Східна Україна -8

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Neva, 18 лип 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

Так эту информацию не сюда давать вообще-то надо, а не ждать, что "рассосётся"...

• Подобається Подобається x 2
  2. Hatrexis

Hatrexis Well-Known Member

а зачем бедного кота кастрировать? можно попросту железы эти вонючие вырезать было - и все!

3. Wili

Wili Well-Known Member

та віри немає, сподіваюся фейк

4. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

• Подобається Подобається x 3
  5. Konek Gorbunok

Konek Gorbunok temporis filia veritas

(у нас игнор вообще-забыл?? ) ну ладно..
    мне ответили, что пока они ничего не предпринимают их не могут взять...

6. lia lemony

lia lemony Well-Known Member

добре якщоб це дійсно була паніка,якої не схильна , лише факти , та я вас питала ,перепитаю , перепрошую , якщо все так, як кажете ,.. ..чого не на фронті? а тут жмакає клавіатуру..
    Якщо потребуєте офіційної статистики - до деж.органів .. а неофіційну вам ні хто не скаже , без прізвищ/джерел інформації це інформація необґрунтована , та коли воєнком ="генерал" каже патологоанатому - "поставь другую причину смерти ,не порть статистику.." -- може тоді ілюзія бажання знати офіційні стат данні зникне? Це жазливі реалії , а не "усьо пропало".

А нащо таке вигадувати? мені краще щоб він у мамки борщу їв , а не у зоряниці грав на кордоні , у лісах .
    Ваша статистика чого - села? кола знайомих?
    Така ситуація по всій Україні з воєнкомами , наскільки мені відомо.
    І питання не у мене , а у хлопців до воєнкома , багато питань за місяці служби накопичилось..

7. Barmaleykin

Barmaleykin За єдину Україну.

Ну и зачем пересказывать слова какого то хрена, других источников не нашлось?
    Опять от вас идет утверждение что народная залазила, факты и примеры приведите или опять со слов хрена?

8. Moskal Charivnik

Необязательно ментам или сбу, у вас точно есть самооборона, "Свобода", наверняка и "ПС" есть. Могут группой людей проверить. Ситуацию качать надо.
    П.с. Игнор не маразм :crazy:, по крайней мере у меня.

9. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Вчора щось так зірки поставали чи що, що всі між собою сварилися, як зурочив хто :facepalm: давно такого не пам"ятаю.

Давайте вже сьогодні не будемо :flag_of_truce:

• Подобається Подобається x 6
  10. Exitus

Exitus Well-Known Member

Но вся бяда в том, что
    . Если этот процесс автоматизировать... может получиться богзнашо. Надеюсь парень продумал сей момент.

11. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Террористам с Донбасса грозит пожизненное заключение и ад в тюрьме, - правозащитник

http://censor.net.ua/news/295010/te...oe_zaklyuchenie_i_ad_v_tyurme_pravozaschitnik

вот такая получается жопа..

комент:

12. Мікі

Мікі Well-Known Member

Я регулярно слухаю і дивлюсь росіян. Коллєктів, от годину будуть говорити дуже професійні їхні ведучі, запрошуючи при цьому військових і громадських експертів, виставляючи десятки спеціальних схем, вислуховуючи проплачених закордонних спеців, своїх журналістських словоблудів,.. і абсолютно всі їх аргументи до одногО - Боїнг збили українці... Так шо 60%, то ще й замало...

От сьогодні зранку, слухаючи їхній радіоканал, я мало не сказився. Там є у них один з центровєйших теле та радіведучих Владімір Соловйов,.. рафінований українофоб... Так от, в своїх антиукраїнських домислах він вжив гуманітарне вкраплення,- раптом згадав мою пренайлюбимішу на сьодні співачку Рене Флемінг, ще й трошки виставив її сопрано...
    Я трохи заспокоївся тіко тоді, коли згадав, що і Гітлер напам'ять знав партітури Вагнера і ще одного німця (забувся, кого саме), але це не заважало йому бути нацистом... Цей Соловйов теж про свого "колєгу" з світусприйняття таке зна, тому по високому мистецтву і пройшовся... гадюка...

• Подобається Подобається x 5
  13. Barmaleykin

Barmaleykin За єдину Україну.

И зачем тогда их брать в плен, а потом кормить до конца жизни за счет государства?

14. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

• Подобається Подобається x 4
  15. Petrov

Petrov Well-Known Member

• Подобається Подобається x 8
  16. lia lemony

lia lemony Well-Known Member

ееее , дешева робоча сила , нехай відпрацьовують , смерть це дуже просто.

17. Moskal Charivnik

Если честно, то есть вопросы к этим "тапочкам"... Подошва явно пористая - острые камни и пр. и от неё за пару дней ничего не останется. Супинатора явно нет - минус огромный, через день ноги будут ватные. Кто служил, тот поймёт, о чем я. Зимой скорее всего подошва просто лопнет... Так что при всём патриотизме я бы не стал сравнивать эту "ручную работу" с берцами германскими и амерскими... Радует, правда, что есть Люди, которые думают вместо тех, кто обязан думать про солдат...

18. Exitus

Exitus Well-Known Member

тю, ониж сепаратисты - хотели отделица. Поэтому сделать спецзоопарк (оттдельная территория ;) ), поделить сепаратистов на виды и показувать детям, шоп те тыкали пальчиком и кричали "вуууу, сепаратист .."

19. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Ну їх би на якісь роботи посилати, а не просто в камері тримати, щоб працювали на благо суспільства, безплатно.

20. Exitus

Exitus Well-Known Member

Согласен. Но пока я испытываю радость согласно Вашему последнему предложению.
    Если есть человек с желанием и мыслями в этом направлении, то появляется возможность того, что у нас "доразработают" берцы и мы получим, что-то хороше.

• Подобається Подобається x 4
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)