Східна Україна-2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Mathilda, 18 кві 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. UNIA

UNIA Well-Known Member

Да ерунда это... При чём тут Аваков, когда вся милиция востока под Путина стелется добровольно?!

Когда они готовы сами пособникам террористов оружие заряжать и отдавать тысячами автоматы и снайперские винтовки !
    Аваков им что ли приказывает поощрять избиение мирных граждан животными?!

Они, менты, спят и видят, когда великая рассея придёт, с сильной рукой и большими зарплатами, вот и весь сказ...

• Подобається Подобається x 4
  2. metallic

metallic Well-Known Member

Ну все ж таки, Беня і **йло, фігури різного масштабу. І можливості в них теж різні. А якщо Беня, буде дуже сильно заважати *уйлу. То він може повторити долю Кернеса.

• Подобається Подобається x 1
  3. Hyligan

Hyligan Іронічний

Теж думаю що Путін дійде рівно туди куди його пустять українці. Границя проляже в тому місці де почнеться масовий опір місцевого населення, так що неможе не радувати що бучу вдається піднімати тільки в Луганську і Донбасі, думаю кацапи сподівались на значно більше...

• Подобається Подобається x 4
  4. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Rodion Velychenko

• Подобається Подобається x 5
  5. Персі

Персі La mafia è immortale!

Ну які вибори на Донбасі, якщо міністр прямо каже, що не зможуть організувати
    Луценко на громадському зараз прямо каже, що все, що потрібно для захисту Донбасу - то політичне рішення зверху
    Його немає
    От і всьо ) Помста Юлі Донбасу за те, що не пустили її в президенти )

6. hint

hint Patria o muerte

я так понимаю, что для Авакова (харьковчанина) такое поведение наших ментов явилось сильно неожиданностью:haha: эдакий секрет Полишинеля. Да после первого захвата крымского парламента у него была возможность провести ротацию ментов, причем глобальную... но фб затягивает, я знаю.

7. Персі

Персі La mafia è immortale!

Залежить від того, чим буде йти Путін. Якщо танками, то одне, а якщо виключно колорадами, то інше

8. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Вот так начали отмечать дома тех, кто за Украину в Донецкой области...

• Подобається Подобається x 1
  9. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

І ще одне... Я вже не кажу про ЗУ. Впевнений, в Цетральній Україні йому не буде допомагати ніхто. Там якщо і будуть загони самооборони, то будуть битися з агресором, а не з Україною, як має місце на Сході. Впевнений, кацапська трикольорова ганчірка там би проіснувала 5 секунд і зникла б разом з тим хто її тримав.
    А на ЗУ земля під ногами окупантів горіла б більше ніж вона горіла під ногами окупантів починаючи з 1944.

• Подобається Подобається x 2
  10. UNIA

UNIA Well-Known Member

Feba, посмотрите в какие группы на фейсбуке входит "эта мужественная женщина", полковник милиции Украины !

"Фронт народного сопротивления евроколонизации".

Евроколонизация! Вы вдумайтесь! Фронт...

Да это настолько погрязшие в мракобесии люди в восточной милиции, что надеяться на них ни на каплю нельзя... причём тут Аваков?!

• Подобається Подобається x 3
  11. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Думаєте тільки міліція? А що, 91% голосувавших за Януковича, раптом змінилися? Як вони за 23 роки не змінились, то мати надію, що вони зміняться за 23 дні, безглуздо.

12. hint

hint Patria o muerte

понятно... значит ваша Украина ограничивается западом и центром. Ну это мнение не оригинально. Скоро и у Вас будет шанс продемонстрировать патреотизм и лояльность своему хутору.

13. UNIA

UNIA Well-Known Member

Об этом судить трудно. А менты на 99% процентов готовы людям под Украинским флагом в спину стрелять, это видно.

14. Hyligan

Hyligan Іронічний

Менти є менти, вони падлюки і на заході...:dntknw:

15. hint

hint Patria o muerte

безглуздо откак судити людей. с этих 91 процентов - 90 процентов МИРНЫЕ люди, которые хотят жить и работать и им нахрен не нужна ни ДКР ни Россия, может они не такие умные как Вы, но они граждане Украины. Возможно, что даже лучше чем Вы.

16. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Пока Путин надумает штурмовать берега Альбиона, пан Педро рванет на свтю родину, Австралию. А туда Путин не пойдет...

17. UNIA

UNIA Well-Known Member

Неужели во Львове они готовы флаг Украины жечь и ленточки вражеские навешивать? Украинцев уничтожать?

Не уверен.

18. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

И, возможно, триколор будет и в ЗУ...
    Там тоже есть любители России.
    Там есть продажный "Беркут", который избивал людей на Майдане
    Як львівський "Беркут" розганяв Майдан
    http://galinfo.com.ua/news/161102.html

Есть продажные политики, есть пятая колонна...
    И если появятся зеленые человечки с автоматами-гранатами и многотысячная армия на границе... .. Никто не знает, кто и что будет делать... (((

19. hint

hint Patria o muerte

ну... они могут просто не мешать

20. Hyligan

Hyligan Іронічний

Я вже назбирав три ящики пляшок, шини теж знайдуться,

Ну при Яникові пресували ж майданівців...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)