ТрамП

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Hyligan, 9 лис 2016.

1. manur

manur Well-Known Member

Огризко з пів години тому на цю тему балакав з Чайкою (чи то Чайка балакав з Огризком). Так ото, Огризко пояснював, що США - то не є кацапстан, де цареві щось з бадуна пальнуло в голову - і всі кинулися бігом виконувати. В США вироблена система, в якій є "захист від дурня" (термін такий).

Ще Огризко вповів, що на початковому етапі дуже часто після певного висказування Трампа, якась говоряща голова з його оточення буде роз"яснювати, що саме мав на увазі президент, сказавши то і то)))))

І часто те тлумачення буде зовсім іншим, ніж ВСІ зрозуміли зі слів Трампа.

Ну, якось так)))

• Подобається Подобається x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  2. prius

prius Well-Known Member

Ліпше ніж ви в себе під носом

• Смішно Смішно x 1
  3. manur

manur Well-Known Member

Файний в него автограф)))) Я б теж так зміг, тіко тронця потренуватися тре)))

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

а коли ми почнемо тролити Трампа на тему: коли він продасть свій бізнес?

• Смішно Смішно x 1
  5. prius

prius Well-Known Member

Америка воює?

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

а коли ми почнемо тролити Трампа на тему: коли він продасть свій бізнес?

7. prius

prius Well-Known Member

Після того як вальцман продасть всі свої бізнеси

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Значить ніколи

9. manur

manur Well-Known Member

А таке передбачається мериканським законодавством?

10. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

А Саакашвілі досить позитивно відгукується про Трампа (див посилання у вітці про Саакашвілі).
    Але говорить, що він буде сильним президентом стосовно внутрішніх справ США, а в міжнародних справах розбирається не дуже.
    Світ разом із Трампом ввійде в фазу турбулентності.
    Європа починає метушитися (найближчим часом збираються і обговорюють, що ж си стало), а це може призвести до негарних наслідків.
    А Путін тим часом рибалитиме в каламутній воді.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тролення точно незаборонено.

Я так підозрюю, що у більшості клоуном Трампа зробило ЗМІ. Політики можуть бути клоунами і дураками - бачив, а людей, котрі заробили чесним бізнесом дураками не назвеш, а Трамп - багатий бізнесмен.

Тому на мій погляд, справа не в тому, чи дозволяти президентам бути бізнесменом, чи ні. От Янукович, ніхто не чув і не бачив його бізнесу і ніхто не чіплявся за це, проте гроші йому рікою текли в кишеню, прямо з бюджету. Ну а коли Порошенко має легальний бізнес, то ясне діло, тре довбати, бо воно ж муляє. Декому навіть в Америці від того свербить в одному місці. У християнстві то називається просто - заздрість. Через заздрість приходить зло. Путін, як зло, використовує людську заздрість у боротьбі проти України.
    Підкидаються всякі теми: то про завод у Ліпецьку, то скільки заробив Порошенко, то які його статки. Якщо людина є заздрісна, вона дуже легко клює на це і стає резонатором путінівських темників.

Останнє редагування: 10 лис 2016
    • Тупо Тупо x 1
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

От яскравий приклад заздрості. Сидить людина на протилежній стороні планети і її муляють бізнеси Порошенка. Не може спокійно жити. Жаба дусить - не дає спокою.

• Тупо Тупо x 1
  13. prius

prius Well-Known Member

троль завжди знає про свою роботу

14. prius

prius Well-Known Member

Більшої жаби як ви ніде в світі немає,певно вальцман підсипає деколи вам до корита

15. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

я заздрю, але не сильно - стримуюсь :))) от якби хто з них, хоч Трамп, хоч Порошенко, відгорнув би трошки готівочки, на мої маленькі потреби, то було б легше і для моєї печінки, і для їхньої карми :blush: :mocking:

• Смішно Смішно x 2
  16. tea man

tea man 茶人

Жаба в основному дусить за горло:)

• Смішно Смішно x 2
  17. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

так, але жовч - у печінку :)))

• Смішно Смішно x 1
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я вас дУшу? :)))

Добре, як там Біл Гейц? Не турбує?

19. prius

prius Well-Known Member

Тут ви жабо мимо,Гейтц заробив своєю головою,а не накрав як вальцман

20. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Tags:
а де твій аватар? :)