Східна Україна -5

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем zet, 31 тра 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

На мою скромну думку, в першу чергу батьки. Саме батьки несуть основну відповідальність за розвиток власної дитини.

• Подобається Подобається x 5
  2. Exitus

Exitus Well-Known Member

Ну от і порівняйте, зміни до яких привели революції, до змін двох останніх "революцій", .. і вирішить чи місце їм у тому переліку :)

3. Forpost

Forpost Стоїк

то ви прокидуєтесь ми ніколи не спали

4. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

Проплатив, певне добре серце в модерів...:crazy::haha:

• Подобається Подобається x 2
  5. Forpost

Forpost Стоїк

глядеть со своей колокольни. при всій повазі і тре віддати Вам належне ,що Ви кращий багатьох толерастів з ЛФ з яким би я срати на одному полі не став,Ви просто другий(іньший) препрашам за русизм

6. UNIA

UNIA Well-Known Member

Каждый смотрит со своей колокольни, разумеется.

При том, что, иногда, несколько на одну колокольню залезают.

Вот, например, господин Petrov и я, похоже, вместе на колокольню лезем :) .

• Подобається Подобається x 3
  7. mrochkizm

:morning1:
    Бо модератор жива людина, яка фізично не може висіти на форумі 24/7/365 :)
    а всі інші десь щезли і мене саменьку лишили :)

• Подобається Подобається x 4
  8. zet

zet Дуже важлива персона

Вы тут пока с залётным троллем боролись, а маразм соседа все крепчает..

10.06.14 12:46 У Пуйлоа предложили Донбассу выпускать свою валюту
    http://censor.net.ua/news/289262/u_putina_predlojili_donbassu_vypuskat_svoyu_valyutu
    Кроме всего, уж больно трудолюбивый тролль попался. Не могу только понять, то ли проплату повысили за каждое сообщение, то ли на Львовский форум спецкадры подбирают....
    Уж очень смайлик подходит, поэтому еще раз вставлю за сизифов труд во славу троллей/флудеров [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Останнє редагування: 10 чер 2014
    • Подобається Подобається x 4
  9. mrochkizm

Металік, мені видається, тут люди демонструють позицію та ідею :bandera::bandera::bandera:
    а не конкретно підтримку Правого Сектора :) Прапор "ПС" став своєрідним символом боротьби і спротиву, по перше, бандерівські кольори, по друге, сама назва "Правий Сектор" є подразником та страшилкою для сепараторів :)

Якось так.

---------- Додано в 12:59 ---------- Попередній допис був написаний в 12:56 ----------

UNIA, з Вашим приходом, приходом Петрова, Ракітіна, Неви, Матільди (перепрошую, як кого забула), в нас на форумі появилися нарешті адекватні росіяни, а то раніше, крім Еребуса, тут просто дикий десант був :)
    Перепрошую з таке обговорення форумлян :)

• Подобається Подобається x 5
  10. metallic

metallic Well-Known Member

Ну можливо Ви і праві. Хоча, чому б не повісити просто українські прапори.

Ну вони є подразником не тільки для сепаратистів. А і для звичайних Одеситів. Ні праві партії ні бандерівські кольори, ніколи у моді на півдні не були.

11. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

та запросто)
    люде не ідеальні, зіпсуватися завжди легше, ніж лишатися людиною
    жили сусіди разом 10 років, а коли почався 11 рік -- один зі з сусідів почав пиячити, ригати під двері, красти

• Подобається Подобається x 1
  12. Moskal Charivnik

:give_rose: Та я шо, я ніц не кажу :crazy:

• Подобається Подобається x 1
  13. mrochkizm

А ці чим гірші? :)
    Чомусь думаю, що то звичайні одесити їх і вішали :)
    Не були - але стали і ще будуть "в моді" :)

14. консультант

консультант Дуже важлива персона

Навіть не знав. що в Донецькій області 300 км. кордону з Росією без контролю... . Про що можна говорити ? Всіх, так званих президентів, починаючи від Кравчука і закінчуючи Яником потрібно судити, як державних зрадників. Яника за розвал країни та війська - каструвати, а потім розтерти скотину в порошок... .

15. metallic

Думаю Ви помиляєтесь. Все ж я людина південна та і Херсон ближчий до Одеси. Можу Вам з 90%-вою впевненістю сказати, що розвішували їх активісти. І переважна більшість Одеситів від них не в захваті.

Ну, "я Вам не скажу за всю Одессу". Але у Херсоні, відношення до них не змінилось. Жовто-блакитних прапорів, просто море. Бандерівських не бачив жодного.

16. UNIA

UNIA Well-Known Member

Как говорил Зю - "Они хотят жить в России не уезжая из Украины, а я хочу жить в Украине не уезжая из Одессы..."

Также и в случае с РФ - кто-то искренне считает, что будущее РФ в том, чтобы пугать дубиной весь мир и ощущать от этого некое нереальное удовлетворение и чувство превосходства, даже сидя по горло в дерьме, в окружении Никарагуа, Северной Кореи и некоторых малоизвестных африканских государств, постепенно истощая запасы энергоносителей, а кто-то считает, что надо сотрудничать и торговать, производить конкурентную продукцию и приобретать хотя бы не союзников, но партнёров, что в любом случае гораздо выгоднее для страны, чем становиться врагами со всем развитым миром.

17. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

18. Moskal Charivnik

Як і знання історії? :crazy: Скільки одеситів на вулиці пояснить, що таке "Злука"? Я вже не питаю, якими словами вони опишуть Брестську унію(при тому, що до церкви не ходять взагалі) - може якось треба просто просвітницьку роботу вести, а не потурати невігластву?

19. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Будуть і вже є!":bandera:

20. metallic

Та невже? Багато їх у Вашому місті висить? Тільки чесно.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)