Східна Україна -5

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем zet, 31 тра 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Exitus

Exitus Well-Known Member

Так я про що - дууууже широке... У його промові.. "нас" - це нічого, це "междометие" як всяка ненормативна лексика... - усього лише зв'язок між словами. :)

2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Де "там"? ЗУ, ПУ і СУ - єдині! А каци ідуть нахер і їхні адвокати теж. Мені пофігу шо йому друзі з Росії не дзвонять. Друзі з Росії думали шо він рузький, а він виявився хохлом, тому і не дзвонять.

• Подобається Подобається x 3
  3. Kazakhstan

Kazakhstan миється в бані

У "совке" не було війни між людьми. Після його знищення влізли англосакси і стали підбурювати людей між собою. Як же, усі отримали незалежність! Тільки не від наглосасiв.

4. Lavr

Lavr Well-Known Member

Я слышал что друг у него в Ростове хороший,поселил его в своем загородной домен, потому он сюда и приперся, но это слухи. Таким простолюдинам как я, это не ведомо :)[/QUOTE]

Эту байку ты Люське его расскажи, простолюдин! :haha:
    Методичка из планшета не выпала? И кобуру пристегни, ненароком огурец выскочит.
    Омен, домен, Волдеморт.:haha:

• Подобається Подобається x 2
  5. Exitus

Exitus Well-Known Member

т-с-с-с-с, ентой имя не можна промовляты в слух... нада гаварить "сами знаете кто"... ла-ла-ла-ла :)

6. Lavr

Lavr Well-Known Member

Нещасний ви наш!:haha:

7. Kazakhstan

Україна вже не лиже у англосаксів? Ось я не знав. Звиняйте!

8. UNIA

UNIA Well-Known Member

Мне понравилось про "Черноморский флот хотели подвинуть, поэтому аннексию поддерживаю..." .

Т.е. если чью-то военную базу в мире планируют убрать, надо захватывать страну пребывания этой базы?

:russian_ru:

Всё это навеяно супер-лозунгом "Нет НАТО в Чёрном море!"

Правда большинство любителей этого лозунга не особо знают, что Болгария, Румыния и Турция являются странами НАТО :). Некоторые из этих "незнаек", правда, даже не в курсе, что упомянутые страны имеют некоторое отношение к черноморскому бассейну :) .

• Подобається Подобається x 4
  9. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Ще яка була. Тільки Ви її не бачили.

Слухайте, у вас конопля добре вродила? Чи Ви далі треього класу не вчилися? Припініть х-ню постити. Я давно мрію про те, щоби в Криму стояв флот НАТО, а "наташкі сєвастопольські" обслуговували гамериканських матросів. Тільки так ми будемо убезпечені від путіноїдів.

10. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

ПГ-26

11. UNIA

UNIA Well-Known Member

Прочёл в Харьковской ветке.

http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=2755889&postcount=1270

Это пи...ц, уж извините, меня.

Герой России , при такой России - это уже не удивительно.

Но за "доброту и человечность" это уже не поддаётся осмыслению.

Видимо, каждому кадыровцу, кто горло перерезает достаточно быстро, за последние события такой орден дадут...

• Подобається Подобається x 5
  12. zet

zet Дуже важлива персона

А вот и казачки нарисовались, что б им пусто было....

СБУ каже, що міжнародних спостерігачів крали російські казаки (Відео)
    https://www.youtube.com/watch?v=KFedPYqS_JA

13. Kazakhstan

Вас без конопель добре тиче. Ви готові, на догоду англосаксам, розірвати відносини із слов'янським світом. Україна видає кредити Польщі і Німеччині і живе на відсотки? Или США просить Україну захистити бідних американців від індійців? Так само і Казахстан і видати не може і захистити. У Росії можливість давати кредити є.

14. UNIA

UNIA Well-Known Member

Слава пу! Все в РФ! Там есть, чем поживиться! :)

Спешите, а то урюки всё разберут, подмосковье уже на Джилалабад смахивает, можете опоздать!

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

• Подобається Подобається x 9
  16. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Слов"яни - це Білоруси, Поляки, Чехи, Словаки, Хорвати, Сорби-лужичани, Болгари.
    А Кацаплар - угрофінно-татарська мішанина, яка тільки у 18-му столітті заговорила слов"янською мовою. До речі, т.зв. "літературна російська мова" - це суржик, який утворився в результаті змішування давньої мови наших предків з македонським діаоектом староболгарської (церковнослов"янської).
    Все, Казахстан, ви мені набридли своєю совковою дуркою, ставлю в ігнор.

На прощання - роздрдукуйте шрифтом 36 розміру і повісьте у своїй кімнаті:

"Якщо ми доб'ємося того, що радянський підліток вийде на Красну площу в американських джинсах, ми зможемо вважати себе переможцями у цій ідеологічній війні"!

Генрі Кісінджер

17. Mathilda

Mathilda Well-Known Member

Метиловым.

• Подобається Подобається x 5
  18. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ставят

19. Kazakhstan

Вражає! На Сході кажуть: - Час розкидати камені і є час збирати камені. Чекатимемо цей час.

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Так, дуже вражає, Україна об'єднується зі слов'янським світом, а казахи і мордва ідуть нахер.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)