Україна без Противсіхів?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Svjato, 10 сер 2011.

1. Gron

Gron тафгай

Ще раз повторюю питання.
    Противсіхі це ж минуле, нє?
    Чого вони зараз прокинулися, до чого ці доброзичливі балачки.
    ЮВТ з'їли чи понадкусували, ЮВА - сам злився по тихому, вфя наполегливо покращує життя для людей, наступного мессії чекатимуть хтознаскіки.
    Може гуртуємось навколо нової громадської течії "ПРОТИВСІХ", хто її очолить, хто головний противсіх, всіх - це хто,чи як, чи де?

2. Locke

Locke невиправний реаліст

Хоча я не противсіх, принаймі на минулих виборах, але їхню точку зору ніби розумію. Ну за ким же вони можуть бити у дзвін, якщо вони проти ВСІХ. Кандидатів там було до чорта. І різних мастей, на різні смаки. Але хто з них був достойний, можете сказати хоч хто небуть. Знову товчемо воду в ступі - вибираємо менше зло?

• Подобається Подобається x 3
  3. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Граблі!
    граблі - національний символ!
    бо перше питання - "хто?"

ЗІ: давайте з "шо дєлать" починати. а там підбиратимемо кандидата, який має більше шансів то очолити.

• Подобається Подобається x 1
  4. Gron

Gron тафгай

А пАлком (с)
    А давайте.
    Тільки без прописних істин від Бамбука, бо дехто це декілька років робить, конкретно, що кожен повинен зробити щоб влада стала свідомою ( сенс вкладайте на свій глузд)
    Бо чиновників, хамів, москалів,лікарськіх, даїшників, навіть судєйскіх, намагаюсь виховувати, країну не залишаю, податки сплачую, з 2004, бо здавалося що так треба, а зараз щоб приводу не дати, все біле, аудіти, ні ям, ні зп в конвертах, далі ЩО?

5. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Ви погано пам"ятаєте Майдан-2004. І роль (в тому числі) Дніпропетровського середнього бізнесу у деяких процесах. Не хочу Вас переконувати, нехай мій пост прокоментують інші.
    ВАЮ був скоріш несміливою іконою Майдану, а ЮВТ - двигуном-енерджайзінгом. Ось вам, панове противсіхи, і старе гасло - НЕ ЗРАДЬ МАЙДАН!

А ВИ - ЗРАДИЛИ. Це я озвучив на традиційній зустрічі 22.11.2010. Щоби зняти напруження, яке виникло, встав відомий київський журналіст (захисник литовського Сейму у 1991) і ми з ним заспівали "Bunda jau Baltija", після чого моя команда покинула ресторан.

6. Locke

От що правда, то правда! Цього мабуть ніхто заперечити не зможе.

7. levandivka

Борисе...
    Всі форумляни добре пам'ятають, що звукове технічне забезпечення - Ваш коньок, але...
    БЮТ і ЗРАДА -завжди разом.
    За себе скажу, що не знайду підстав звинуватити когось у зраді. У безпідставних завищених сподіваннях і претензіях - купу людей

• Подобається Подобається x 2
  8. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- А тут, що, (окрім мене, звичайно;) ) - чи є хтось взагалі без зла? Тоді нехай перший пожбурить в мене камінь...

9. Boris_Kiev

Левандівко,
    так склалося, що Ви і я (це не звинувачення, просто хто на що вчився) ситауційно отримуємо інформацію з різних боків телеекрана. А те що "в об"єктиві" - зовсім не відповідає тому, що "поза об"єктивом".
    Я зовсім з інших причин за останні 3 місяці відновив контакти з колишніми колегами і зараз дізнаюся про дуже незвичайні факти. Не треба мене лікувати, гаразд? Я ще у вересні 2005 однозначно визначився, кого буду підтримувати у 2010-му.
    Шкода, що частина публіки, яку я раніш поважав, ллє воду на біло-голубий млин.

• Подобається Подобається x 4
  10. Gron

Gron тафгай

Гілка ж не про БЮТ, нє?
    Противсіхи головні герої.
    А тут замість обговорення, що і коли покращиться завдяки нібито мудрим противсіхам, знов за рибу гроші.

• Подобається Подобається x 3
  11. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

:)))
    М.Булгаков

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Що мене дивує у цій ситуації...

Як кубик-рубик наш хлоп би не крутив, на кожній стороні граблі.

Як було можна вибирати президентом Януковича після 2004 року - мені зовсім не зрозуміло.
    Як після вибирання Януковича намагатися вибирати у президенти Тимошенко - ше більше не зрозуміло.

Всі знали хто такий Янукович, всі знають хто є Тимошенко. Ні, краще вже чолом докупи, ніж кого іншого.

Любить наш народ ікони, а не майдани. А мало б бути навпаки.

13. Boris_Kiev

Я вже писав Вам (модератор поставив тег офтопу).
    У другому турі НЕМА "противсіх". Нема ігнорантів. Нема Ющенкофанів-яценюкофанів. Є "За шапколова" або "ПРОТИ шапколова".
    Якщо Вам цікаво, то якби (гіпотетично) наприкінці 2005 року були би позачергові вибори з кандидатурами Ющенко-Тимошенко, я не вагаючись віддав би голос за Тимошенко. Бо вона - людина ДІЇ, а не "відбудови Десятинної церкви" (останнє - у горОд Ющенка-2005 р.)

14. levandivka

Звиняйте, я не користаю телеекрану зовсім, жодного кольору.

---------- Додано в 08:58 ---------- Попередній допис був написаний в 08:55 ----------

Глянув аватар - ржав :)):)):))

15. Bambook

Bambook Persona non grata

Ладно, каюсь, не стримав слова, але ще трохи тут скажу.
    Свято, знаєте, хто був противсіхом у 1943-44?
    Чули щось про Українську повстанську армію?
    За вашою логікою, вони мали обрати або Совіти, або німців, а не воювати на два боки.
    Якщо ж не обрали - мали б виїхати геть.
    Результату ж це не дало, тільки моральну перевагу, правда?

• Подобається Подобається x 7
  16. levandivka

А хто стартував і чому? Кому противсіхи поперек горла стирчать?
    Правильно, БЮТові...
    Знову ж:
    Тобто, не Майданна трійця Ющенко-Юля-Мороз розсварилася при поділі кабінетів, а ми, виборці...

---------- Додано в 09:12 ---------- Попередній допис був написаний в 09:03 ----------

а-а-а!!!
    Нас ліквідовано...?

17. Locke

Отож то! Хіба не вони відразу ж зрадили Майдан? А ще страшніше - розкололи на той момент єдиний (об"єднаний) народ, що стояв на Майдані і внесли зневіру. Свої особисті амбіції за "дай поруліть" поставили вище інтересів і сподівань тих людей, що стояли на Майдані. І тих що не стояли також.
    А потім всі роки поливали помиями одне одного. На фоні цих подій прихід Януковича до влади був абсолютно закономірний, бо як каже народна приказка: "Де двоє б"ються там третій користає".

18. Ravin

Ravin Well-Known Member

Чувствуется убеждения комуняки, в Душе!:good:
    Если, что не по Вашему, сразу ярлычек готов!
    Продолжайте в том-же духе... и будет Вам счастье!:mocking:

---------- Додано в 09:24 ---------- Попередній допис був написаний в 09:20 ----------

Получает бонус за молчание и нейтралитет!;)

19. levandivka

О!
    Я завжди казав: горлодерство шкодить....

20. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Вы ошибаетесь. Я - не дал свой голос профФесору. Как - и другие противсiхи. А то, что Юля проиграла - так это потому, что ее сторонников оказалось - меньше. А все наезды на противсiхiв - из-за желания притянуть к себе людей путем подтасовывания цели - "голосуйте за Юлю - не потому,что она хорошо управляет страной - управляет она из рук вон плохо - а чтобы не пришел к власти "шапколов"... "
    Надо было - не кресла ей делить - а реформы проводить. А она все "квартет" дедушки Крылова разыгрывала... :)

а де твій аватар? :)