Если серьёзно то за рашу однозначно будет официальный минск, до конца, а также правительства стран типа куба,венесуэла,сев.корея, возможно казахстана и других диктатур на постсоветском пространстве. Ну ещё может быть пару тройка мелких стран из Африки которых рф успело прикормить после развала союза. И практически всё. Надеюсь что Китай не рискнёт поддержать Путькина. За Украину, как там говорилость во времена развитого социализма, всё прогресивное человечество, фраза довольно избитая но сейчас, как я думаю, наиболее точно показывает расстановку сил. Если конкретней то Америка,ЕС и т.д. Полноценной Мировой войной я бы это не назвал. Скорее война Путьмина с миром. Общем тьмы со светом тогда действительно Свитова. Ещё хочу заметить что оппозиция в странах Путинской коолиции будет однозначно против такой войны да и многие до сих пор занимающие нейтральную позицию тоже поддержат Украину. Это гарантирует пятую колону. Так что война будет справедливой с нашей сторону и одназначно гарантирует Победу хотя и не так быстро как хотелось бы. Слава Героям.
В Львові є всіма шанований заклад на Кульпарківській. Там є сила-силенна блоґерів і тих які ведуть лайвжурнали. Можливо там є цікаві люди (в свій час бувши студентом медінституту, бачив там Леніна і Сталіна обєднаних в одній людині), але вірити їм я б не радив.
Взагалі дивні люди, блукають по якимсь інтернет-смітникам, читають якусь жотуху, ще й перепощують. Взагалі ідеально черпати інформацію з ВКонтактіке.
Просто шукаю будь-яку інформацію про можливий розвиток подій. Адже одна справа якщо Росія на міжнародній арені одна і зовсім інша, якщо Путін до такого повороту подій був готовий. Якщо так, то в нього повинні бути якісь партнери для ведення війни. От і думаю над цим.
Правильному дніпропетровцю я колись продав свою улюблену машину Чувак з типово фашистським іменем Лёха Краснощёков
Аякже! Китайці якраз горять бажанням захищати рускоязичноє насєлєніє в Криму... ---------- Додано в 15:42 ---------- Попередній допис був написаний в 15:40 ---------- Що значить придбати бандерівську машину!!!! Подіяло!
Немає в нього ніяких партнерів, навіть КНДР не підпишеться. Китай підтримав територіальну цілісність України, а Рюслянд вони не сприймають серйозно, Рюслянд для них корм, який вони поступово перетравлюють.
Держсекретар США Джон Керрі засудив "нечуваний акт агресії" Росії проти України та попередив, що після цього можуть настати "дуже серйозні дії у відповідь" з боку США та інших країн, включаючи санкції. Які призведуть до економічної ізоляції Росії. "Ви просто не можете чинити у XXI столітті методами XIX століття, вдираючись в іншу країну на сфальсифікованих підставах", - сказав Керрі в інтерв’ю програмі каналу CBS "Обличчям до нації". При цьому Керрі додав, що в Росії досі лишається можливість "зробити правильний вибір", щоб вийти з кризи.
Юрій Винничук У звязку з тим, що наш опір має бути винятково мирний, беззубий і дружній, повторюємо тричі по тричі щодня: Біла рожа,чорна рожа, Йде на нас орда ворожа. Побий її, Сила Божа!
http://m.youtube.com/watch?v=frETjg70VrU&feature=youtu.be МУЖНІ ЛЮДИ!...ОСОБЛИВО ЛІТНЯ ЖІНОЧКА З ПАЛИЧКОЮ... КОЖЕН ХОЧЕ СВОБОДИ!
Хіба шо для любителів шутерів. Візьміть хоч кого в дійсності на повному серйозі цікавить тема розв'язання Росієї великої війни почитайте військову аналітику - в Росії немає ніяких шансів проти НАТО. Навіть не треба військ, елементарне торгове ембарго - і Рюслянд відпаде лапками догори, самі не виробляють нічого абсолютно. Так шо навіть ліньки говорити про це.