Східна Україна -5

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем zet, 31 тра 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я забороняю тобі читати! Не дай бог ти шось прочитаєш тут:diablo:

• Подобається Подобається x 3
  2. GR_

GR_ Дуже важлива персона

А зачем нужна федерализация?
    Вот в россии кроме названия ничего нет от федерализма.

3. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

Это Вы явно не знакомы с количеством "босоты" в России. Даже на Донбассе 40% работяг за 500$ в день под обстрелом уволились с шахт и предприятий. Не, никакое православие там ни при чем. Один поп засветился и то на нарах уже.

4. zet

zet Дуже важлива персона

Ох, Матильда, да это же и есть имперские амбиции еще в воспитании заложенные. Когда понятие общечеловеческих ценностей подменены опознавательным знаком "свой" или "чужой". Первому всепрощение и понимание, а второму (да чего его вообще слушать, этого чужака?) - полное неприятие.

5. UNIA

UNIA Well-Known Member

Там всё пришло, к простым областям, по сути. Несколько лет выстраивания "вертикали власти" и карманный парламент сделали своё дело.

Политика РФ в данный момент не лицемерие даже, это какой-то бред - делаются заявления, абсолютно противоречащие реальному положению в самой РФ и реальному положению вещей, при чем это так очевидно, что просто напоминает дурачка, который делает квадратное лицо и несёт бред, хотя все всё прекрасно понимают и об этом знают.
    "Синдром Онищенко".

6. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Вернее будет "просто говорят":))) Потому что о "думает" пока большие сомнения.

Читайте-читайте , может дойдёт что-то :)

• Подобається Подобається x 1
  7. UNIA

UNIA Well-Known Member

На Донбассе может и не причём, а вот, то, что "бородачи" православные повалили в Крым, а потом на Донбасс из РФ - это факт.

• Подобається Подобається x 2
  8. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Потому что вы навязчиво лезет со своими советами, в то время, как у вас полный беспредел.
    Заняться своим государством не хочешь?

9. Hase

Hase зайчик

Herr Mantel, не знаю скільки ви вже у Німеччині живете, але порівняти федеральні країни Німеччини з федарелізацією України, це з опери "мухи і котлети". Навіть в тій же Німеччині багато дебат про меншу політичу силу у федеральних землях. Купа різних міністрів, чиновників і т. д. До речі одна з найбільших у Європі. А що зробили з шкільної системи? Кожен рулить, як хоче... І це у державі, де ЗАКОН Є ЗАКОНОМ, де корупція мінімальна і не існує олігархів.
    Україна ж своєю федералізацією лише утворить купу інших маленьких царьків, купу нових Ахмєтових і це із-за умови, що корупція у нас зашкалює, країну ментально розкололи. Це так пояснення на пальцях...

• Подобається Подобається x 5
  10. Moskal Charivnik

Посмотрите на свой никнейм. Я как раз из тех краёв, из которых "повалили бородачи". Так вот пришли УРОДЫ, нечисть, которую сами казаки считают отбросами. Они обычные наёмники и им глубоко "до", что вопрос казны церковной это не вопрос Веры Христианской. Я, например тоже долгое время по незнанию считал, что Брестская Уния - предательство и Мазепа под Анафемой "за дело". Пока историю не стал интенсивно изучать, открыв для себя суть "Андрусовского договора" и пр. вещей подобного рода.

11. mantel

mantel миється в бані

читаю, отвечать вам, нет смысла..назовёте меня снова тролем, одно скажу раскололи ментально очень очень много лет назад "спасибо" папе Римскому, а также полякам венграм все постарались...

12. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

13. Hase

Hase зайчик

Herr Mantel, Коли становище в Україні починають ПОРІВНЮВАТИ з ситуацією у Скандинавії, у Англії чи у Штатах, чи тої ж Німеччини, ...то таким "порівнювачам" мені дуже хочеться заїхати В РИЛО (перепрошую).
    Тому що ТАКОЇ важкої-для-контролю території як Україна, напевне нема більше ніде у світі.
    Англійці чи Скандинави у себе на ОСТРОВАХ і пів-ОСТРОВАХ можуть витворяти ЩО ЗАВГОДНО.
    Ставити і скидати королів, придумувати республіки, бавитися у Демократію.
    Бо у них таке ГЕОГРАФІЧНЕ становище, що їм не загрожують ані ЧІНГІСХАНИ ані армади німецьких (варіант - російських) Танків.
    Вони знаходяться за ЩИТОМ, який утворений системою ЦЕНТРАЛЬНО-ЄВРОПЕЙСЬКИХ територій, втч - Україною.
    Бутимудрим, знаходячи за чужим ЩИТОМ - дуже легко.
    Натомість бути тим ЩИТОМ - трошки важче.
    І коли "ті хто ЗА ЩИТОМ" починають НАС тут вчити ЯК ми маємо себе поводити, то мені дуже багато хочеться їм сказати з лексикону того ж таки Чінгісхана (кажуть що матюки взялися у рос-мові саме з тюркських джерел)

14. Moskal Charivnik

15. UNIA

UNIA Well-Known Member

Так они, конечно, уроды и нечисть. Только они другого мнения, как мне кажется, на этот счёт и свято уверенны, что едут убивать уродов и нечисть именно в Украине.

Если бы было вторжение "правосеков и бэндеровцев и садомитов под гей-флагами" в РФ, Ростов или куда-то еще - я бы понял, откуда такое их количество, этих "православных крестоносцев". Но... банальные бандиты бандитами, местная шваль тоже, а "черносотенцы" всё же есть, по моему скромному мнению.

16. Mathilda

Mathilda Well-Known Member

Новая власть как раз планирует провести децентрализацию, именно в целях большей самостоятельности регионов и повышения экономической эффективности. А федерализация, которую предлагает Россия - это путь к развалу Украины, и надо быть очень наивным, чтобы этого не понимать.
    Потом, скажите, почему сторонники федерализации выступали с самого начала под российскими флагами?

---------- Додано в 12:38 ---------- Попередній допис був написаний в 12:37 ----------

Что, на воре шапка горит? Иначе почему сразу приняли на свой счет, там речь о троллях? ;)

17. kym

kym Well-Known Member

Не Папі Римському, а ФСБ російському- центр розколу там.....

• Подобається Подобається x 8
  18. Kovalenko

Kovalenko Well-Known Member

Шукати посилання треба серед англомовних джерл (чого я робити не буду). Бо все, що за Вашим посиланням, є саме тим, про що я Вам сразу сказав: це події, інтерпретовані радянською пропагандою. Інакше кажучі, це не є джерелом інформації, й Ваші уяви про погані США базуються на брехні. Це так саме, якби Ви зараз отримували інформацію виключно з російських ЗМІ - яка в Вас склалсь би уява про стан речей в Україні?

Повертаємось до Норьєги. Між іншим, це та сама історія, про яку Вам писав, що міжнародне визнання злочину робить життя вищого посадовця майже неможливим. Й ця інсторія розгорталась на наших очах (а не в історичних записах).

Торгівля накотиками на державному рівні є екстеріторіальним злочином. Це визнається міжнародним законодавством. Крім того, існують ще міжнародні регіональні організації, наприклад, країн Латинської Америки та Карибського басейну. До них належать, між іншим, ті країни, про які ми з Вами спілкуємося. Отже й на цьому рівні теж приймаються легетимні рішення, не лише на рівні ООН.

Й нарешті переходимо до самого арешту Норьєгі. Це сталося за декілька годин вторгнення, після чого США вивела свої сили з Панами. Й, зверніть увагу, не змінювала навіть посадових осіб Панами на "своїх". Тим більш мова не йде про територіальну цілосність. Й якщо Ви намагаєтесь знайти хоч якісь аналогії, то за яким злочинцем полювала РФ в Криму, чи в нас, в Донбасі?

19. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

О боже:)))

20. Kovalenko

Kovalenko Well-Known Member

Я Вам скажу більше: я й є мешканець Донецька, й я насправді очікую на визволення міста від терористів. А от до Вас питання: Ви підтримуєте Україну чи тих самих терористів?

• Подобається Подобається x 8
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)