ТрамП

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Hyligan, 9 лис 2016.

1. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Я б не цитувала медіа де журналіст робить три помилки в реченні.

• Смішно Смішно x 1
  2. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Ніколи не рано, може бути тільки пізно.

3. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Трампа опісля розмови із П.М. Британії відступив і сказав що відміна санкцій поки-що передчасна. Але в мене до його слів довіри немає.
    Президентство Трампа буде постійною кризою уряду. І шанс що Трампа сховають в божевільню буде рости.

Такої кількості чуток яка виходить із Б.Д. не було принаймні у сучасній історії.

4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Мені сподобався карапуз, і не сподобалося, що Ви вжили слово "кодло". Діти є діти.
    І, до речі, якщо я вже відповів тут стосовно сім"ї.
    Я не буду вникати, хто там - дочка Трампа, хто - жінка, хто - теща, кого як звати і хто де живе, що одягає і на чому їздить. Вважаю цю інформацію абсолютно зайвою для особисто мене. Ще більш непотрібною, ніж інформація про Аллу Пугачову і її яйцеклітини.

Я навіть ролика не дивився. Мені сподобалась дитина на скріншоті.

• Інформативно Інформативно x 1
  5. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

А тим часом у Лондоні анархісти захопили порожню власність кацапського олігарха Ґанчарєнкі і відчинили притулок для бездомних. Смерть олігархату!

Squatters turn oligarch's empty London property into homeless shelter

Останнє редагування: 28 січ 2017
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  6. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Відкрию Вам таємницю: карапузи завжди гарненькі і тим зручно маніпулювати. Ви теж купилися.
    Та карапузи за себе не вирішують і перебувають там, куди їх принесли батьки.
    І його туди не просто принесли й поклали повзати , але й зазнімкували. Не просто зазнімкували, але й виклали у відкриті мережі, на загальний огляд.
    Тільки не кажіть про жіночі дні безпосередність і необдуманість того вчинку. Я можу повірити в безпосередність вчинків якоїсь невідомої тьоті Клави, працівниці забігайлівки коло заправки. Але не людей, що володіють міль'ярдами і вишкрябались до Білого дому.
    Може я чогось не знаю, але таке колись було, щоб першу леді і її дітей замінила дочка від іншого шлюбу разом із своїми дітьми, чоловіком і хто там ще з'явиться з часом?
    Це тепер що, родинний бізнес? Тоді чого обурювались за синочків Януковича?
    Вам не дивно, що родину Іванки з п'яти чоловік нічого не втримало, щоб залишитись у своєму домі, на своїх роботах, школах, садочках, тощо. А школа сина Меланії стала такою непереборною перешкодою для перебування першої леді поруч із своїм чоловіком?
    І не розповідайте, будь ласка, про приватність людей, які із шкіри вилазять, аби їхнє життя не було приватним. Ви десь бачили знімки чи обговорення онуків Путіна, наприклад?
    Якщо не хочуть, щоб обговорювали їх дітей і відносини - не треба їх перти на загальний огляд, щоб потім не "захищати" на зразок "дозвольте сину президента бла-бла-бла"
    А якби про сина сказали: який чудовий хлопчик, як подобається! - тоді теж його б захищали "дозвольте сину президента..."? Ні??
    Так в чому справа? Де такі правила, що родичів Трампа треба лише хвалити? Це тільки про небіжчиків "або добре, або нічого". Про всіх інших - то вже як станеться.

Останнє редагування: 28 січ 2017
    • Подобається Подобається x 1
    • Не подобається Не подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

повністю згодна. Є президент, є перша леді, є протокол.
    Іванка робить циганський табір:"Дай мені і циганчонку".
    Тим більше, що перша леді краща за президента))не страхіття ж в береті, як у нас було.

8. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

9. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

@Latana Royal,
    відповім коротко: мені не сподобалося слово "кодло".
    Може мені не подобатись слово "кодло"?
    А всіх тих іванок, меланок, циганок я просто не розрізняю і не збираюсь розрізняти. Ще не хватало того, щоб я старався розібратися, де там Іванка, а де - Меланка, а де - циганка.
    Я знаю, де там Вупі Голдберг, і мені цього досить.

А купитися я не міг, тому що не буду голосувати в Штатах ніколи. Хіба пан Ворон одумається і дасть право голосу лише дуже розумним коспополітам. (Я, правда, не космополіт у розумінні "безродний", а в розумінні - житель планети Земля).

А якщо виборчі закони не змінити, то не подивуюсь, якщо на наступну каденцію в Білий дім заселяться не лише цигани, а й ведмеді. Тоді і в мене з"явиться шанс стати мешканцем Білого дому.

• Подобається Подобається x 1
  10. Hyligan

Hyligan Іронічний

16266308_10209993586014142_4160666827695094460_n.jpg

• Смішно Смішно x 4
  11. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

12. Latana Royal

13. Latana Royal

14. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

15. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Еміґрація з Мексики була дуже низькою останнім часом. Торгові домовлення зменшили різницю у платні. Тепер їхня валюта почала падати завдяки Трампу. І вгадайте куди вони поїдуть на заробітки? )

16. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

17. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

• Смішно Смішно x 1
  18. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Як Трамп заплатить за стіну.

1. Збільшенням податків для бідніших 80% американців.
    2. Податковим 20% тарифом для мексиканських товарів за які також заплатять американці. Включно із тими хто його вибрав.

19. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

20. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Астанавітєсь!

• Смішно Смішно x 2
Tags:
а де твій аватар? :)