Вибори Президента України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 17 січ 2010.

?

За кого я проголосував(-ла) на виборах 17/01

1. Богословська Інна Германівна

2 голосів
    1,9%
  2. Бродський Михайло Юрійович

0 голосів
    0,0%
  3. Гриценко Анатолій Степанович

10 голосів
    9,5%
  4. Костенко Юрій Іванович

1 голосів
    1,0%
  5. Литвин Володимир Михайлович

1 голосів
    1,0%
  6. Мороз Олександр Олександрович

0 голосів
    0,0%
  7. Пабат Олександр Вікторович

0 голосів
    0,0%
  8. Противсіх Василь Васильович

0 голосів
    0,0%
  9. Ратушняк Сергій Миколайович

1 голосів
    1,0%
  10. Рябоконь Олег Васильович

0 голосів
    0,0%
  11. Симоненко Петро Миколайович

1 голосів
    1,0%
  12. Супрун Людмила Павлівна

0 голосів
    0,0%
  13. Тимошенко Юлія Володимирівна

10 голосів
    9,5%
  14. Тігіпко Сергій Леонідович

9 голосів
    8,6%
  15. Тягнибок Олег Ярославович

5 голосів
    4,8%
  16. Ющенко Віктор Андрійович

23 голосів
    21,9%
  17. Янукович Віктор Федорович

6 голосів
    5,7%
  18. Яценюк Арсеній Петрович

8 голосів
    7,6%
  19. не підтримав жодного...

10 голосів
    9,5%
  20. не голосував...

18 голосів
    17,1%
Статус теми:
Закрита.
  1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Вас би Порошенко вже б за ніс хапнув за таке!
    Треба казати тільки про великі досягнення (як при комуністичній партії було) та показувати військові паради - і тулити ролики з військових парадів в передвиборчі ролики.
    Показуха - наше фсьо.

2. Для особливо тупих
    У нас вже давно проводиться політика не скривати кількість поранених та загиблих. Єдине, що просять, не давати інформацію в пресу до тих пір, поки відповідно підготовлені люди не повідомлять близьких, щоб уникнути непотрібних смертей серед близьких. Все. Читайте щоденні повідомлення. Там є все: бойові втрати, не бойові, навіть про померлих у військових шпиталю.
    А якщо якийсь тиловий щур хоче набити собі ціну вигадками, а ви потім ці вигадки видаєте тут за інформацію останньої інстанції - то хто ви є, правильно, піз@абол.

3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Ще одна відмазка, яку не раз говорять порохоботи і продажне військове керівництво.
    Такі методи майже ідентичні путінським "ихтамнєтам".

4. Закомплексований невіглас

Останнє редагування: 11 бер 2019
    • Подобається Подобається x 1
  5. Good man

Good man Обычный человек

Аваковска щивка у нас тут ты. Открываешь рот, а оттуда лишь бэ-бэ-бэ-бэ-бэ и никто ничего не понимает толком.

6. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Бачу скоро зможу зібрати цілу колекцію, у прихильності до кого мене звинувачують, із Тимошенко не виходить, не раз писав, що не її прихильник, Пуйло - смішно і абсурдно, фанатом Авакова ще не був.
    Тупіють тролі.

7. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Наше - чиє? Українське? Чи малоросійське? Чи може новоросійське/усср-івське?
    Чомусь зрадофіли постійно про цей нюанс забувають.
    У нинішніх виборах є лише ДВА фаворити - Порошенко і Коломойський. Всі інші - "міньйончики" Коломойського або ху*ла. Втім ніхто не заважає чіпляти на старі жигулі портрети Гриценка, стрічки кольорів райдуги та будь-які гасла.

• Подобається Подобається x 1
  8. Good man

Good man Обычный человек

Не я или кто-то иной определят твой статус. История определит твой уровень. Я жду победы Порошенко и уже этот факт прижмёт тебя, как визгливого шакала, к стене и размажет по ней.

9. Silver bullet

ви як завжди бесподобні зі своєю солдатською прямотою:))) Або Порошенко, або повний кабздець. А що через 5 років буде?
    А я можу провангувати запросто: те ж, що і зараз - як мокре горить. Інвестицій нема, робочих міст нема, корупція на вищих щаблях влади цвіте, кредитів по самі вуха, СБУ та ГПУ займаються не тим, чим треба, війна іде, народ (особливо бізнес) біжить.
    Тобто 5 років коту під хвіст.
    Лякати нікого не хочу, але щось мені підказує, що комунальній сфері прийде гаплик, люди будуть відмовлятися від централізованої гарячої води та централізованого опалення. Борги будуть шалені, і зробити з тим вже буде нічого неможливо. Якщо Кабмін буде сам закривати борги - то платити кинуть всі, хто і платив.
    А втім, звісно, життя - гра з ненульовою сумою.
    Тільки шкода втрачених можливостей.

10. Good man

Good man Обычный человек

Тут многие из зрадоботов обожествляют Сакашвили за его успехи в Грузии. В Грузии нет центрального отопления.

11. Володимир Ар'єв

Чотири роки про це кажу і знову повторю: поки нова, не заражена корупцією, хвиля юристів не прийде на заміну нинішнім суддям, слідчим та прокурорам, не варто сподіватися на карколомні зміни від НАБУ, ГПУ, СБУ, ДБР, МВС та судів. Хто би не керував будь-яким відомством, штат буде все зливати, поки не зловлять за руку. Одного зловлять - 10 видихнуть: «Пронесло!». І ніякі відкриті і прозорі конкурси швидких змін не принесуть - а з кого, скажіть мені, набирати? З тих самих, що отримували юридичну освіту з метою наживи? Ну, це перестановка доданків всередині системи зі сталим результатом. Тому, критично важливо зараз (!) готувати нових юристів з використанням серйозних антикорупційних тренінгів. Інакше діла не буде, хто би що не казав. Тільки це, скільки я не закликав, не було цікаво ані донорам антикорупції, ані самим антикорупціонерам. Всі хотіли хайп, тут і одразу - щоб лайків/репостів побільше.
    Хто не зрозумів - у нас з 2014-ого марафон, а не спринт, бо такі розміри держави і глибина хвороби. Питання зараз, в ці дні лише одне - продовжимо рухатись у довгому і складному напрямку чи поховаємо все швидко і назавжди?
    І, наостанок. Я точно знаю, що той, хто дав на армію сотні мільйонів зі свого бізнесу, точно не пробачить оборудок за спиною. Особливо тим, хто міг прикриватися добрими стосунками з ним. Характер такий.

12. Silver bullet

Ар'єва поважаю, але він зараз - государєва людина. Що він може казати?
    Ніхто розумний не буде сперечатися, що судова реформа дуже складна, що традиції в неї погані і залізобетонні. Як і в прокуратурі.
    Що можна це змінити враз з прізвищем президента.
    Має значення тільки політична воля, якої в нашому президенті, як в людині старої системи, до цих перетворень не може і бути.
    Старого собаку на навчити новим штукам (с)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)