Східна Україна -5

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем zet, 31 тра 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. metallic

metallic Well-Known Member

2. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Це Ахмєтка? О_о
    Його давно за грати пора кинути, спонсор сепаратистів. А справа, якщо не помиляюся, - Мірошниченко зі Свободи? Ото ідейний, не цурається разом з Ахметкою посміхатися :bad:
    один Беня красень :)

• Подобається Подобається x 4
  3. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Наверное, у них своих проблем нет. Какая офигенная страна Россия!:russian_ru:

• Подобається Подобається x 2
  4. metallic

Вы его слишком переоцениваете. Они одного поля ягоды.

---------- Додано в 23:04 ---------- Попередній допис був написаний в 23:01 ----------

Да какая разница. Носили не носили. Сейчас носят. А то что ее себе сепаратисты прилепили везде, это исключительно их проблемы.

5. UNIA

UNIA Well-Known Member

И я думаю, что много лучше, чем некоторые "русские", которые двух слов связать не могут без мата и написать три слова без ошибок.

---------- Додано в 00:05 ---------- Попередній допис був написаний в 00:04 ----------

Алюминий продадут :) .

• Подобається Подобається x 6
  6. Hase

Hase зайчик

Авантюра Пуйлоа на сході України завершується, буде змушений визнати програш – екс-прем'єр РФ
    Ультиматум Заходу з вимогою від президента РФ Володимира Пуйлоа до кінця червня забезпечити припинення збройного опору на сході України не залишає йому жодних шансів - він буде змушений визнати свій програш.

Таку думку висловив екс-прем'єр-міністр РФ Михайло Касьянов.

"Своєю української авантюрою Пуйло залучив всю країну в азартну геополітичну гру, зробивши російський народ заручником своїх амбіцій. Всім вже зрозуміло, що блеф не спрацював", - зазначив він.

"Гра завершується, і головне завдання Пуйлоа - мінімізувати політичні втрати і зберегти обличчя. Основний напрямок зусиль - не здавати своїх. Для цього збройних сепаратистів треба легітимізувати в якості сторони переговорів з офіційними властями Києва. Чи є ресурс для збереження обличчя в такій формі? На мій погляд, такого ресурсу немає ", - зазначив Касьянов.
    http://www.pravda.com.ua/news/2014/06/7/7028432/

"Чи є ймовірність того, що Пуйло продовжить піднімати ставки в цій азартній грі, продовжуючи надавати підтримку сепаратистам в різних формах? Вважаю, що ні .... Авантюра в південно-східній Україні завершується, кримська історія ще довго не буде закрита, а відносини з Україною і Заходом при нинішньому російському режимі відновити не вдасться ", - підсумував екс-прем'єр РФ.

• Подобається Подобається x 1
  7. metallic

Павло Київський ‏@AzoneKyiv 37m

8. UNIA

UNIA Well-Known Member

П-утин от себя всех вменяемых отогнал, с кем остался? С медвежутем, да с Шойгу. Накроемся медным тазом, когда вице-премьером такое убожество ,а премьером - ещё большее.

http://www.gazeta.ru/social/news/2014/06/07/n_6214037.shtml

• Подобається Подобається x 3
  9. Blaberus

Свастика-вполне приличный символ. Но так сложились обстоятельства, что она ассоциируется с фашизмом.
    Та же судьба постигла колорадскую ленточку. Хрен с ней! Тем более, что движение "Георгиевская ленточка" было благословлено Московским патриархатом, что накладывает на эту полосатую дрянь печать Сатаны.

• Подобається Подобається x 4
  10. UNIA

UNIA Well-Known Member

metallic, откуда информация?

11. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Він не кацап. "Селькуп" - це національність. "Остяко-самоїди". Не плутати із лайками-самоїдами. :)
    Хоча цей самоїд вже гавкати не буде.

• Подобається Подобається x 3
  12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Може бути ідигірником, чи чунарьом або усть-цилемою, він сам не знає скоріш всього.

13. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Я не забуваю, що він олігарх. Але у випадку з Коломойським я особисто дуже ціную те, що він погодився взяти на себе керівництво областю, яка перебувала під безпосередньою загрозою розповсюдження сепаратизму і ще й у дуже складний час, після Майдану, в ситуації напруги в Криму зокрема та на Сході в цілому. Він не побоявся ризикнути своїм бізнесом у Москві. Форумляни з Дніпропетровщини не дадуть збрехати - з приходом Коломойського в регіоні настав повний спокій. Я постійно спілкуюся з знайомою з Дніпропетровська, в мого чоловіка там родичі живуть - все тихо і гладко. А заступник Коломойського, Борис Філатов, етнічний росіянин (!), чого він не приховує, теж дуже забезпечена людина, активно виступав на підтримку Майдану і навіть був змушений через переслідування за свою позицію виїхати з України на певний час.
    Я не ідеалізую ні Коломойського, ні Філатова, але я справді ціную те, що ці люди зробили в надзвичайно складний час для України. Навіть якщо вони дбали про свої інтереси - вони співпали з загальнодержавними. А могли ж, як Ахмєтка, крутити хвостом направо-наліво.

• Подобається Подобається x 11
  14. metallic

Какая именно? Про смерть бойцов? Я взял с другого форума. Там информация отсюда.

Гвардейскую.

Ну Вам может и "хрен". А у моих родственников, колодки медалей из такой ленты.

15. zet

zet Дуже важлива персона

Лучше бы договорились о том, что втихаря сделают коридор и выпустят всех до российской границы (можно и живыми, только пусть точно забирают себе)

16. Blaberus

Можу додати, що на даному історичному етапі їх інтереси співпадають з моїми.

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Інтереси завжди у всіх людей співпадають - нормально жити.

18. Hyligan

Hyligan Іронічний

От тільки чи їх москалі пустять до себе :dntknw:

19. Blaberus

Колорадскую.

Следует предположить, что родственники заслужили эти колодки тем, что воевали против тех, кто носил такие ленточки.

20. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Можем даже спеть по-русски.

http://www.youtube.com/watch?v=UUIkmP74L2A

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)