Східна Україна -5

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем zet, 31 тра 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Мені пофігу, а шо?

2. Mathilda

Mathilda Well-Known Member

Ага, имперские амбиции, они самые. У нас, кстати, понятие "общечеловеческие ценности" вообще стало ругательным. Говорят, его придумали, чтобы под этим соусом протащить к нам (на Святую Русь) гей-парады, однополые браки и вообще всякий разврат. :crazy:
    А ведь это действительно очень похоже на фашизм, просто очевидно стало только сейчас, да и то не всем. Страна больна манией величия. И страдают ею не только люмпены, но и вполне добропорядочные граждане.
    Конечно, это здесь не в тему, но я не могу не думать о том, чем все это обернется для России. Знаете, может быть, у нас сейчас действительно начнется какое-то "национальное возрождение", экономические успехи (вопреки всему). Но чем лучше сейчас, тем хуже будет потом. Да и вообще дело не в том, есть ли в магазине колбаса, и сколько она стоит - а просто страшно становится. Люди вокруг тебя меняются, и начинают говорить в один голос, с одинаковым выражением.

• Подобається Подобається x 4
  3. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

В Германии сейчас дождь из балалаек. Глянь в окно, идет?

• Подобається Подобається x 6
  4. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

:haha:
    Ну і німецька у Вас :mocking:
    До побачення.

• Подобається Подобається x 4
  5. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Сходіть на Одеський форум. Вам там все розкажуть, покажуть і нХ пошлють.
    Вся правда на Раисся24 :mocking:

6. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

:give_rose:Краще прощаває хай й спочиває :crazy:

• Подобається Подобається x 1
  7. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Идет расследование. На этом пока все.

Вам не интересно, что произошло в Норд-Осте, например?... До сих пор не все ясно, как и взрывами домов в разных городах РФ... Хотя времени прошло...

Повторюсь: смотрела. И что?

А может Вас обманывают или Вы просто неудачно агитируете ?

А можно без дешевой патетики?

8. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Одесити в шоці

• Подобається Подобається x 9
  9. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

Ожидаемо! Быдло вяликарусскае всегда мстит тем, кто им добро делает.

• Подобається Подобається x 2
  10. Коньъ Пегий

Это может россиянские пташки?

• Подобається Подобається x 1
  11. mrochkizm

І не просто повалили, а ще й з шевронами "Російська православна армія" (бачила фото). Не знаю, хто їх так накручує і під яким соусом, час хрестових походів і т.п. закінчився давним-давно.
    Якби то були мусульмани, я би ще знайшла для сееб якесь пояснення: джихади всякі, війни проти невірних і т.д., але коли це християни воюють...я не знаю, ЩО треба в голову людині вкласти. Наскільки я знаю, то католицька церква визнає лише війну в обороні своєї країни, і то, якщо всі засоби скінчилися, а винищення народу, етносу і т.д. вважає смертельним гріхом, не думаю, що в православній інакше.

• Подобається Подобається x 3
  12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Що вклали - воюють проти католиків і геїв. Вони ж думають шо в нас всі католики. Гундяївська Сатаноєпархія це дуже навіть підтримує.

13. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Есть предложение попроще: составить список нормальных, честных источников. А потом уж и начнем смотреть, что они там буровят.

14. mrochkizm

А навіть якщо й були б всі католиками, то що з того?
    Кажу, я настільки часто по російських сайтах та форумах бачу ототожненя католиків з чи не найбільшим злом у церкві - ми і відступники, і уніати, і несправжні християни, і розкольники і т.д. Чому на Західній Україні можна зустріти таке явище, як почергова відправа в церкві, якщо вона одна на все село, а там живуть і православні, і католики. Просто в той самий день, але в різні години, по черзі відправляють службу Божу. Ті ж самі греко-католики жертвують гроші на побудову православних церков - і навпаки. Якісь конфлікти, якщо і є, то локальні і непоказові. Тому мені тяжко збагнути, як католицизм може виступати подразником для православних росіян.
    Але то таке, то вже офф-топ в цій темі.

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну в них алергія на католиків з часів Льодового побоїща. А уніатів вони вважають зрадниками, типу на два фронти - наполовину католики, наполовину православні.

16. Mathilda

Mathilda Well-Known Member

Да, есть такое. Я на православном форуме довольно долго тусовалась.

17. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ну если Московия что-то делила самолично, то нафига ей какие-то договоры? Может там еще фигуранты были? И давайте вспомним Петлюру? Чем он лучше Ульянова?

18. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Натюрліх! НАХ Остен!

19. Коньъ Пегий

20. White Raven

White Raven Well-Known Member

Это ты мне написал? Я родился в Житомире а вырос в Харькове - а вот под тридцатник судьба забросила в Россию - что там мне надо выдавить???

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)