Східна Україна -6

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем mrochkizm, 15 чер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Mathilda

Mathilda Well-Known Member

Он хорошие детские стихи писал. Но он же автор трех вариантов гимна СССР (вернее, последний - уже гимн путинской России). :)

Он и играл всегда самого себя. Впрочем, как актер и режиссер он мне нравился, а как человек он для меня умер, когда бил ногой по лицу человека, которого двое охранников держали.

• Подобається Подобається x 5
  2. metallic

metallic Well-Known Member

• Подобається Подобається x 2
  3. ollan

ollan Well-Known Member

Меня этот момент с ценой тоже смутил. Возможно, что кто-то в рублях считал, а не в гривнах.

4. Kovalenko

Kovalenko Well-Known Member

Наш Мацука через Громадське знайшов перелік пунктів, що обговорюються до мирного плану. Децентрализація, місцеві вибори там присутні, та ще чи не 10 млрд еуро для відбудови Донецької області.

Отже, моя думка: якщо в нашій області найближчі років з 10 буде щось інше, ніж віськова комендатура (з усіма правами аж до розстрілу на місці), нічого путного тут не буде. Які вибори??? Хто обиратиме - люмпен, що підтримав колорадів??? Навіть, якщо їх меншість, все одно забагато, як електорату. А хто тут "еліта"??? Колєсніков та Ахметов?

• Подобається Подобається x 3
  5. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Ні, я спокійна :)
    Таке враження, що Ви у мене закохалися :mocking: надто багато уваги приділяєте моїй скромній персоні )

До речі, чому Ви звертаєтесь до мене в чоловічому роді? Я ж дівчина.

• Подобається Подобається x 8
  6. zet

zet Дуже важлива персона

Так глаза ж залиты. Говорю ж - бухой...
    А можно его "творчество" переместить? Эти простыни с бессвязным потоком сознания ....бр-р...:bad:

7. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

Знайду й кохалку розплющу гадови!!! :crazy:

8. Dockua

Dockua Well-Known Member

Форум Славянска блокирован ДНР, Краматорский не активен, может опять переехали или уже некому писать? Кто в теме просветите...

9. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

10. Dockua

Dockua Well-Known Member

Alias, Спасибі

11. Kovalenko

Ось, скан, що зробив Мацука, про мирні ініціативи.

http://www.hromadske.tv/politics/stav-vidomii-plan-poroshenka/

Одна надія - доки кордону не закроють та звіри не складуть зброї, буде не до виборів. Й доречі, хто там нас на нараді представляв? Звягільський, Лук'яненко... Чи не представники народу...

• Подобається Подобається x 4
  12. Dockua

Dockua Well-Known Member

Че за бред?

---------- Додано в 19:46 ---------- Попередній допис був написаний в 19:45 ----------

Сори пост удалили

---------- Додано в 19:48 ---------- Попередній допис був написаний в 19:46 ----------

Может то прокоментирует? Или я это уже все знают и я выгляжу как минимум лузером...

13. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

че ж безобразие? долетела ж ??? денежка заплочена, броники купим, приборы НВ купим, думаю с тех денег и на пару танков хватит - полная "Слава Україні" получается ...

• Подобається Подобається x 1
  14. GR_

GR_ Дуже важлива персона

В гуано вникать не надо- потом долго будешь пахнуть.;) Его надо обходить и поддаваться на провокации. А интервью Стрелка это провокация.

15. Kovalenko

Якщо Вас насправді цікавить відповідь, формулюйте своє бачення та конкретне Ваше запитання. Чекати, що хтось за Вас буде формулювати сенси, не треба.

• Подобається Подобається x 4
  16. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

А сам-то как думаешь? А "лузер" это "лох" или что за зверь? Термин на бильярдный похож... о_О

• Подобається Подобається x 2
  17. Kovalenko

Радіти чи печалитися. Те, що Коля Левченко - та ще мерзота звісно майже всій Україні. Але... Втім, читайте:

https://www.facebook.com/tdanylenko/posts/724491650942946

"Регіонал Микола Левченко намагався провезти в Дніпро 20млн$ кешем, але його зупинили на блокпосту. Пояснити хлопцям, з якою метою він ввозить такі гроші, нардеп не зміг. Тому прямо на блокпосту вирішив пожертвував батальйону "Донбас""

Тобто, про що радіти - зрозуміло. А печалька: кому він насправді віз гроші?

18. ollan

ollan Well-Known Member

А что тут коментировать? И так всё понятно - всё о пропаганде и её жертвах.

Какой-то ник у Вас странный. То ли Вы украинский (ua) доктор (Dock), то ли Вас, почему-то, очень много.:blush:

19. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

А як Ви думаєте? В мене перша ж думка - сепаратистам або Ахмєтову, що, в принципі, одне і те ж.

• Подобається Подобається x 1
  20. Dockua

Dockua Well-Known Member

Ок, информация взята из трех разных источников, по мне так это был обстрел Краматорска со стороны террористов, хотел бы что бы кто то опроверг мнение, так понятно?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)