Східна Україна-2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Mathilda, 18 кві 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. metallic

metallic Well-Known Member

Потому что, у тех кто не согласен, будет возможность высказать свое мнение на президентских выборах. Государственный переворот и попытка раскола государства - это разные вещи. В РФ тоже многое происходило, расстрел Расстрел Белого дома помните? Это был не гос. переворот со стороны Ельцина? Вы помните референдум в Татарстане? Признали право народа на самоопределение? Думаю, Вы помните, как РФ боролась с сепаратизмом в Чечне?!

• Подобається Подобається x 5
  2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я такого не сказав. Перечитайте ще раз, будь-ласка як я сказав.

В смислі змирились? Якшо вам ногу відірвали ви напевно змиритесь з цим, ноги ж немає. Але всі це будуть називати "відірвали ногу".

Коротше типове кацапське брехло. Завжди дивувався як вони живуть на тотальній брехні і живляться нею, а також намагаються нею нагодувати інших людей. Якшо кацапу шось не вистачає - він це за дві секунди вигадає, візьме цей шматочок брехні і починає далі ліпити з нього те що йому потрібно. Нагромаджує на зверху нову брехню, потім проробляє форму, об'єм, любовно зашліфує де треба, загладить, і в кінці цю відполіровану скульптуру починає перед тобою крутити, щоб якнайвигідніше для себе продати.

• Подобається Подобається x 9
  3. Bastard

Bastard Well-Known Member

Як баби - самі придумують, самі вірять.

4. Персі

Персі La mafia è immortale!

Да, еще есть 10 друзей России ) Никарагуа, Венесуэла... кто там еще )

• Подобається Подобається x 3
  5. metallic

metallic Well-Known Member

Это чушь!!! Нет такой части Украины. "Без обид, ладно."

---------- Додано в 02:02 ---------- Попередній допис був написаний в 02:00 ----------

Ну и что? Вы предлагаете забыть этот грабеж со стороны РФ? Сказать "Ну ладно, забрали так забрали. Давайте дальше жить."?

А ненавидеть можно? Ну, не всю Россию, а хотя бы кремлевских упырей?

• Подобається Подобається x 6
  6. forester

forester Well-Known Member

В современном мире нет ни друзей, ни врагов. Есть только партнёры, а друзья-враги, это всё наследие "совкового" прошлого, когда мир делили на "за нас" и на "против".

7. Bastard

Bastard Well-Known Member

Тогда почему так говном зашли. когда Украина асоциацию с ЕС собиралась подписать ?
    Как говорят мусульмане - "мунафики"

• Подобається Подобається x 1
  8. forester

Ну, уж точно не из-за "потери" "большого друга России".

9. Персі

Не хотите дружить с Никарагуа? ))) Хорошо, они - ваши партнеры )

10. SOSED

SOSED Well-Known Member

вмиетесь это умоетесь, я правильно понял?
    Т.е. Вы приедете ко мне в Рыбинск и пустите мне кровь?
    Или это аллегория и имеется ввиду кровь жителей Крыма, которую Вы лично (надеюсь, что Вы не от имени всего народа Украины говорите) готовы пустить?

И, уж если мы перешли на ты, то ты рамсы раскинь, если значит воровать чужой газ, то это не грабеж, а взять кусочек земли, то это грабеж.
    Как-то не сходится.

Прошу прощения у участников форума, но не люблю хамов. Приходится разговаривать на их языке.

11. Персі

скобочки в потерях излишни )

12. kym

kym Well-Known Member

взагалі то ситуація Україні на користь і тепер зуби стирає Путін і компанія. по факту україна вийшла з зони впливу росії і вся ця возня на Сході уже нічого не змінить. Третя частина України(Західна) 20 років не вірила росії і вважала її своїм ворогом. 20 років західні українці переконували центральних і східних що росія наш ворог і краще мати в союзниках когось інакшого ніж росія. І якщо чесно не змогла переконати. Путін переконав цих українців, що є їх ворогом за 3 місяці. Фактично Путін помагає будувати нам свою державу - тре йому в кремль фляшку доброї самогонки відправити. після того як Путін почав терирозувати Схід Україна дістала можливість очистити цей регіон від 5-ї рускої колони. Ви що думаєте що все закінчиться якимось амністіями і прощеннями - во смішні.... будуть чистки і то серйозні і незамітні для зовнішніх спостерігачів.. Ті що замішані в сепаратизмі ніколи вже нічого не зможуть. Путін як дурачок обрубав собі можливості впливу на Україну на багато років в перед. Ситуація складається так що нарешті ми позбудемся в парламенті комуністів (прямі агенти Кремля) партії регіонів (половина бандити половина агенти Кремля), БЮТу (половина аферисти, частина агентів Кремля і пару порядних) і до влади прийде наступне покоління.І російські впливи в українському парламенті будуть зведені до нуля. Ще пів року тому коли росія через Януковича повністю контролювала Українську владу про таке навіть мріяти не можна було. Так що ваш фюрер зовсім не далекоглядний політик - а так дешевий авантюрист. А Україні це тільки на користь. Вся ця возня на Сході закінчится тим що самі східняки повиганяють сепаратистів, самих буйних перестріляють, зелені чоловічки кого не застрілять втікнуть до росії. А сама росія залишеться з дуже хреновою репутацією в ізоляції і світова спільнота візьме курс на розвал росії економічними методами...та фактично процес уже пішов.Думаю сама росія не протримається так довго як СеРеСеР... тепер процеси ідуть набагото швидше

13. forester

Вы так написали, словно это осуждаемо.... :dntknw:

14. Персі

Ваши в Крыму уже пустили кровь нашим военным.
    Сказали воры от рождения )) Вы историю нашу воруете, и ничо )

---------- Додано в 02:15 ---------- Попередній допис був написаний в 02:14 ----------

Что Вы, как можно. Удивилась, чего от дружбы отрекаетесь )

15. forester

Ну, кто знает, как всё обернётся? :)

---------- Додано в 03:17 ---------- Попередній допис був написаний в 03:15 ----------

Я не отрекаюсь, просто в межгосударственных отношениях нет понятия "дружбы" как такового в принципе. Это СМИ для облегчения понимания ситуации электоратом вводят подобную терминологию.

16. Персі

Стерпится-слюбится? Я бы на вашем месте на это бы не расчитывала. Неважно, кем была для России Украина - другом, братом, партнером, вассалом - вы ее потеряли.

17. forester

Интересно... Это как если бы один брат осуждая другого говорил, что своими рассказами о детстве, он украл у него память о прошлом...

---------- Додано в 03:22 ---------- Попередній допис був написаний в 03:20 ----------

Отнюдь. Никого силой любить заставлять не стоит. Но те, кто хотят "домой" те имеют на это право. А остальные - как хотят.

18. Персі

То, что Вы - демагог, я поняла из "друзей-партнеров" )

---------- Додано в 02:23 ---------- Попередній допис був написаний в 02:22 ----------

Не вопрос, встречайте на вокзалах )

• Подобається Подобається x 2
  19. forester

А что в Вашем понимании "демагог"?
    Или Вам просто нечего возразить? Ну, тут уж... извините.

20. Lutra

Lutra Well-Known Member

Я не хамка. Троль тут - ви. а ви чекали, що ми скажемо - та забирайте нам не шкода? Марно надіялись. У України лише 2 ворога. №1 - наша влада, № 2 - Росія. Поборемо ворога №1 і візьмемось дружно відвойовувати Крим. А оскільки з НАШОЇ тимчасово ВАМИ окупованої території миром ви непідете - робіть висновки.

Здалися ви мені. Війна буде проходити на сході та в Криму, але торкнеться і всієї Росії. Україна буде робити все, щоб Росія збанкротувала. Ми найдем що цікавіше підірвати :) Хто зна, можливо це буде і у вашому місті. Гра "как достать соседа" почнеться після 25 травня. Або після Майдану №3. Точно не скажу, але ви готуйтеся . Ми того вам так не лишим. І не прикидайтесь дурником, будь-ласка. І слова неперекручуйте. Такі руські гості як ви, мене вже реально дістали. Іншими словами - я вас ненавиджу. Забирайтесь геть.

Я на ТИ непереходила. і Я - людина чесна. Звинувачувати мене у крадіжці - це велика образа. І ваш газ мені узагалі не треба. Я краще електрикою і дровами грітись буду, ніж матиму з вами хоч якісь справи. А судячи з того, що Яник - ставленик Рашки - самі в себе газ украли, якщо ще украли. І матюкаєтесь. Сказати вам де ваш крадений газ? В особнячку вартістю 50 млн $ Біля дачки Путіна. Удвічі дорожчої. Це я вже мовчу про те, що ви почали з нас збивати якісь борги одразу після підписання контракту, ми ще і в сховище його не закачали, не те, що продали. І про ціну. І цей терор вони називають хорошими діловими стосунками. Вітаю, скоро це пекло має закінчитися. З боргами ми розрахуємось і сподіваюсь, що дуже скоро у нас узагалі не буде ніяких стосунків. І Крим ви так просто у нас невізьмете. З вами за нього, ще ніхто поки невоюював.

Останнє редагування: 19 кві 2014
    • Подобається Подобається x 8
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)