УПА

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем Danilo, 21 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. консультант

консультант Дуже важлива персона

Ті, які найбільше стогнуть, коли згадують, як потерпіли від УПА.:cry:
    Я живу в Україні. Хіба не видно, що на відміну від деяких розмовляю українською мовою.:sad:
    Шмайсер змащений і в надійному місці. Поки що веду війну психогічну.:)
    Звичайно, на відстані кілька тисяч кілометрів. Дуже сміливо я Вам скажу...:)

2. terrible

terrible Well-Known Member

Андрюша 25-й написав "шмайссер"? ну а чому дивуватись? якщо він вивчає історію з розповідей екскурсоводів!:haha:

• Подобається Подобається x 1
  3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Под солнцем горячим, под ночью слепою
    Немало пришлось нам пройти.
    Мы мирные люди, но наш бронепоезд
    Стоит на запасном пути!

Про психологічну війну... Обрисуйте хоч ворога... Бо плювати в спину сусідові по вулиці, це не війна, це хуліганство...

4. консультант

А той, хто провокує на хуліганство, хто по-Вашому - благодійник, провокатор, чи москаль?:)

5. VasMT

Ви ведете війну, вам знати...

6. консультант

Моя війна на відміну від війни воїнів УПА несе в собі чисто теоретичний зміст, але все ж таки спрямована проти москальської неприязні до всього українського. що тільки є. Зрештою, і не війна це, а висловлювання того, що вважаю за потрібне...

7. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

ну и что МП-40 [​IMG]

8. terrible

та просто... це виявляє обізнаність автора... та і все. :)

9. андрей-25

андрей-25 Well-Known Member

Ну про обізнаність на тему оружия я бы с удовольствием поспорил с "критиком", да не хочу здесь оффтопить, вгонять его в краску стыда и опять засорять свои ПП его самыми известными всем русскими фразеологизмами :)
    Так никто ж не боится, например тараканов :) , хотя и поминают их часто "незлим тихим словом".
    Ну конечно, большинство бывших "вояк" сейчас доживают свой век за тысячи км от Украины у теплых океанов, уже забыли какое сало на вкус, не говоря про мову.
    А вот их потомки пытаются здесь, за деньги своих американских дедушек вести националистическую политику.

10. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Несете таку дурнЮ, що вуха в"януть!

Їхні діти, їхні онуки мову, пісні, вірші, народні танці та історію знають так, що дай Боже Вашим дітям знати на 20% від того рівня.

Обісралися, пане, по самісінькі помідори.

Я місяць гостив ТАМ, бував і на Союзівці, і в містечках, де 90% - українці, і з культурологами Спілки тісно контактував.

Після падіння совка сюди приїздили Ветерани УПА. Я дивувався. наскільки вони обізнані у наших реаліях.
    Шокувало тільки те, що вони "на старті" з повагою ставилися до Кравчука. Але це швидко пройшло.

P.S. Можете читати книжки, що друкувалися на дєнєжкі ссср-росії, тільки нас не смішить, гаразд ?

• Подобається Подобається x 4
  11. terrible

:haha::haha::haha: браво! давно я так не реготав! синку, в мене є повна розкладка по заводам, які випускали МП, по обємам виробництва та включно обсягами поставок на різні фронти... ну, і з "сорокового" я сам стріляв, і розбирав і чистив:) так що, присоромити мене дуже важко, треба, певно, видумати новий зовсім ПП, щоб я чогось не знав :)

PS а на рахунок ПП... не треба було у важкий час підвертатись під руку, самі винні;)

і, між іншим, не так багато вояків УПА опинилось за кордоном. більшість-в могилі або ж в Сибіру...

доречі, по озброенню УПА-гарна і вичерпна стаття
    http://oun-upa.org.ua/organization/ozbrojennia.html

Останнє редагування модератором: 4 сер 2009
    • Подобається Подобається x 4
  12. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

А ви то ще й читали?! о_О

13. Patrick

Patrick Well-Known Member

14. консультант

Чув дзвін, та не знаєш де він. Ти забув ще про американські апельситни написати, які напічкані наркотиками...:haha:
    То взагалі гон повний. Чоловіче, приїдь до мене в гості і я проведу тебе по селах, де 90 % людей похилого віку приймали участь в УПА. Познайомлю з провідниками. розвідниками, зв"язковими та рядовими воїнами УПА. Послухаєш, потім пройдешся лісами по місцях бойової слави, оглянеш криївки, які зараз є історичними пам"ятками, може і вся твоя дурість і тупість стосовно ветеранів УПА і самої УПА розвіється. Хочеш, прихопи з собою ще пару форумлян, які плетуть ногами стосовно УПА і приїзджай...

Чув дзвін, та не знаєш де він. Ти забув ще про американські апельситни написати, які напічкані наркотиками...:haha:
    То взагалі гон повний. Чоловіче, приїдь до мене в гості і я проведу тебе по селах, де 90 % людей похилого віку приймали участь в УПА. Познайомлю з провідниками. розвідниками, зв"язковими та рядовими воїнами УПА. Послухаєш, потім пройдешся лісами по місцях бойової слави, оглянеш криївки, які зараз є історичними пам"ятками, може і вся твоя дурість і тупість стосовно ветеранів УПА і самої УПА розвіється. Хочеш, прихопи з собою ще пару форумлян, які плетуть ногами стосовно УПА і приїзджай...

Останнє редагування модератором: 4 сер 2009
    • Подобається Подобається x 2
  15. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

консультант, а я общался с людьми, у которых родственники пострадали от УПА. Муж моей сестры, который родился в селе на границе Хмельницкой и Тернопольской области, и у которого вояки УПА убили родственников, не полюбляет бандеровцев. Но не это главное. Шла война не только КА и УПА, но и между УПА и теми украинцами, которые были против. Может они были неправы с современной точки зрения, но это было

16. levandivka

Не розвіється. Пізно.
    Чи ж не чули приказки "...уже й не буде..."?

17. консультант

Хто був проти? Шо Ви таке кажете? Проти були ті, які ніякого відношення до УПА не мали і руками та ногами тримались за Совєтский Союз, Сталина та большевиків.
    Були проти ті, для яких Україна нічого не значила, вони жили в "сім"ї братніх народів СРСР". Все, що мало відношення до українського для них було націоналістичним. Ви заїдьте в будь-яке село західної України і запитайте хто з них був проти УПА...? Як вони могли бути проти УПА, якщо їхні рідні майже всі були в УПА?

18. levandivka

ТАК вони з ХарькОва...пралєтаріі...

19. VasMT

90% всїєї родини від бабці Австрії мешкають в селах Стрийського, Дрогобицького і Миколаївського районів (колись Дрогобицький повіт)...
    Щось і "ЗА" небагато...

20. S_Fighter

S_Fighter Well-Known Member

Може ВАМ признатися бояться? о_О:scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)