільки одних вона намагається ще якось годувати, а других - послала на бойню...Постановка у чергу до ковбасного цеху - це лише питання часу. От якось так, мої любі!

20. kym

kym Well-Known Member

Україна бореться в першу чергу за звільнення від впливу Росії в другу чергу за територію. Люди на цій території зобовязані помагати звільнити цю територію від бандитів. Якщо вони цього не роблять значить вони не достойні жити на цій території.
    Міф створений росією і підтримуваний саботажниками в Україні. Я вже вам писав чому 24 роки не виходило нічого. Не враховувати геополітичні чинники не можна. Якщо руский міністр оборони України мав завдання розвалити українську армію, а русксий агент Табачник розвалював освіту то тільки Майдан перешкодив це їм зробити до кінця - це тільки явна фаза, а скільки було такого про що мовчить історія.
    Російська армія нічим не краща української і не є набагато більша. Ці статистичні кількості рускої армії є такі самі як в українскій. На папері є 4000 тис танків по факту ледве 400 їздить. Росія ніколи з китайської границі не забере військо а вся боєздатна руска армія європейської частини росії вже на донбасі і нічого не може зробити. Зимою було завдання вийти на границі донецької і луганської областей то максимум Дебальцево забрали і то тільки через саботаж в українській владі. перемогти росію не значить розбомбити Москву. Перемогти росію значить поставити іі в світову ізоляцію і вигнати з території України і то так щоб більше ніколи вона не лізла до нас. На жаль це без жертв не обійдеться. Ніякі домовленості з росією не будуть виконані тієюж росією і це факт. Відкладення військового вирішення питання - це перекладення своєї відповідальності на своїх нащадків

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)