ТрамП

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Hyligan, 9 лис 2016.

1. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Демонстрації в Вашинґтоні і Н.Й. Але бійки були тільки у Вашинґтоні. Це тільки купка анархістів тому воно мало що значить.
    Як Трамп реагує не знаю. Але здається його самолюбство було дещо зачеплене. Міста його не сприймають. Обама мав десять балів опісля інавгурації, Трамп три. Більше людей прийшло на інавгурацію Обами ітд. Це все зрештою не є аж так важливо. Але йому доведеться бути президентом всієї країни а не тільки тих хто його люблять. І боюсь що його самолюбство буде страждати не раз. Завтра марш жінок на Вашинґтон. Впевнений що буде цікаво.

• Інформативно Інформативно x 1
  2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Після обрання президентом Трампа різко підскочили акції виробників попкорну (у всякому випадку, мені так здається).
    :popcorm1::popcorm1::popcorm1: [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

• Смішно Смішно x 1
  3. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Вже перший підстрелений. У Вашинґтоні штаті.

Потерпілий 25-літній. Покищо невідомо чи він був за Трампа чи проти. Знаходиться в шпиталі. Поранення може загрожувати життю. Підозрюваний 50-літній азіат. Покищо не затриманий. Сподіваюсь що виживе. Якщо ні може розпочатись взаємний терор. Тим більше що Трамп нівідомо чи може зупиняти такі речі. Це до речі його перший тест як президента.

One person shot at anti-Donald Trump protest in Wash. state

4. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

5. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

6. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

7. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Повернулися відчуття хвилювання і страху трирічної давнини, коли спостерігали за протистоянням на Майдані.

8. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

9. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Коли вибрали Януковича в мене були гірші передчуття. Але і з цим передчуття не найкращі хоча і не такі погані. Та ні це все не так страшно. Всю кампанію Трампа були всілякі сутички. Сподіваюсь що йому вистачить розуму не підливати масла у вогонь. Це стосується підписання президентських "декретів". Бо якщо не вистачить це все може закрутитись. Це вже буде стосуватись дуже багатьох людей. І може стосуватись їхнього здоров'я і життя. Тоді вже ніхто не буде дивитись нінащо. Варто не забувати що це вже будуть не одні студенти.

10. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

11. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

12. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Ех... не те авто підпалили :pardon:

• Смішно Смішно x 1
  13. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

• Смішно Смішно x 4
  14. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Apprentice новий 2017 сезон (с)

15. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

• Подобається Подобається x 1
  16. manur

manur Well-Known Member

А що то біля нього на столі лежить? Коробка з ручками? Невже теж часто ручки ламає? Причому, в прямому етері))))

• Смішно Смішно x 1
  17. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Може сиґари.

• Смішно Смішно x 1
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

о, тітушкі появилисі...

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  19. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Вороне, я так дивлюсі, Трамп позбирав довкола себе одних пенсіонерів.

Tags:
а де твій аватар? :)