Україна без Противсіхів?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Svjato, 10 сер 2011.

1. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Поправьте,если ошибаюсь,но в Конституции Украины есть статья о неучастии страны ни в каких военных блоках? Если так , то Янукович озвучил свою позицию,полностью соответствующую Основному Закону. За это надо было снимать с должности?!о_О

2. Ravin

Ravin Well-Known Member

Ну... зачем же хамить?

---------- Додано в 21:41 ---------- Попередній допис був написаний в 21:40 ----------

Найдите и покажите!
    Удачи!

---------- Додано в 22:01 ---------- Попередній допис був написаний в 21:41 ----------

Вот, а тебе, лысый, я телефона и не дам! (С):)))

• Подобається Подобається x 1
  3. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Знімали і за менше...Хоча б і ту Тимоху в 2005 році;)...

4. Gron

Gron тафгай

Хто тут з штабів крім Сміта?

З приводу пртивсіхів я з Мартіні погоджуюсь

• Подобається Подобається x 2
  5. Ravin

Ravin Well-Known Member

о_Оо_Оо_О:dntknw:

6. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Москалі є всюди.
    Вср@тися?
    А про нападіння..?
    Я Вам чесно скажу: такої райдуги, як від бризк слиною юліністів - ніде не побачите.
    Суперовий атракціон. :good:

7. Ravin

Ravin Well-Known Member

То ли дело - перегар яныковских поклонников!;)

• Подобається Подобається x 5
  8. Locke

Locke невиправний реаліст

Тому то і ми вибираємо кращого з найгірших, що противсіхів мало. А якби 80%-90% виборців проголосували проти всіх або не прийшли на вибори, то це би вже був гучний на весь світ протест і вибори б не відбулися при тому складі кандидатів. А то перед виборами всі кричать :"Україна в небезпеці і я врятую Україну!!!" (тобто прийду і виберу одну з менш огидних мені кандидатур щоби не вибрали ще огиднішу. От тому маємо те що маємо.

• Подобається Подобається x 4
  9. Gron

Gron тафгай

.
    Йой, а совкові шмарклі вкупі з виділєніямі овочефілів та юлєфобів меньш яскраві?

10. Svjato

Svjato Well-Known Member

,

Розкажіть це Підраxую... ;)

11. Ravin

Ravin Well-Known Member

:good::good::good::good::good:

---------- Додано в 22:36 ---------- Попередній допис був написаний в 22:34 ----------

И это всё?
    Опять калькулятор против убеждений?
    Маловато будет! (С);)

12. Locke

А про Підрахуя - то взагалі цікава історія. Другий тур виборів судом визнано як недійсний і сфальсифікрваний. Вина виборчих комісій, в т.ч. Підрахуя очевидна, в повітрі не вщухають гасла "Бандитам - тюрми". І що сталося насправді? Чому він, головний фальсифікатор, не опинився в тюрмі? Мало того, Підрахуя призначають ректором юридичної академії, а Ющенко ще й дає йому орден. Нормально?... Або вони обоє рябоє, або звели наклеп на невинну людину і фальсифікацій жодних не було. В нормальній країні за базар отвєчают і принаймі за таке вибачаються публічно. А тут все шито-крито. Ворон ворону око не виклює.

• Подобається Подобається x 6
  13. Svjato

Svjato Well-Known Member

Партзначки хтось з ПРОТИВСІХІВ здав?

14. Locke

Не зрозумів тонкого англійського гумору, але це мої проблеми. Щодо противсіхів, то за всіх розписуватися не збираюся, але про знайомих мені людей сказати можу. Це були, як правило інтелігентні, освідчені і думаючі люди яким все остогидло на відміну від певної частини виборців схожих до стада бараноподібних, які голосували піддавшись стадному інстинкту і за день до виборів тричі міняли свої погляди: зранку за Юлю, в обід за Гриценка, ввечері за Тягнибока а проголосували за ще когось, хто найголосніше крикнув "Слава Україні".
    Поважаю абсолютно всіх виборців, котрі мають свої (СВОЇ!!!) переконання і голосували за свого кандидата (подобається він мені чи ні) або не голосували за жодного. Проте не можу поважати людей, які голосують звідки вітер подує чи хто відавав свій голос за кіло гречки.

15. Svjato

Svjato Well-Known Member

Могли просто виїхати... Нє? Боротися ж не збиралися...

Ех... честь схоже вже пропили за армійською звичкою... Залишилися тільки ПРОТИВСІХИ :cry:

За англійський гумор - окреме спасибі! :yes:

16. Locke

А хіба це не є одною з форм протесту і боротьби? Хтось йде з булижниками - оружієм пролєтаріата громити на вулицю, хтось протестує в інший спосіб, хтось оголошує голодування (вроді тим проти кого голодування ні холодно, ні жарко, але ж прислуховуються!) хтось оголошує на знак протесту обжираловку.:)
    Якщо так ставити питання, то ті хто не голосував за Юлю ще більші вороги народу, бо розпорошували голоси.

(Уточнення: особисто я в цей час голосував за Юлю, а не проти всіх, так що моє порівняння чисто риторичне і неупереджене).

17. levandivka

ТАК совковість там - спільна риса. "Батьківщина" у небезпеці!

18. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Ну і чхати на це владі! Вона взагалі воліла б жити навіть і без імітації виборів, бо це б уввічнило її панування...

19. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Просто цікаво, за ким б"ють у дзвін тутешні активні противсіхи ?
    За Ющенком?
    Коли у вересні 2005-го Ющенко зняв Тимошенко своїм указом, мені зателефонували і написали кілька впливових діяспорян (не тільки українці та євреї, а навіть один росіяно-латиш) і всі сказали одне: "Тепер він - нуль".
    Нажаль, вони мали рацію.

Віддати Україну Януковичу - це все одне що віддати рідну дитину педофілам.

20. levandivka

а Юлі - Горгоні віддати?

---------- Додано в 23:34 ---------- Попередній допис був написаний в 23:33 ----------

Не за КИМ, а за ЧИМ.
    за здоровим глуздом

а де твій аватар? :)