Східна Україна -5

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем zet, 31 тра 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Даже если это акция фашистов?

Какие лапоньки!:girl_angel:

Любого человека можно убить одной пулей. Я уверен, что при подобных обстоятельствах,многие бы разбежались.

Я прав. Когда проходили события, я мониторил этот сайт:
    http://vk.com/maidanod

• Подобається Подобається x 2
  2. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

metallic, перечитайте нашого Зю, він активний майданівець-одесит, все гарно розписував, що і коли відбувалося :)

• Подобається Подобається x 4
  3. avatarwin

коли все заспокоється , можуть повертатися назад

4. metallic

metallic Well-Known Member

Да. И они не фашисты. Возьмите толковый словарь, посмотрите значение слова.

Не перекручивайте. По факту. Я - прав, Вы - нет :).

Да

При всем уважении. Страница в ВК(как и любая соц. сеть), для меня не уважаемый источник. Но как я выше написал, мои данные тоже не 100%-й точности. Поэтому смысла спорить не вижу.

---------- Додано в 23:10 ---------- Попередній допис був написаний в 23:08 ----------

Читав. Все що він писав. І ніяких протиріч, між його інфою та сказаним мною, не бачу. До того ж не факт, що і він все знає.

5. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Шо вони там забули? Вони вже років 20 живуть в Ізраїлі.

6. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Это подкацапники-наемники фашистского государства.
    А если открыть, что мы увидим?
    Это была Википедия. А вот БСЭ:
    Ну чем не Россия?

Насколько я помню, здание МВД было захвачено частично.

Напрасно. Это страница Одесского Евромайдана, где была координация действий в реальном времени.

• Подобається Подобається x 1
  7. mrochkizm

Повністю погоджуюся.

Вахтанг Кіпіані
    2 год ·
    Люди витрачають мільйони гривень на шоломи, бронежилети, всякі тепловізори тощо. Це добре, оскільки армії де-факто немає. Цікаво, чи люди розуміють, що основа сепаратизму і путінофілії - у головах значної частини східняків. І треба гроші вкладати не в зброю, а в телебачення, кіно, українську книжку, зокрема і російською мовою, масову проукраїнську газету, якої не існує, сайти на кшталт "Історична Правда" і так далі.

8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Мені купити їм українську книжку? Зараз можливо вони зрозуміли що їм це треба, до цього їм це 100% не треба було. Якшо їм все-рівно куди мігрувати, в Росію не хочеться, але там робота є. А колоради в Київ чомусь їдуть, хоч теж не хочеться. Повна каша в голові.

9. zet

zet Дуже важлива персона

Сейчас благотворительный концерт за "Єдину Україну" на 1 украинском канале. Что мне нравится, то что живой звук без фонограммы. Здесь онлайн.
    http://1tv.com.ua/uk/live

10. metallic

Во-первых, к сожалению, уже опоздали. Во-вторых, нужно разобраться со всеми антиукраинскими организациями. Но подходить к определению "антиукраинской организации" нужно очень осторожно и взвешено. В-третьих, должна быть комиссия, которая разберется с причинами появления ненависти ко всему украинскому. При СССР не было ни в Крыму, ни в Севастополе ненависти ни к Украине, ни к украинскому языку. Ощущение, что это(украинский язык) чужое или чуждое было, а вот ненависти никогда не было. Это явление, уже самостоятельно выростили. В-четвертых, нужно наконец-то разработать не "западенський" или "східняцький" учебник истории. А нейтральный, ибо если будут делать с перегибами в любую сторону, противостояние будет продолжаться. В общем, нужно очень взвешенно и профессионально подойти к разработке гуманитарной политики.

• Подобається Подобається x 4
  11. Alias

А я не вірю, що зрозуміли. Зараз їм просто страшно і в голові хаос. Щоб там щось змінилося, треба виховувати молоде покоління в правильному руслі. А хто буде виховувати? Ті, кому по великому рахунку начхати на Україну ті, для кого слово "патріотизм" порожній звук?

100% !

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я не згоден як завжди. Не треба нічого розробляти, все і так стало на свої місця, відділилися зерна від полови. Хто хотів стати українцем цілком і повністю, не формально - той і став, кому далі щось заважає - тому ніяка "гуманітарна політика" не допоможе.

13. mrochkizm

metallic, багато речей з тих, про які Ви пишете, варто було робити нашій владі ще років 20 тому. Не мали би зараз Луганди і Домбабве.
    Щодо того, що самостійно виростили ненависть до українського...не погоджуюся. Ти або любиш українське, або ні :pardon:

• Подобається Подобається x 2
  14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Воно саме виховалося. Ви що, не дивилися ролик кримських випускників "Хто не скаче - той москаль"? Чи тих самих нахімівцв?

15. Alias

Багато залежить від батьків, від того середовища де спілкуєшся , живеш. Кого можуть виховати люмпени?

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну насправді діти часто відрізняються від батьків, в тому числі і в поглядах. Але не в тому навіть справа. Як більшовики встановили свою ідеологію? Та банально фізичним знищенням інакомислячих. Гуманітарну політику для перевиховання ніхто нікому не підбирав. От в чому з Росії можна приклад брати - воно чітко вміє виявити потенційно небезпечну для національної ідеї людину і її нейтралізувати. Україна зі своєю толерастією намагається цим небезпечним людям сподобатися і добром перевиховати. А це неможливо, це привело в 2013-14 році до кровопролиття. Або вони звалять звіци, або самі для себе приймуть рішення поміняти позицію. Інакше буде тільки тління конфлікту без варіантів.

17. metallic

Нет, особой любви там(говорю про Крым, про восток лучше местные скажут) и не было. Но ненависти, я никогда не замечал. Я помню свое детство. Приезжали друзья, после каникул проведенных у бабушки в деревне, на континенте. У них начинали проскакивать украинские слова, мы над ними подшучивали. Тоже самое с людьми, которые разговаривали на суржике или с украинским акцентом. Я конечно слишком молод, чтобы помнить как было при СССР, но родители говорят, что тоже никакой ненависти или агресии не было. А то что сейчас творится на форумах Крыма и особенно Севастополя, это же какая-то клиника. Столько желчи и ненависти. Она же не на пустом месте появилась.

P.S. В Херсоне я тоже замечал агрессию, по отношению к украинскому языку. При чем, среди молодого поколения. И это в области, где в селах все говорят на суржике(где-то более украинском, где-то более русском). Понимаете, если сейчас не изменить вектор развития этой ситуации, то все это может закончится катастрофой.

Это капля в море? Вы переоцениваете патриотизм поколения.

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Офігіти. Йде війна, яка ще катастрофа нам світить? Метеорит?

Та ні, студентський Майдан не так давно відбувся. З нього все й почалося.

19. Helen Helena

Helen Helena миється в бані

и что в будующем?

20. metallic

Большей войной. Дольшей войной. Масштабнешей войной. Периодическим сепаратизмом в других регионах. Если даже не открытым, то тихим в виде саботажа и т.д.

Вы же понимаете, что есть студенты которые пошли на майдан. А есть которые и близко к нему не подходили. Вы перете часть группы и экстраполируете ее на всех. Я тоже 3 года назад был студентом. Т.ч. знаю про что говорю. Студенческий актив, это крайне малая часть студенства. Большинство, в моем ВУЗе, были крайне аполитичными.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)