Убийство Максима Чайки *

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Norman, 18 кві 2009.

1. Карпо

Карпо Active Member

Прочитайте будьласка назву теми. І пошукайте ( я, перепрошую, дуже ледачий і не хочу) кого розшукує міліція.

2. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Согласен, связь есть. Но я уже неоднократно писал: человек, который таскает с собой нож, подонок. Если у него нет оснований опасаться за свою жизнь. Но в обычной драке пускать в ход нож свинство.

3. Карпо

Карпо Active Member

Навіщо ви брешете що я збрехав. ( Забув, вам можна.) Я дав посилання, і ще багато де про це писалось так що всі питання туди.

4. Карпо

Карпо Active Member

Степаныч " меня умиляет Ваша манера давать оценки не подкрепляя их аргументами." Ви там щось про "вигідно націоналістам" казали?

5. Степаныч

Так. І навів аргументи чому.

6. Serena

Serena May Flower

А нож носят с собой, чтобы пускать его в ход в необычной драке??
    Для самозащиты есть газ. баллоны и т.п.
    Человек, который носит с собой по городу нож - всегда готов, если не хочет, пустить его в ход. Я не представляю себе ситуацию, при которой я, идя в кино или кафе, или боулинг, брала бы с собой нож.
    И пускать нож в ход - не свинство, а преступление.

7. Степаныч

Да.
    Да.

8. Карпо

Карпо Active Member

Не знаю як це пояснити, якщо людина цинік то про мораль якось не має сенсу... Спробую. А скажіть може бути вигідно вам, щоб (не дай Боже) вбили вашого брата.

9. Serena

Serena May Flower

что - Да??
    вот вы носите с собой нож? или ваша жена?
    или ваши дети??

10. Степаныч

Не знаю, якщо людина "не от мира сего" то як пояснити... Спробую. А скажіть, в політиці грають роль нецинічні мотиви?

11. Степаныч

Ну, честно говоря ночью если иду пешим беру пистолет. От собак. Научен горьким опытом. Но я имел в виду другое. В советские времена один мой знакомый носил нож, потому что бывший муж его жены (кстати бандюга, которого в итоге расстреляли за убийство) угрожал его убить. И он был здоровее. Тогда нельзя было иметь законно стволы, как сейчас, вот и таскал нож.

12. Serena

Serena May Flower

ну это совсем нестандартная ситуация

13. Степаныч

Ну так и придурки, таскающие с собой нож, нестандартны. К счастью.

14. Карпо

Карпо Active Member

Грають.

15. Степаныч

Наприклад?

16. Карпо

Карпо Active Member

Леонідас при Фермопілах...і багато , багато інших для кого слова - Слава і Честь були не порожнім звуком.

17. Степаныч

І де ж тут політика???

18. Карпо

Карпо Active Member

Для колишніх прикордонників (чи колишніх прикордонників не буває) є багацько засобів підвищити свій освітній та культурний рівень. Але це їх особиста справа і я не помічник їм на цьому важкому та невдячному для них шляху.
    Я хочу повернутись до ваших слів, з яких ви зараз намагаєтесь зіскочити. Питання стояло: "А кому выгодно убивать националистов-патриотов?"
    Ваша відповідь:"Вы будете удивлены, но в данном случае очевидно, что националистам."
    Тобто для прикордонників - циніків вбити свого нормально-"очевидно". В них це гамбіт називається.
    Для тих хто не знає - прикордонні війська при совку відносились до КДБ.

19. Степаныч

Спроба образити не вдалася. Звертати увагу на таку лобуду немає сенсу.
    Зі слів не зіскакую. Рекомендую думати. З чого це вбивство під час вуличної бійки набуло такого розголосу? Президент втрутився. "Свобода" галасує. Банери на Хрещатику. Ще одного хлопця, вбитого в Києві, приплітають. Антифа змальовуються як вбивці українських патріотів і заявляється, що вони є проросійськми силами, які фінансуються з Кремля. І все це напередодні виборів. То кому вигідна ця смерть? Це особисто Вам так детально виклав. Коротко писав раніше.

20. Serena

Serena May Flower

Степаныч, одумайтесь..

а де твій аватар? :)