Східна Україна 13

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем mrochkizm, 4 лис 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Forpost

Forpost Стоїк

всім сепаратюгам по члену в писку,і тим що туть скулять ві нє услишалі дамбас

---------- Додано в 13:21 ---------- Попередній допис був написаний в 13:19 ----------

ну нє тре якось вже визначитись будете орально підтримувати сепарів чи ні...

• Подобається Подобається x 2
  2. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Forpost, тема "про це" в іншому розділі :)

3. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Коли мова заходить про схід , то без ЦЬОГО просто не обійтись :)))

• Подобається Подобається x 3
  4. Ома

Ома Дуже важлива персона

Путлєр дострибався, що на самому проросійському Сході мацкалів починають називати так, як і галичани "асвабадітєлі". Більше того, проти "братушків" зароджується свій спротив.

http://society.puls.kiev.ua/incident/294612.html

• Подобається Подобається x 7
  5. Alias

А до цього вони що робили? Чи тільки зараз дійшло?

• Подобається Подобається x 1
  6. Ома

Ома Дуже важлива персона

Аліас, у вас в місті вата є? Ви з ними спілкувалися?

7. ollan

ollan Well-Known Member

• Подобається Подобається x 5
  8. Alias

А де тої вати немає? :) Угу....спілкувалась . якщо то можна назвати спілкуванням. Хочеться зразу взяти й пристрелити :)))

9. Ома

Ома Дуже важлива персона

Ну от. Тільки гімно ложкою зменшує кількість вати у голові. І то, дааалеко не у всіх.

• Подобається Подобається x 4
  10. prius

prius Well-Known Member

11. Porucznik Jeblonski

Porucznik Jeblonski Полковник неприкосновенного запаса

"Это какая-то постная х*йня!" © (Гепа)
    Пока что партизаны действуют именно получленческие.
    В Харькове сейчас дня не проходит, чтоб где-то чего-то не взорвали или не обстреляли из гранатомёта. Вот и сегодня ночью шмальнули по забору в/ч на Холодной Горе, сукнахбл! А те "партизаны" всё грозятся, грозятся... :russian_ru:

12. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Може щось і роблять, чого ми не знаємо, бо, наприклад, достовірність інфи з окупованих територій часто-густо сумнівна, плюс партизани навряд чи звітують про свої дії ЗСУ чи журналістам плюс ті ж ватніки, імовірно, схильні применшувати власні втрати або й замовчувати частину їх.

13. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Бо тих підтримує, платить і озброює Росія
    А наших ніби ніхто. Вони б робили більше я впевнений.

Поза тим в окупованій зоні ворог має втрати. Тільки тяжко сказати скільки і від кого. РФ армія скаржиться на найманців ті на армію через обстріли і втрати. СБУ і українські збройні сили часом там діють також. Принаймні були повідомлення. Маю на увазі поза лінією фронту. Ну і різні неперевірені повідомлення про партизан і місцевих і не місцевих. Тяжко сказати наскільки вони правдиві. В цій війні дуже багато брехні і заплутаності. Українські солдати говорять що втрати значно вищі і уряд їх списує. Російський уряд взагалі їх приховує і вдає що не воює. Де більшість рос трупів ніхто не знає. На рос тв шизофренічна брехня. українське в окуповану зону не пускають. Тому якщо там когось вб'ють я впевнений що деколи більшість може і не знати хто.

14. Paparuda

Paparuda Well-Known Member

По радио слышала:Пришел сам, к получленцам,сказал "Хочу к вам"они ему выдали автомат и патроны. Он зарядил ствол и всех кто был рядом перестрелял.

Они есть конечно,просто в отличие от детей-героев-наших(не знаю радоваться или плакать)среди партизан в основном взрослые ,они не будут селфи делать.

15. Ома

Ома Дуже важлива персона

16. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ждем появления в молодой республике своего Кошмаровского. "Всем сRать!!!"

---------- Додано в 17:59 ---------- Попередній допис був написаний в 17:51 ----------

Они думали, что это - песня "Синий, синий иней", а оказалось - "One way ticket to the blues"

(из Вики)

17. Mathilda

Mathilda Well-Known Member

Как два болвана сдали Пуйла
    http://obozrevatel.com/blogs/65792-kak-dva-bolvana-sdali-putina.htm
    Путин с Лавровым пыжатся, доказывая, что российских войск на Донбассе нет, а эти два болвана возьми и брякни.

Александр ПРОХАНОВ: "Выравнивание фронта и бросок на Мариуполь — это всё только "отпускники" делали, или ополченцы тоже участвовали?"

Игорь СТРЕЛКОВ: "Отдельные подразделения ополчения были им подчинены. Но в основном на Мариуполь наступали "отпускники". Когда они ушли, зыбкая осталась и линия фронта, и возможности" http://zavtra.ru/content/view/kto-tyi-strelok

В Брюсселе и Вашингтоне интервью Гиркина ждали. И дождались.

18. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

"Низкий поклон Вам, Игорь Иванович за то, что Вы служите России. Политики приходят и уходят, а Россия остаётся, потому что её сердце - Святая Русь. (WTF??? ) Сердечная благодарность Вам, Александр Андреевич за то, что дали нам возможность услышать нашего любимого, уже ставшего народным, героя. Раньше о нём бы слагались былины. Да поможет Вам Господь Бог!"

19. Porucznik Jeblonski

Porucznik Jeblonski Полковник неприкосновенного запаса

Неуклонно растёт количество жиров благосостояние в Домбабве и Луганде.

20. Alias

• Подобається Подобається x 7
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)