Східна Україна -6

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем mrochkizm, 15 чер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Заспокойся, дитино. Одного Робокопа хай би наняли.

2. Kovalenko

Kovalenko Well-Known Member

А кому належить Крим?

• Подобається Подобається x 2
  3. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

Га? и шо таке "сабж"? У меня "девайс" был на срочке... АПС назывался. Это заместо АК-47 и АКМ тогда. и костюмчик "носил" резиновый с утепленкой... Давай, макаронник, прояви смекалку. После срочки тоже служил. Почти два десятка(есть тут васятка - он в курсе).

• Подобається Подобається x 3
  4. Dockua

Dockua Well-Known Member

Издеваетесь?

5. Bastard

Bastard Well-Known Member

Або Халка із Бетменом.

6. ollan

ollan Well-Known Member

Я, честно говоря, не особо запомнил, но вроде как с ма-асковсим выговором человек был. И у Крамаши голос сильно уж подавленный был.

• Подобається Подобається x 1
  7. skam

skam Well-Known Member

Вот респект. Украинскомовные имперцам русское правописание поправляют...Зазеркалье у вас тут

• Подобається Подобається x 9
  8. Bastard

Bastard Well-Known Member

9. Kovalenko

Намагаюсь зрозуміти, що Ви за персонаж. Так, кому належить Крим?

10. Moskal Charivnik

Ото, шо джиггернаут? В них протони падают, булави не взлітают, курськи-комсомольці тонут(ШКОДА!), рації їхні звались "Тантал"(!!!)... ЛУКОМОРЬЄ...

11. Exitus

Exitus Well-Known Member

Тутешние люди не издеваются... просто тратят своё время на .. в данном случае Вас, - пытаются найти искорку разума (бЕндерофцы и "фашисты", шо с них возьмешь ;) )

• Подобається Подобається x 6
  12. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Так зверніть увагу - вони всі пишуть "не ужели", "ни кто", пробіли зайві ставлять, останнім часом капс лук в хід пішов :) Я не винна, що це або бригада з одною методичкою, або ж одна людина лінується увімкнути перевірку правопису :)

---------- Додано в 23:54 ---------- Попередній допис був написаний в 23:53 ----------

До речі, дайте, будь ласка, посилання, де можна почути отой московський акцент. А то часто про нього чую, а як він звучить - не знаю.

• Подобається Подобається x 6
  13. Moskal Charivnik

:haha: Раз на вахті "задзвонив" - було. Звідки я знав, що їх у бухті повно й вони так подібні мордою на маску... А так вони веселі, нема кого боятися.

14. Dockua

Dockua Well-Known Member

На данный момент де юро аннексированный, де факто оккупирован. Ребят хорош мне тут проверки устраивать.... Или мне надо на украинском написать?

15. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Вони не лінуються, а поспішають побільше гидоти написати поки не забанили :mocking:

16. ollan

ollan Well-Known Member

Ой, важко мені зараз буде знайти той файл у моєму кавардаку.:blush:
    Але спробую.

• Подобається Подобається x 1
  17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Шо, правда? То треба поїхати в Москву. Спочатку можна й не розібрати шо вони лепечуть. Подеревлянський добре передав в п'єсі "Кацапи".

18. Exitus

Exitus Well-Known Member

Так Вы не прошли проверку... он и де-юре и де-факто оккупирован.

19. Kovalenko

Напишіть українською, якій країні належить Крим. Й до-речі, таке довге небажання відповісти каже саме за себе. Схоже, таки "ватник".

20. Petrov

Petrov Well-Known Member

На Сокольнической ветке метро в г. Москва, там дикторы специально говорят с ярко выраженным московским произношением.
    Для московского произношения характерны такое звучание слов, как "дьверь", "зьверь", Тьверь", так же безударная о почти всегда произносится, как а, а безударные я и е почти всегда, как и. А, и, конечно, классическое московское дощщь вместо дождь ))

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)