Пять баллов!!! Чул!!! И что???Украинцам в кооперации....доверят...ммм..как бы это так сказать..не вторую роль? Ооооооооооо!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Вспомнил!!!!!!! Самая чудесная в мировой практике китайская кооперация!!!! Где за горсточку риса в месяц...китайци ,стоко чудесных и главное не дорогих вещей делают!Жуть просто!!!
Гадаю що на цьому, офтоп скінчимо. Може, спочатку другу, натякаєте на вікові стосунки з рф? Як на мене, то краще бути молодшим, але всеж таки братом, в цивілізованній сім ї, ніж "попелюшкою на посилках" у "нє помнящіх родства" імперців.
Нэ можэ. Никому, ни одной стране в мире, не нужна промышленно развитая Украина. Всем нужны рынки сбыта. Мне нет никакого дела до РФ. Это не я утверждаю, это Вы придумываете якобы мои аргументы.
нато нам всем конечно нужно больше всех! Вот только непонятно - от кого защищаться , неужели опять от террористов в Ираке и Афганистане?
Хм... Албання це місце троха особливе, чи найбільш зміцнени шматок землі у світі. Коммунисти там побудували пів мілльона бункрів (на 3 млн. і щось там мешканьців). Їх там є буквально всюди - хто був - расповідає про враження полного сюрреализму... . А зараз у НАТО - армія в них зараз як, перепрошую, 2 партизаньське загони - але зате РІШЕННЯ - були від початку ясне і послідовно реализуване ...
Чем не пример для Украины? Думаю, надо опыт албанских товарищей изучить. Может с постройки бункеров начать? ОГРОМНЫЕ суммы на этом деле отмыть можно - много скрытых работ!!!!
А как именно ЭТО будет реализовано? Вы, судя по всему, в Армии ещё не служили. И, судя по всему, не собираетесь. Вашим ровестникам нужно НАТО что бы НЕ СЛУЖИТЬ? Какие имеются данные о намерении москалей стать загарбныками? Чего стрымування? Книжек Донцовой в мягких обложках?
Згідно українського законодавства. Я майбутній офіцер запасу, а якщо захочу стану не тільки полковником, але й генералом. А чому ви так вважаєте? Ви не праві. Про це свідчать факти історії. У світі напевно немає такої країни куди б не ступала нога москаля і завжди при своїх інтересах.
Шановний полковник,Ви прекрасно знаєте,що таке система стримування(сдерживания).Це основний принцип військових сучасних доктрин більшості країн світу.
Чому ви згадуєте про німців? Це коли було? Дивіться що робиться сьогодні. Французи та американці до країн СНД не пхаються так як москалі.