ТрамП

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Hyligan, 9 лис 2016.

1. Hyligan

Hyligan Іронічний

Але протести ще до інавгурації то таки якось дивно...Якщо він законно обраний, і до виборів питань нема, то дайте ж йому спочатку обісратися покерувати трохА.

• Смішно Смішно x 2
  2. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Ага! А потім підуть листи: "Я, Доня Джонович Трамп, законнообраний бла-бла-бла... Путін, ввєді войска"
    Так що, доки не пізно...

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

У Вас стосовно Трампа трохи обсессів бігейвор. Ви в тему про Трампа ліпите навіть недоречне пирятинське бидло. В Пирятині за Трампа ніхто не голосував. Я тут ближче, і їжджу інколи через Пирятин, тому знаю.

Покажіть краще мериканське бидло. Таких, по-Вашому, майже половина, якщо вони, з Ваших слів, характеризуються тим дурнем із Пирятина.

А матюкатися у присутності жінок, це собі навіть поручик Ржевський не дозволяв.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Доня? Лемківське походження!!!! Йопересете!

• Смішно Смішно x 1
  5. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

На інагурації Трамп був невеселий, губки склав ображено і ходив.
    Уявить собі Хіларі в такий момент.Та б сяяла.

6. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Коли "політкоректність" закріпилась ця міна була закладена. Тому що певна частина країни розпочала ображати другу. Словесні напади на християнство, "білих" ітд не могли не мати свого результату. Коли вибрали Обаму з'явилась т.з. "чайна партія". До речі відразу. Яка постійно тиснула на Вашинґтон у дуже аґресивній формі. Обаму і демократів назагал постійно називали марксистами, соціялістами і.т.д. Обама де факто був більше правим чим Б. Клинтон. І Клинтон був строго по центру. Тут також зіграла свою роль відсутність тиску з "ліва" в тому що чайна партія практично почала вигравати і захоплювати республіканську партію. Тепер пішла ліва реакція. Трамп і його прихильники йменуються фашистами, расистами і.т.д. Це не є корисним і розумним. Але багато вважають що варто робити те що робила чайна партія для результату. Мені тяжко сказати щось у знак протесту бо чайна партія справді вдавалась до дуже низької аґресивних і брехливих методів вже 8 років. Країну помирить не Трамп це точно. Я поки що по центру. Але до Трампа в мене симпатій 0. В цьому я погоджуюсь із лівими. Його потрібно бити на упередження. Було б у мене здоров'я я б сам вийшов. Але вийду хіба коли він щось вчудить. На довгу війну у мене сил на жаль не має. Від нього буде залежати наскільки рух проти нього буде сильним. Але в мене мало оптимізму стосовно його розсудливості.

Тепер для України це можливо не найгірша ситуація. У Трампа не буде часу займатись зовнішньою політикою. І це можливо на краще. Американський бюрократичний апарат не є настроєний проти України. А від Росії відчуває загрозу. Критика яку я чув від американців полягає в тому що українська держава приділяє забагато уваги американським урядовцям і замало американському народу. А для отримання підтримки насправді потрібна підтримка народу. Українські урядовці діють за принципом "я начальник ти дурень" і не бажають навіть говорити із пересічними американцями. Такий снобізм радше настроює американців проти України чим їй допомагає.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

В нас бойкот перегляду інавгурації. Тому не дивлюсь. ))
    Хоча напевне загляну в інтернет бо цікаво. )

• Інформативно Інформативно x 1
  8. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

9. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

10. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

11. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

12. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

13. Latana Royal

14. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

15. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

На майдані вітрини не били. Якісь придурки. З прапором анархії і червоним. Воно більше на шкоду.
    В тих "партіях" якщо це вони десь 50% аґенти ФБР.

16. Latana Royal

• Смішно Смішно x 1
  17. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Він такий. :)))

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. Latana Royal

19. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

20. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Трамп хоче військові паради у містах. Це не в традиціях США. Багато хто обурюється.

Tags:
а де твій аватар? :)