Вибори Президента України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 17 січ 2010.

?

За кого я проголосував(-ла) на виборах 17/01

1. Богословська Інна Германівна

2 голосів
    1,9%
  2. Бродський Михайло Юрійович

0 голосів
    0,0%
  3. Гриценко Анатолій Степанович

10 голосів
    9,5%
  4. Костенко Юрій Іванович

1 голосів
    1,0%
  5. Литвин Володимир Михайлович

1 голосів
    1,0%
  6. Мороз Олександр Олександрович

0 голосів
    0,0%
  7. Пабат Олександр Вікторович

0 голосів
    0,0%
  8. Противсіх Василь Васильович

0 голосів
    0,0%
  9. Ратушняк Сергій Миколайович

1 голосів
    1,0%
  10. Рябоконь Олег Васильович

0 голосів
    0,0%
  11. Симоненко Петро Миколайович

1 голосів
    1,0%
  12. Супрун Людмила Павлівна

0 голосів
    0,0%
  13. Тимошенко Юлія Володимирівна

10 голосів
    9,5%
  14. Тігіпко Сергій Леонідович

9 голосів
    8,6%
  15. Тягнибок Олег Ярославович

5 голосів
    4,8%
  16. Ющенко Віктор Андрійович

23 голосів
    21,9%
  17. Янукович Віктор Федорович

6 голосів
    5,7%
  18. Яценюк Арсеній Петрович

8 голосів
    7,6%
  19. не підтримав жодного...

10 голосів
    9,5%
  20. не голосував...

18 голосів
    17,1%
Статус теми:
Закрита.
  1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Чогось кожне ваше посилання з останніх в цій темі викликає "ошибку конфеденциальности".Чого б це, не знаєте? Починаючи з якогось Вовнюка.
    Тобто прочитати не можу, та й не дуже й хотілося.
    А тухлятинка про ветерана дерибана армии викликає тільки позіхання. Це вже всі прожували і виплюнули.
    Всі при справі: одні складають брехню, інші її розповсюджують, треті спростовують) Гриценко на ці наклепи вже стільки разів відповідав і сам, і різні військові експерти коментували, що продовження оцих тупих спроб скомпроментувати Анатолія Степановича тільки компроментує БПП та особисто ПОП.:hi:

Останнє редагування: 14 січ 2019
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Так що там з нерухомістю?
    Брешуть оранжоїди ,чи таки ніц не втяли у Газпрому?

3. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Во, блін, як того @Mykhaylo Khomchyn ковбасить...
    Туди-сюди-туди-сюди... :)))

• Подобається Подобається x 1
  4. Silver bullet

Полку порохоботів прибуло. Що ж далі буде?
    А я вже думала перерву зробити на місяць хоч би))

5. ІгорМ

Ніякої перерви :)

6. Ну що зрадо@оби, підірвав трохи ваші пердаки. Я знаю, що ви невиліковні, адже кричати зрада легко і це не потребує доказів, а після Майдану і безпечно, і безнаказанно. Але трохи розшевелити ваше "одобрямс" вдалося. Я тут буду періодично заходити з інфою, щоб ви не думали, що вдасться повторити 1918 рік.
    Мені тут тільки Василь Михайловича шкода. Це ж треба служити під командуванням настільки нелюбимого Верховного. Бережіть нерви, а то буде як у тому анекдоті про скільки живуть військові. 8 років. Сім до школи і рік на пенсії. А він ще буде Верховним наступні 5 років.
    А викладачам не знати розподіл влади в країні, хто за що відповідає і весь час мріяти про царя-батюшку, який прийде та розсудить, або диктатора, який наведе порядок і всіх посадить і наступить рай - себе не поважати.

7. [​IMG]

Mason Lemberg
    1 год ·
    Просто вони несподівано отримали зворотню реакцію..

Багато років публічним людям не треба було особливо напрягатися: маєш гроші, купив телевізор/газєту, порозказував всяку фігню, місію виконано.
    Та сама історія і з журналістами: заплатили гроші, порозказував всяку фігню, місію виконано.
    Не треба розбиратися в суті, не треба досліджувати питання, не треба виясняти чи правда це. Просто купи телевізор і кажи щось солодке.

Інколи політикам не везло і прилітало, коли їхню брехню з телевізора вже не сприймали, попри витрачені гроші, вони бачили і всцикалися від різного роду мітингів і майданів.
    Але в основному, крім тих екстремальних моментів, телевізора вистачало...

Але тут створили соціальні мережі, але тут настав Майдан і потрібно було координуватися, але тут почалася агресія рф і потрібно було координуватися... і вся активна частина суспільства вибрала для цього соцмережі.

І тут активна частина суспільства почала зауважувати що їй брешуть...
    Спочатку, як завжди, в тому що бреше винувата була влада..
    Але згодом, активна частина суспільства почала зауважувати, що їй брешуть журналісти і зовсім не менше ніж політики.

Ось так і виникли порохоботи.
    І створили їх ті, хто нагло і цинічно брехав.
    Навіть назву порохоботи отримали від брехливої свнсбки.

І біда тих хто зараз все більше і більше кричить про атаки порохоботів лише в тому, що вони продовжують брехати, все цинічніше, все очевидніше.
    Бо все більше живих людей на собі відчувають як їх клеймують тільки через те, що вони не дають себе обдурити.
    Тому вони і прогрАють, бо не розуміють елементарного: "навіть якщо вам ввижаються боти - все рівно говоріть правду". Але вони вже давно забули що це таке. Фантазії, шизофренія, брехня - те в чому вони живуть.

А що ж влада?
    А влада, маючи підтримку громадянського суспільства (ця підтримка в соцмережах активною частиною суспільства має вираження і в підтримці на вулиці), досі намагається гратися в ігри з самозваними маргіналами, які нікого не представляють.
    А влада, маючи підтримку громадянського суспільства, й досі намагається гратися в ту саму стару гру: маєш гроші, купив телевізор/газєту, порозказував всяку фігню, місію виконано

8. ІгорМ

Капєц... Тут такого придурка вже давно не було, шо нє? :scratch_one-s_head:

- Прийшов, "підірвав трохи ваші пердаки", пішов.
    - Прийшов, кукурікнув, попрощався і знов пішов.
    - Знов прийшов, гавкнув, пішов назовсім
    - Через кілька хвилин повернувся, набздів і давай швиньдятися туда-сюда, сморід розносити...
    - Ніби знов пішов, але перед тим взяв і настрашив: "Я тут буду періодично заходити з інфою, щоб ви не думали..."

зі

Нє-є-є, тре йти завтра у відрядження. Там хоть відносно тяжко, але там адеквати... ;)
    Ну і український плов там дають... :yahoo:
    І пиво, з раками... :)))

Останнє редагування: 14 січ 2019
    • Смішно Смішно x 1
  9. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Бдить. Навіть уночі.

• Смішно Смішно x 1
  10. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Основна прикмета тих, хто неправий - ображати співбесідника.

Порошенко - нечесна людина. І цьому є маса доказів.
    Літав відпочивати під чужим іменем на острови. Гроші не декларував на митниці, як належить.
    Придумав брехню про Саакашвілі і грубо викинув із країни, попередньо використавши у власних цілях (при запрошенні вихвалював реформи Саакашвілі, сподівався, що той танцюватиме під його дудку. Використав Саакашвілі у власних інтригах, щоб усунути Яценюка і поставити свого Гройсмана неосвіченого.)
    Правдами і неправдами поставив Генпрокурором свого кума Луценка, який, як виявляється, також останнім часом непогано розкрутився фінансово і зовсім не за зарплату. (Юра Сейшельський - може хто забув)
    Не чіпає (через кума Луценка міг би) в Одесі російського громадянина, фігуранта списку українських мафіозі і за сумісництвом - мера Одеси пана Труханова.
    Далі розширює свою кондитерську імперію. І не тільки.

Ми маємо зараз президента, який використовує президентське крісло в інтересах власного збагачення. А Кабмін продовжує видушувати із простих людей останні соки.

Ви бачте, можна обійтися і без образ. А просто назвати Порошенка нечесною людиною. Хоча синонімів - маса.

Чому до цих пір Труханова не зняв з посади? Це - в силах Порошенка. Труханов - громадянин Росії, що свого часу боровся проти українців у 2014 році.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  11. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Моя посада вже рік починається зі слова Командир. Так що мимо каси.

12. ІгорМ

13. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Ітак попорядку:
    Гриценка не вважаю найгіршим кандидатом, багато у чому його підтримую, але випливає немало доказів, що все таки є у нього звязок з олігархатом, а саме появляється що раз більше його піару та реклами на телеканалах Пінчука.

Ваша реклама Порошенка, панове порохоботи, майже як викрики деяких заводил на Покрови, на храмовий празник під церквою на Південному, коли після святкової літургії організували там трапезу, вірогідно за рахунок Писарчука, що "Який файний Писарчук, нечесно заробив, але людям скільки дав", чи депутати від БПП Дубневичі - "Які файні, бо мішок пшениці дали, на прощу повезли, нові вікна у школі поставили...", будете так само говорити, як вам роздадуть віддаючі бензином деякі цукерки "Рошен"? Зберіться десь із сраколизом Тарасем Чорноволом і лічіть один одного про досягнення.

Ненайгірші враження і від Ющенка, а від його команди... "любі друзі" із "Нашої України" Жванія, Третьяков, Червоненко, Балога... так само більше не хочу бачити у парламенті таких як Розенблат, Барна, брати Дубневичі, фарбований лис Ганчярєнка...

Нехай є якісь досягнення, але підйом армії - без ініціативи самого народу ніщо би не вийшло, чув від деяких британських військових - немало "нової" техніки - перефарбована та підремонтована ще совкова, потужні ракетні комплекси можуть розроблятись та вдосконалюватись роками, не можуть протикорабельні ракети чи системи залпового вогню розробитись та та бути на озброєнні вже за тиждень, у якому стані флот, чи є вся представлена на параді зброя на фронті, можливі якісь перемоги, виключно вівши оборону і сидівши в окопах, як аналог, може перемогти футбольна команда, граюча "від оборони"?
    Крім того, покараний хоч один винний за злочини на майдані, мер-сепаратист, продажний військовий генерал за невдачі при військових операціях?

14. Silver bullet

І я свою 5копійок втулю.
    Розподіл влади всі більш-менш знають. Але в нас є такі "добрі традиції", яких нема в странах розвинутої демократії: як карманні генпрокурори, продажні до мозга кісток парламентарі, виборні закони, що практично не дають можливості заходу в тусовку під куполом професійних та чесних - істинної еліти, ще є монополісти, які при любій владі відчиняють ногами любІ двері. І як наслідок -прем'єри такі, які потрібні олігархам!
    Кожен прем'єр починає свою роботу з відкриття кодованих валютних рахунків за кордоном.
    Президент Порошенко -стовп цієї порочної системи, і тільки сліпий не побачить, як він керує єю через своїх людей. "Ти мені-я тобі". Хто в НКРЕ заправляє -його люди. Як скуповують голоси в Раді за потрібні рішення - ні, не чули?
    А що творить президентська команда по дискредитації опонентів? Та це ж ганьбища ! Парламентська слідча комісія, нічого їй більше робити! з Вінніком на чолі, займається дискредитацією Гриценка, точно знаючи, що міністр оборони не має права особисто і не мав ніколи щось продавати на сторону зі зброї, чи назначати за неї ціну, чи відповідати за вседержавну військову стратегію.

Нам треба геть іншу людину наверху. Порядну, фахову, не брехливу, яка має честь, яка не займається піаром, договорняками, ні в коєму разі ні з торгівлі чи фінансового середовища. Досить було Порошенко.
    Віддамо йому належне, що він прийняв країну у важкий час, що він багато чого завершив, що було розпочато у західному напрямку країни, багато чого йому вдалося. Я навіть могла б поаплодувати йому за Томос, аби не Нарік на урочистих фото.
    На фоні попереднього безграмотного мафіозі - він показався просто щастям. Але досить.

15. Silver bullet

Оце так доказ зв'язку з олігархатом! Ніде не пускають, а на одному пускають - то вже його кандидат? Це говорить лише про те, що Пінчук не дуже слухається Порошенко, який користується своєю владою і останнім часом плювати хотів на свободу слова. Але як таке могло статися, що куму Путіна дозволив придбати два канали, на яких Порошенка не сварять. У всякому разі, прізвище його не звучить. Ти - мені, я - тобі, а як же.

16. ІгорМ

Стоять-бояться!

Костанчука висунули кандидатом в президенти

11 січня 2019 р. відбувся з'їзд політичної партії "Партія захисників України", на якому було прийнято рішення висунути Тараса Костанчука кандидатом в президенти України. Також "Партія захисників України" планує прийняти участь в парламентських виборах.

View: https://youtu.be/UlRTwtYIunc

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Поясніть нам, недолугим, чому тре просити дозвіл у президента, щоб купити канал?:) :scratch_one-s_head:

18. «прості люди» – не дай Бог вам на власній шкурі випробувати, що таке геноцид. Справжній, без «лапок». Який пережила моя баба Паша у 33-му, коли прислані з Москви комісари до зернини все вигребли й навіть борщ готовий на землю вилили.

Ви ще смаленого вовка не бачили, «зубожілі».
    ВИ ЗА РІВНЕМ ЖИТТЯ У 2012 ЖАЛКУЄТЕ? «ДОЛАР ПО ВІСІМ»?

• Зе бест! Зе бест! x 1
    • Баян Баян x 1
  19. Silver bullet

:))) ехх, ви. Один казав: "поки не було інтернету - тільки ваша родина знала який ви тупенький".
    Це як кримчани "аби не було війни - хай хоч камні з неба". Мають камні.
    Я не згодна! Ми живемо раз, і не хочу до смерті чекати, коли наїдяться ті кілька родин, які мають Україну. Правда в тому, що мають як хочуть.
    А влада - з одного боку - не дуже можуть, бо ліниві, бо бракує розуму, знань, з другого - не можуть залишити ті схеми, що для них залишили попередники.
    А красти нема з чого, бо війна їсть ресурси.Значить - роздягати далі населення.
    Ролик от подивилась: Укрзалізниця заробляє на дитячих новогодніх подарунках.Та де совість? Керівництво УЗ - мільйонери. Ні, мало. І це всі люди Порошенко. Откати, откати, хабари...
    Коли на когось і надінуть браслети - все одне випустять. Де діамантові прокурори? Все, забулося?
    Все купляється і все продається - як на базарі.
    Я вважаю, голову країни треба міняти кожні 5 років, бо інакше за наше життя нічого не побачимо.
    І на пенсії будемо дивитися, що діти нам дадуть на їжу.

20. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Може і недоречно брати додзвіл у президента на купівлю телеканалу, але що президент не знає чи не контролює, що там показують, вже була критика влади у Савіка Шустера, де тепер Савік Шустер і його телепроект?
    Так говорять про невигідного Порошенка для Кремля - хтось чіпає Медведчука чи він як риба у воді, судять хоч одного мера-сепаратиста, що збирав ватні шабаші і кликав русняву армію? Гепа, Штепа... така халепа, не кожен президент так би поступив.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)