якийсь Олексій Скрипник зі Львова пише: Также мы хотим изменить образование так, чтобы сделать украинцев ценными кадрами, а не дешевой рабочей силой. Третье – биотехнологии. Я искренне верю в то, что это столетие будет посвящено биотеху. За этим направлением будущее. Потому, что IT-сфера уже насыщена и технологии становятся инструментом, а не самоцелью. Биотех – это еда, экология, электроэнергия, долголетие. В лучшем положении будут страны, где эти технологии будут развиты. Появляется все больше людей, которые озабочены не деньгами, а самосовершенствованием. Я уверен, что лет через 10-15, людей будет волновать не новый автомобиль или смартфон, а здоровая печень, почки или кожа. Мы не должны отставать от новых тенденций. http://igate.com.ua/news/8254-it-po...iej-dolzhen-rukovodit-molodoj-i-sumasshedshij
У @yurazua тре забрати всі ці кнопки на створення тем. Бо так на нього ні паперу ні чорнила не настарчиш - він вже більше 30 тем створив
Чоловіче, по-перше - я не критикую, а висловлюю думку, а по-друге - я ніколи не бавився і не бавлюся в соцзмагання
Справжнє обличчя Росії -7; ст. 140; допис 2800: "ну i шо? полегшало? ) а вони ставлять пiд сумнiв легiтимнicть змiни влади за допомогою коктейлiв молотова i кому вiрити?" Маніпулятивна теза цивілізаційних потвор, що тлумачили втечу кремлівської маріонетки як насильну зміну влади була використана агресором як привід для розвязання масштабного збройного конфлікту, що призвів до тисячів жертв. Тип використовує цю тезу.
це і моя країна, тому пишу, що хочу... два роки тому тут був мир можу й помовчати, хай коктейлі молотова (які були спочатку кризи) залишаються на вашій совісті
модератори... пропоную видалити всі попередні коментарі ) нагадаю тему: столетие будет посвящено биотеху. За этим направлением будущее. Потому, что IT-сфера уже насыщена