ТрамП

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Hyligan, 9 лис 2016.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Та воно завжди так. Спочатку - фріци, потім - хуани, потім - сулеймани, потім - жани, потім - івани. (Порядок може бути дещо іншим).
    Шукатимуть крайніх, і з часом дійде справа до депортації онуків бабусь-екс-імігрантш.

2. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Що це означає для України? Варіантів не так багато. Якщо Путін вибере сторону Китаю або спробує маневрувати, наш кордон стане для Трампа кордоном з Китаєм - і американці зроблять все, щоб його зміцнити. Якщо Путін вибере сторону США, тоді кордоном Китаю стане кордон Росії і КНР. Можуть сказати, що в цьому випадку Україна перестане США цікавити. Але вона і Путіна перестане цікавити. Йому буде точно не до України, так багато нових загроз з'явиться.

А найважливіше - що в цьому випадку Вашингтон буде вимагати від Путіна умиротворення, щоб не відволікатися на зайві виклики. У цьому випадку Росія піде з Донбасу, а на Крим закриють очі. Але, повторюся - вибір Росії на користь США майже неймовірний. У Росії немає можливості обрати США в конфлікті між Вашингтоном і Пекіном. А в України немає можливості обрати Китай. Тому продовження нашої конфронтації з Росією неминуче. Просто це буде не найголовніша конфронтація найближчих років.

Китайський вузол Трампа і третя світова війна

3. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

4. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

• Подобається Подобається x 1
  5. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

6. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Трохи про Ехо Трампа і латиніних.

7. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

8. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

А це вже про звичних паяців.

9. Centerer

Centerer Well-Known Member

Щось Ви кидаєтеся у різні боки у своїх дописах і Вас дедалі важче розуміти. Так ви за соціальну допомогу чи проти? Оте перелічене Вами

це погано чи добре? Я коли писав про те, що ми давно "співаємо" зовсім цим не хизувався, та Ви чомусь зрозуміли інакше.

Еге ж, ми тут тільки цього і прагнемо.

П.С. Щоправда я тут сам наплутав з визначеннями. Мав на увазі державні програми підтримки осіб, які не мають джерел для існування (і як їми зловживають), а написав про посіб'я з безробіття.

10. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

11. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

В США таких програм немає. Принаймні на належному рівні. Такі є в Австралії. Але Трамп не прем'єр-міністр Австралії. Тому ви написали а точніше повторили дурницю. А дурниця вийшла від поціновувача латиніних медвєдя. А він її почерпнув від безграмотних націонал-соціалістів "еха Маскви". Які завжди брешуть. Моє завдання вказати на помилку щоб російська націонал-соціалістична пропаґанда не засмічувала людям голови. Нічого особистого.

12. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Я дотримуюсь курсу ФДР і є членом демократичної партії. Вліво від центру. Але я не є членом ліберального крила. Соціаліст Сандерс мені ближчий чим сьогоднішні ліберали. Хоча я не є соціалістом тому що не вірю в "кінцеву мету". Я вірю у баланс між правими і лівими ідеями. Я проти зубожіння більшості тому соціальні програми мусять бути. Тільки крайнє праві і крайнє ліві виступають за знищення соціальних пільг. Марксисти а опісля вульгарні марксисти виступали за повне зубожіння для досягнення "світової революції" чим відрізнялись від соціалістів або соц. демократів. Ідеї які продукують сьогодні є ідентичні із ідеями які продукували вульгарні марксисти включно із Лєніним, Троцкім і ко. І ретранслятори цих ідей сидять в Ехі Маскви і отруюють повітря в Україні і решті світу. Що тут є тяжким для зрозуміння?

13. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Donald Trump, ‘Sanctuary City’ Mayors Set to Clash Over Immigration Policies

Ну ось цей підор підписав декрет який позбавляє міста федеральних грошей. Тобто ми платимо податки а ці підори будуть їх прожирати разом із селюками. Це при тому що штатовий уряд який в руках республіканських підорів блокував федеральні гроші для міста вже роками. Пішли нах республіканські підори.

14. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Де Блазіо вже натякає що в результаті в Н.Й. під скорочення попаде поліція. І добре. Розпочнеться відстріл республіканців.

15. Centerer

Цю дурницю я взяв звідси:
    http://allusalife.ru/а/novosti-saita/chto-takoe-velfer

16. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

А як тоді живуть міста? Може, податки міст в містах і залишаються?

17. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

18. Centerer

Вороне, не треба тягнути на форум ваші власні політичні уподобання та пристрасті. Гадаю не помилюся якщо скажу, що більшості з форумлян той Трамп з республіканцями рожевий - зі своїми б розібратися.

• Подобається Подобається x 2
  19. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

І. Це десь кілька сотень доларів у місяць. Не вистарчить звести кінці з кінцями принаймні у місті. Десь в селі можливо. Більшість його не зможуть його отримати. Здебільшого тільки деякі хворі каліки і жінки з малими дітьми його можуть отримати. Ви вважате що їх варто на вулицю бомжами? Із видатків фед. бюджету це мізерна сума. США навіть близко не витрачає % необхідний для соц. програм. Це вічна демаґоґія правих популістів і брехунів.

20. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Якщо рожевий то чому читаєте гілку про Трампа? Терористи заставляють? Я гілки про нерухомість не читаю. Тому що вони мені не цікаві. А от диктувати що я пишу Ви мені не будете, інакше підете вслід за Трампом.

Tags:
а де твій аватар? :)