Східна Україна -5

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем zet, 31 тра 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Спасибі за скріншот.
    Я довго тусувався на севатопольському форумі - нажив там чимало заочних ворогів і ворожинь.

Ну, мужики - ладно, вони невибагливі.
    А от за дамочок тамтешніх, які заходять в аптеку, щоб купити щось гігієнічне, але вимушені йти додому, рвати на куски стару чоловікову майку і щось вигадувати, я щиро радію. Пардон за натуралізм.

• Подобається Подобається x 2
  2. Мікі

Мікі Well-Known Member

А чого ж воно паскуда в свою Расєю не дременуло? Я би його за шкірку і, як мінімум, після отакого, викинув за ворота разом з дітьми... У таких тварюк і діти такі... Нєхєр їх гадюк жаліть... Час показав, що там, де отаких високий відсоток, Кремль завжди знайде підтримку в абсолютно любих своїх діях, причому, як у бізнесменів, так і отаких безштанних...

3. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

А кому воно там нада? Воно Кремлю тут нада.

4. medwedo berlogsoni

Может, братание пограничников начнется?
    Когда русские погранцы видят, какой контингент и с какими причандалами начальство заставляет пропускать на украинскую территорию, не может быть, чтобы у порядочных людей не зашевелилась мысль, что "что-то не так в Датском королевстве".

Хотелось бы надеяться.

• Подобається Подобається x 1
  5. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Зараз ці паскуди обживуться , побачать та зрівняють життя тут і там...і залишаться. А воно нам треба? Воно ж буде жити і з підтишка гадити нормальним людям та чекати слушного моменту, щоб знову продатися за 30 срібняків.
    Чоловіків би взагалі не пускати з ЛуганДонБаса. Нехай би міста свої відбудовували , сміття прибирали.

6. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

Ничего не понял, если честно.

7. UNIA

UNIA Well-Known Member

Среди силовиков в РФ порядочные люди долго не задерживаются. :) Закон природы.

---------- Додано в 18:24 ---------- Попередній допис був написаний в 18:24 ----------

Не обижайте лошадку, пожалуйста :) .

8. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

9. Мікі

Мікі Well-Known Member

Я зараз вимушений дивитися 2 російські центральні канали, показують хроніку, як в ростовську область вони тікають, якщо москалі не брешуть, то вже 10 тисяч перейшли, їх там реєструють, як тимчасових...
    Щодо мене, і я про те думаю не перший десяток років, і от настав цей дуже хороший позитив в цій паскудній ситуації, - хай ідуть ці люди на свою ісконную родіну,.. і їм буде добре в матушкє России, а нам без них, ще краще...

10. UNIA

UNIA Well-Known Member

Да никуда они не уйдут, пересидят в Ростове, кто сможет, потом вернутся.

Что им там светит? 200 000 рублей "подъемных" и то в Магаданской области :) .

11. Мікі

Мікі Well-Known Member

Это только патаму шо ви Коньъ,.. хоть и честный

12. Коньъ Пегий

Мікі, так я не совсем понял ваши слова. Объяснитесь.

13. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Не годувати. Нехай працюють!

14. GR_

GR_ Дуже важлива персона

При совке ведь и не все АНы делались в Киеве.И даже в большинстве в России, но тем не менее АН это украинская марка. Так что ситуация аналогичная. Т-55 и Т-72 это модификации одной и той же марки, которые проектировались в Харькове на КБ Морозова. И сейчас КБ и з-д Малышева это разные структуры, хотя и находятся на одной территории.
    А ХАЗ при совке вообще клепал ТУ.

15. medwedo berlogsoni

Я - не технарь.
    Но если в Украине делают турбины, то, думаю, и редуктор можно сделать. Шестеренки - они и в Африке шестеренки.
    Что такое редуктор? Валы, шестрерни, подшипники.
    "Что один может сделать, то другой запросто может поломать"
    Впрочем, возможно, я примитивно рассуждаю.

16. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

А якби зробити так, щоб вони були не взмозі повернутись?

17. zet

zet Дуже важлива персона

Старшее поколение ДА, а младшее уже вряд ли. Среда определяет сознание. Главное, их кучно не селить.

18. Мікі

Мікі Well-Known Member

Посмотрим,.. ситуейшн такая, что вряд ли многие вернутся... тут повсеместно ходят слухи, причём распространяют их из Росии по своим каналам, что идёт геноцид русских в Украине. Я, кстати, сегодня лично слышал, кажется по РТР Планета, что Дума собирается примать что-то по этому поводу...

19. Коньъ Пегий

Мікі, я жду обоснования ваших слов насчет моей персоны.

20. UNIA

UNIA Well-Known Member

Есть такое. Но, чтобы они там остались - им гражданство надо, а это возможно лишь, если на Дальний Восток, Сибирь или в Магадан ;)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)