Вибори Президента України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 17 січ 2010.

?

За кого я проголосував(-ла) на виборах 17/01

1. Богословська Інна Германівна

2 голосів
    1,9%
  2. Бродський Михайло Юрійович

0 голосів
    0,0%
  3. Гриценко Анатолій Степанович

10 голосів
    9,5%
  4. Костенко Юрій Іванович

1 голосів
    1,0%
  5. Литвин Володимир Михайлович

1 голосів
    1,0%
  6. Мороз Олександр Олександрович

0 голосів
    0,0%
  7. Пабат Олександр Вікторович

0 голосів
    0,0%
  8. Противсіх Василь Васильович

0 голосів
    0,0%
  9. Ратушняк Сергій Миколайович

1 голосів
    1,0%
  10. Рябоконь Олег Васильович

0 голосів
    0,0%
  11. Симоненко Петро Миколайович

1 голосів
    1,0%
  12. Супрун Людмила Павлівна

0 голосів
    0,0%
  13. Тимошенко Юлія Володимирівна

10 голосів
    9,5%
  14. Тігіпко Сергій Леонідович

9 голосів
    8,6%
  15. Тягнибок Олег Ярославович

5 голосів
    4,8%
  16. Ющенко Віктор Андрійович

23 голосів
    21,9%
  17. Янукович Віктор Федорович

6 голосів
    5,7%
  18. Яценюк Арсеній Петрович

8 голосів
    7,6%
  19. не підтримав жодного...

10 голосів
    9,5%
  20. не голосував...

18 голосів
    17,1%
Статус теми:
Закрита.
  1. Якщо людина лояльна до України і нелояльна до росії, то проти томоса вона слова не скаже, навіть якщо ненавидить Порошенка з особистих причин.

2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Вже у деяких обговореннях проплачені боти Тимошенко - ваші товариші по нещастю, як кажуть гівно та ще й смердєче, нема аргументів - підколи, особисті образи, спроби почати гівнометання.
    Нема що сказати толком? Я не балдію від того, що є деякі проблеми зі здоровям і не уникаю військової служби через це.

Те саме, що янукоїди. ОПОРА: На Волині на зустріч із Порошенком людей звозили автобусами (Фото)

Останнє редагування: 16 січ 2019
  3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А "за" така людина зобов"язана волати на всіх кутках?

4. Напишу ще раз.
    Якщо людина лояльна до України і нелояльна до росії, то проти томоса вона слова не скаже, навіть якщо ненавидить Порошенка з особистих причин, так бачу.

5. VasMT

А де там "проти"?

6. А я вам таке повідомлення писав?

7. VasMT

А ви комусь в ПП написали а я заліз? :mocking:

8. Lanktocha

Це інша тема розмови, за, до цього йшло і так мало бути, це хороша новина і для католиків, для мусульман, для юдеїв, та і для атеїстів... Заслуга у цьому далеко не однієї людини і щоб Томос діяв повноцінно, потрібно ще багато старань

9. Lanktocha

Інше почув недавно, висловлювання неоднозначного, ніби військового експерта Арестовича, критика кандидата Зеленського, хто кричить за мир, нейтралітет - підігрує Росії.

10. Якщо ви немали до військової служби відношення, то чого ви пишете про те, про що тями зеленої немаєте.
    Наші військові змогли протистояти другій армії світу і за п`ять років увійти в десятку найбільш боєздатних армій і потихеньку сантиметр за сантиметром відвойовують нашу землю, а ви взялись давати оцінку командирам і армії в цілому? І хто ви після цього?

• Безграмотно Безграмотно x 1
  11. З Арестовича такий же експерт як я балерина. Я напевно в молоді роки танцював краще.
    Знленський відпрацьовує бабки Коломойского, плюс співвласником 95 федерального округу є Маслаков, якщо знаєте такого.
    Баня, щоб зберегти награбоване, вже давно готовий підтримати хоть диявола, але змінити владу в країні з якою можна буде домовитись.

12. Ось цього я не знав, хоча здогадувався
    Перші три роки Україна воювала, маючи ембарго на постачання зброї з боку всього світу. Про це заявив Президент України Петро Порошенко під час свого візиту в Бориспіль
    Тому я за Порошенка ще й тому,що він ще зламає рашці її улюблене "право вєто".100% зламає. Церкву він їй вже зламав, (і тим історію українську,рашкою вкрадену, відібрав),ембарго на постач. нам зброї поламав, газпром у борги загнав.,багато чого. Ми будемо в НАТО,а рашка без "вєто"!

• Зе бест! Зе бест! x 1
  13. VasMT

А не пробували не так тупо повторювати слова говорящих вальцманоїдних голів з телевізора, а наморщити розум?
    Ану спробуйте цифрами довести свої слова про протистояння і десятку.
    Боюсь, якщо сіра речовина в голові почне тріскати, від реального стану справ. :mocking:

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я голосуватиму за Порошенка тому, що я точно знаю, що голосую за Порошенка.

Якщо хто голосує Зеленського, то він голосує за Беню Коломойського.
    Якщо хто голосує за Шевченка, то він голосує за Беню Коломоського.
    Якщо хто голосує за Юлю, то він голосує за Путіна.
    Якщо хто голосує за Гриценка, то він голосує за Григоришина.
    Якщо хто голосує за Садового, то він голосує за Фрідмана.
    Якщо хто голосує за Бойка, то він голосує за Льовочкіна.

І тільки, якщо хто голосує за Порошенка, то він голосує за Порошенка.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та ладно, Василько, ми вже бачили Вашого Януковича, який почув кожного і накивав пятами.:))):))):)))

16. VasMT

Я розумію, Ромасю, що фанатична віра в святість його святійшиства не додають балів до айкью, але колись ви були мудрою людиною.
    Тай гроші рахувати вчилися, тому з цифірями більш менш розберетесь.
    Так от,
    Згідно щорічної доповіді-рейтингу Global Firepower Index Україна в 2018-му році посіла 29-те місце.
    В 2017-му - 30.
    Здавалось би тільки радіти, нє?
    Нє, бо в 2016-му році Україна посідала 25-те місце.
    Не знаєте, за рахунок чого зкотилась Україна на п"ять пунктів?
    Мене можете не приплітати, я з 14-го в Армії, і являюсь величиною постійною. ;)

А саме цікаве те, що за часів клятого бандитського режиму Януковича Україна посідала,
    увага...
    в 2013-му році...
    ДВАДЦЯТЬ ДРУГЕ місце в світовому рейтингу!

Слава Вальцману!:shout::shout::shout:

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

По якому показнику?

От, скажімо, по воєнні силі ми виглядаємо не зле:

При Вашому Янеку такого не снилося.

Васильку, ваша інфа з сайту СТРАНА, а ви живете в країні, тому вам здається, що все зле.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  18. Якщо ми купались всі в молоці, то чому повстав майдан і отримав назву Революція гідності.
    Чому мої знайомі, які мали свій невеликий бізнес ( один з них навіть обслуговував обладнання в Суркісів і Медведчука) шукали шляхи виїзду за кордон.
    Чому вони вже попередили своїх робітників, якщо виберуть не Порошенко, вони все продають і виізжають з країни. Не хочуть гнити в Сибіру.
    Чому родич дружини, має бізнес в Стрию, виплачував повну зарплату хлопцям, які були мобілізовані на Схід, хоча він втратив після втечі яника. Замовники, в основному, зі зрозумілих причин , були зі Сходу і Росії.
    Чи може ми вже не воюємо з Росією, майор.

• Подобається Подобається x 1
  19. VasMT

Хоча б тлумач увімкнули.
    Це рейтинг країн Європи, а не світу.
    Моя інфа з сайту Global Firepower Index.

20. VasMT

А убогі завжди вигадують всяку хрєнь, щоби виправдати свою тупість.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)