ТрамП

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Hyligan, 9 лис 2016.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Щось Трампу доведеться інтенсивно потилицю чухати.

Путін, у якого кредо "Кто нас обидит, три дня не проживет", вирішив у відповідь на висилку із США російських дипломатів не висилати із Москви американських, а навіть дітей дипломатів запросити на ялинку в Кремль.

Про альтернативи поведінки Трампа пише один журналіст, якого імені я не називаю, щоб не травмувати панів Ворона і Пріуса, а хто це, і що пише, я сховаю під спойлер.
    Своей театральной добротой Путин жестко подставляет Трампа, которому придётся выбирать между весёлой Елкой в Кремле и мрачным шпионским повествованием собственных спецслужб.
    Блоги / Матвей Ганапольский: Путин идёт на отчаянную попытку заполучить Трампа, но это может Трампу вылезти боком

• Не подобається Не подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  2. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Трамп нічого чухати не буде бо він ще не президент і нічого вирішувати не може. Ще десь 20 днів вирішує Обама.

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Нічого, як казав колись премудрий Соломон: "і ці два тижні до інавгурації пройдуть"

PS/
    Похвалив Трамп Путіна. Там у республіканцях якась зараза сидить. Один душу в Путінові побачив, другий верісмартом назвав.

Останнє редагування: 31 гру 2016
  4. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Ось через два тижні, а точніше кілька місяців ми справді зможемо щось говорити про те що Трамп буде робити насправді. На основі його дій чи бездії. Його словам я б недовіряв. Надто суперечливі.

5. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

• Зе бест! Зе бест! x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Так, похвалив, що той не вигнав дипломатів з Росії. А Путін більше того, запрсив американських дипломатів на святкування Нового Року в Кремлі.

Був би я американським дипломатом, я б на всяк випадок, ніц там не їв і не пив, шо нє?

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Порошенко подарил Маккейну украинскую винтовку. Сенатор сразу попробовал её в действие. -5 сепаров.
    Бывший военный, причем отличный военный. Если бы не возраст было бы как минимум -10 [​IMG]

8. prius

prius Well-Known Member

@Мих ви вже зустріли НР що на кацапську перейшли?

• Смішно Смішно x 1
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та то не я, то інший автор.

10. prius

prius Well-Known Member

Уф(видихнув) я вже подумав що ви захворіли

• Смішно Смішно x 3
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Тупо Тупо x 1
  12. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

13. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Новий скандал. Пов'язаний із російським компроматом на Трампа. Скандал може бути дуже великим.

Також ходить такий документ в неті. Не знаю чи фальшивка.
    https://assets.documentcloud.org/documents/3259984/Trump-Intelligence-Allegations.pdf

Пропустив початок цього скандалу.
    http://www.cnn.com/2017/01/10/politics/donald-trump-intelligence-report-russia/index.html

14. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Не фальшивка ніби. Але факти на разі не перевірені.

About that Explosive Trump Story: Take a Deep Breath

15. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

16. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Trump Intelligence Allegations

Ще одна копія.

17. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Хто зна, можливо воно і краще що Трамп виграв. Це дискредитує Росію набагато більше ніж якби перемогла Клинтон.

• Зе бест! Зе бест! x 1
    • Креативно Креативно x 1
  18. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Про що йдеться в тих документах?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Про зв'язки Трампа і його команди та координацію із російським МЗС, ФСБ і адміністрацією Путіна під час виборів. Про хабарництво Трампа в Росії. Про сексуальні перверсії Трампа в Росії і існування відеоматеріалів для його шантажу в розпорядженні російського уряду. Про секретні зустрічі членів команди Трампа із російськими кураторами. Про участь російських дипломатів у виборчій кампанії на стороні Трампа. Про інтриги в кремлівських колах. І багато іншого.

20. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Про переніс уваги від України до країн прибалтики. Ніби команда Трампа погодилась на це в перемовинах із Ху№лом.

Tags:
а де твій аватар? :)