Третя світова?

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем Hyligan, 1 бер 2014.

1. tiavik

tiavik Well-Known Member

Если серьёзно то за рашу однозначно будет официальный минск, до конца, а также правительства стран типа куба,венесуэла,сев.корея, возможно казахстана и других диктатур на постсоветском пространстве. Ну ещё может быть пару тройка мелких стран из Африки которых рф успело прикормить после развала союза. И практически всё. Надеюсь что Китай не рискнёт поддержать Путькина. За Украину, как там говорилость во времена развитого социализма, всё прогресивное человечество, фраза довольно избитая но сейчас, как я думаю, наиболее точно показывает расстановку сил. Если конкретней то Америка,ЕС и т.д. Полноценной Мировой войной я бы это не назвал. Скорее война Путьмина с миром. Общем тьмы со светом тогда действительно Свитова. Ещё хочу заметить что оппозиция в странах Путинской коолиции будет однозначно против такой войны да и многие до сих пор занимающие нейтральную позицию тоже поддержат Украину. Это гарантирует пятую колону. Так что война будет справедливой с нашей сторону и одназначно гарантирует Победу хотя и не так быстро как хотелось бы. Слава Героям.

• Подобається Подобається x 4
  2. Lutra

Lutra Well-Known Member

http://beriozka-rus.livejournal.com/309258.html

Правда чи брехня?

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

То їх зустріч в Шегинях - на укр.-росі. кордоні:)))

• Подобається Подобається x 3
  4. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

В Львові є всіма шанований заклад на Кульпарківській. Там є сила-силенна блоґерів і тих які ведуть лайвжурнали. Можливо там є цікаві люди (в свій час бувши студентом медінституту, бачив там Леніна і Сталіна обєднаних в одній людині), але вірити їм я б не радив.:)

• Подобається Подобається x 7
  5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Взагалі дивні люди, блукають по якимсь інтернет-смітникам, читають якусь жотуху, ще й перепощують. Взагалі ідеально черпати інформацію з ВКонтактіке.

• Подобається Подобається x 1
  6. Lutra

Lutra Well-Known Member

Просто шукаю будь-яку інформацію про можливий розвиток подій. Адже одна справа якщо Росія на міжнародній арені одна і зовсім інша, якщо Путін до такого повороту подій був готовий. Якщо так, то в нього повинні бути якісь партнери для ведення війни. От і думаю над цим.

7. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Правильному дніпропетровцю я колись продав свою улюблену машину :)

Чувак з типово фашистським іменем Лёха Краснощёков

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Аякже!
    Китайці якраз горять бажанням захищати рускоязичноє насєлєніє в Криму...:)))

---------- Додано в 15:42 ---------- Попередній допис був написаний в 15:40 ----------

Що значить придбати бандерівську машину!!!! Подіяло!

9. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ше певно і німецька :)))

• Подобається Подобається x 6
  10. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

таки да :) до речі, завод VW заснував гітлєр :)

• Подобається Подобається x 6
  11. Lutra

Lutra Well-Known Member

Та хто його зна. Як на мене то Китайці такий же веселий народ як і Росіяни.

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Немає в нього ніяких партнерів, навіть КНДР не підпишеться. Китай підтримав територіальну цілісність України, а Рюслянд вони не сприймають серйозно, Рюслянд для них корм, який вони поступово перетравлюють.

• Подобається Подобається x 5
  13. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Держсекретар США Джон Керрі засудив "нечуваний акт агресії" Росії проти України та попередив, що після цього можуть настати "дуже серйозні дії у відповідь" з боку США та інших країн, включаючи санкції. Які призведуть до економічної ізоляції Росії.

"Ви просто не можете чинити у XXI столітті методами XIX століття, вдираючись в іншу країну на сфальсифікованих підставах", - сказав Керрі в інтерв’ю програмі каналу CBS "Обличчям до нації".

При цьому Керрі додав, що в Росії досі лишається можливість "зробити правильний вибір", щоб вийти з кризи.

• Подобається Подобається x 2
  14. Romko

Romko Дуже важлива персона

Мабуть він дуже стурбований і зенепокоєний.
    Може,навіть і глибоко!

• Подобається Подобається x 3
  15. Romko

Romko Дуже важлива персона

Юрій Винничук
    У звязку з тим, що наш опір має бути винятково мирний, беззубий і дружній, повторюємо тричі по тричі щодня:

Біла рожа,чорна рожа,
    Йде на нас орда ворожа.
    Побий її, Сила Божа!

16. Guelder Roze

Guelder Roze Well-Known Member

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Проти "Беркуту" ці омонівці взірець культурного поводження міліції з громадянами.

• Подобається Подобається x 1
  18. Guelder Roze

Guelder Roze Well-Known Member

НА ПЕРШИЙ ПОГЛЯД...:)

19. Pototsky

Pototsky פוטוצקי

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Хіба шо для любителів шутерів. Візьміть хоч кого в дійсності на повному серйозі цікавить тема розв'язання Росієї великої війни почитайте військову аналітику - в Росії немає ніяких шансів проти НАТО. Навіть не треба військ, елементарне торгове ембарго - і Рюслянд відпаде лапками догори, самі не виробляють нічого абсолютно. Так шо навіть ліньки говорити про це.

а де твій аватар? :)