Східна Україна 13

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем mrochkizm, 4 лис 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

+100!!!

Аналогично... С начала 90-х, зная особенности региона и понимая, какие шаги надо предпринять, стучали во все двери, разрабатывали программы, обращались к общественным деятелям и политикам... Стена... ((((((((((((

• Подобається Подобається x 4
  2. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Мікі, я останнім часом пересвідчуюсь, що в Києві мав бути 23 роки Правий Сектор.

І хоче це напівжарт, але знаєте про ту долю правди. Ми, українці, все боялись здаватись недружелюбними і непривітними, нетолерантними ітд. Але строга перевірка на вшивість 23 роки тому би мабуть попередила сьогоднішні події, і швидше всього, вона обійшлась би меншою кров'ю.

• Подобається Подобається x 3
  3. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ромко, Самойлович, і ваш покірний слуга не раз нагадували як потрібно вирішити проблему Донбасу. На нас лише плювали і лили бруд.
    А відфутболили б ту клоаку і мали б до цих пір країну не набагато гіршу ніж Польща, Словачина чи Литва.

---------- Додано в 22:50 ---------- Попередній допис був написаний в 22:48 ----------

Ну не перестріляєте ж ви 5 мільйонів які є гіршими українофобами ніж самі росіяни.

4. Мікі

Мікі Well-Known Member

Безумовно, мав би бути усі 23 роки ПС. І з моєї сторони це ніякий напівжарт. Я абсолютно свідомо, і кажу це чесно, з самого початку перегонів за Незалежну зрозумів і говорив, що для українців жоден рівень націоналізму не буде зайвий. (Тільки, "без крові", так тоді я думав). Не зайвий тому, що дивлячись тим більш з Донбасу, було видно, як у нас у "свідомому" сенсі все запущено і знаходиться на початковому рівні...
    Як хєровим взірцем я мав приклад російського націоналізму, а як дуже прИкладним для нас,- новітню історію Ізраїлю.

• Подобається Подобається x 8
  5. zet

zet Дуже важлива персона

А кто об этом говорил?

• Подобається Подобається x 7
  6. Мікі

Мікі Well-Known Member

Тільки я би ще додав, що усі ці 23 роки все, що робилося в Україні, відбувалося під неусипним московським оком. Про це зараз відкрито визнали і росіяни і навіть такі дебіли, як теперішній "міротворєц" Кучма... Прозріла, начебто, тварюка... а, як перетяг Януковича з єнкієвського гаража спочатку в донецькі губернатори, а потім на перше прем'єрство в Київ мабуть дума, що українцям забулося...
    На "державницькому" рівні, (хіба що трохи під це формулювання Кравчук не підпада), вони усі були в кращому випадку, шо телята... "Елітне українське бидло", яким Москва крутила, як хотіла...

Колись, вже роки й роки тому я міркував,- та що ж це за доля у нас, українців, така придуравлєна? А потім, якось подумав, та на тому й досі зупинився - якщо Бог щось дав надмірно (нам - чудову, райську землицю), то обов'язково повинен був щось і забрати для рівноваги...
    Виходить, що розумом до цього часу обділяв...
    Але, здається, термін цього "обділення" Господь вже погасив.

• Подобається Подобається x 4
  7. Un.Known

Ну це логічно.

Якщо ви там, на Донбасі, знали все це, спостерігали це все, були незадоволені, то хто інший мав би вирішити цю проблему, ніж донбасяни?

8. zet

zet Дуже важлива персона

Для тех, кто в танке...Чисто для справки, а не для дискуссии...;)
    Я не из Донбасса, а из Полтавской области.
    А

• Подобається Подобається x 1
  9. Un.Known

Я, здається, не давала Вам приводу розмовляти зі мною подібним тоном?
    Київ, про який ми (ви) весь час згадуємо, нє чудіщє, котре взялось невідомо звідки - це конкретні люди. І з Донбасу також. Котрих обирали конкретні виборці на тому Донбасі.

10. zet

zet Дуже важлива персона

Я вовсе не собиралась вас обижать. Простите, ради Бога. Просто в моем профиле видно откуда я, вы же меня ненароком "переселили" на Донбасс.
    А есть ли сейчас выбор хоть какой-то у крымчан, например?
    Так и вы все предполагаете возможность цивилизованного выбора, а его то как раз и не было. Именно так и проявлялась эта самая криминализация региона. К нам приезжали коллеги из Алчевского ВУЗа, так рассказывали, что точно знают что далеко не все голосовали даже из их сотрудников за Януковича еще в 2004, а результаты предоставили в итоге 100%.. Вот так вот.. А за попытку проверки уже тогда были мордовороты с битами напоготове.. Раз нет защиты от милиции (т.е. от властей), то и будет решать за тебя кто-то другой...
    Раз нарыв не лечили, а только закрасили, то оно и рвонуло.
    Дай Господь, нам это все преодолеть. По старому уж точно не будет. Не рискнет государство допускать подобные ошибки просто ради самосохранения.

Останнє редагування: 23 лис 2014
  11. Gron

Gron тафгай

Да ви тімов з елікою почитайте.
    Такі ж сами "тєрпіли".
    Їм все нето і все не так.
    Одному "кроти", іншої квіти.
    ЗМІ не так робили.
    Всі, як виявилось п-си, а вони бачите у білому.
    Та хто їм взагалі може повірити, тільки той, хто ту наволоч нібито не визволяв.
    Їх не визволяти, їх нищити треба, спитайте хоч кого, хто їх бачив в останні місяці.
    Апломбу до гори і вище, а розуму як у таргаів.
    Навіть коли їм життя повертаєш, чуєш, що ти пс чи бандьора.
    Да і хз, але іноді і кулю в спину отримати можливо, не всі раки штефкають та рози плеккають більшисть, стріляє і не по рако-блудам та троянндо-філам, а по тих хто це бидло визволяти прийшов.
    Від чого визволяти, навіщо, хіба немає авіації, щоб все це кубло знищити ?

12. Мікі

Мікі Well-Known Member

Да-а-а, я бачу, що тут хуч кол на голові теши, а чи то якась зарозумілість, чи ще щось...
    А галичани, які добре взнали совєти починаючи з 1939 року, мали зброю і добре билися, але так і не змогли перемогти в воєннийі час... а чому, га?...
    Та тому, що ціла держава поперла і перемогла бандерівський Рух.
    Чим закінчилось збройне протистояння, нагадати? Та "в'ється, наче змійка, неспокійна річка", або "Візьми мене, як арфу, поміж ноги..."

І ще раз підкреслюю, що по своїй глибокій суті антиукраїнська держава, яка керувалася Кремлем, прямо сприяла тому, що сталося на Донбасі за всі 23 роки.
    І не тіко сприяла, але ще й сотні мільярдів бюджетних грошей в Донбас влуплювала і величезна доля тих мільярдів привласнювалась місцевою владою і використовувалась на очах у Києва, усіх, підкреслюю, усіх, в тому числі і націоналістичних депутатів ВР, аби укріплювати антидержавницькі настрої в Донбасі.

Останнє редагування: 23 лис 2014
    • Подобається Подобається x 6
  13. zet

zet Дуже важлива персона

А вы еще не забыли что сначала того же старшего Чорновола (эх, сейчас бы его сюда) поддержала только Западная Украина, затем стало доходить до Центральной Украины, так может все-таки попытаться вправить мозги и спасти для будущего и эту часть Восточной Украины.

14. Un.Known

Та до чого тут МОЯ зарозумілість, Ви реєструєте, що мою думку підтримують інші?

Я слухаю уважно, і стараюсь зрозуміти, а Ви все розказуєте, що є на Донбасі патріоти, і свідомі українці, і навіть бандерівців в приклад приводите, замість того, аби признати - так, нас там таких праведних нікчемно мало, аби ту махіну перебороти. Все решта - донбасятина, половина котрої за пахана рада, друга себе в Росії бачить.
    Зет,

скільки крові ще потрібно? І чи вона потрібна Сходу, ця кров?

15. Gron

Gron тафгай

Та на навіщо мені згадувати.
    Чомусь ця зараза даунєцко-луганськом состоялась.
    І не треба мені про клін, пріднєстров'є, та інш.., бла-бла-бла.
    Немає і не може бути підтримки в Одесі того що робиться на даунбасє.
    Таке враження, що ці срані ( хай мене Мікі пробачить ) шахти, днре-лугандоненє закрити приричені.
    А з "сусідом", нормальні, не сліпи люди пропонували ( навіть тут на ЛФ ) давно бачити не сусіда, а ворога.
    Тільки троянндо-філи, та олухи, цього не розуміли про тімовдальнєвАсточних промовчу, бо "кровь королєва, кровь"(C)

16. Мікі

Мікі Well-Known Member

Я буду говорити яка в Донбасі кількість мені подібних і буду я те признавати на свій розсуд, але при цьому я ніколи не робив і не робитиму жодних потуг, аби ви признавали свої, емігрантські проблеми. Скажу відверто, мені на них начхать тому, що я точно знаю про те, що ви там багато краще знаєте, як їх вирішити.

17. zet

zet Дуже важлива персона

Ну, точно поэтапная реикарнация прошлого в РФ...А Горбачев еще жив? А то у них специалист по перестройке уже востребован... :diablo: :)

23.11.14 22:48

18. Un.Known

Мікі, Ви в цій дискусії забули про одне - те, що робиться на Донбасі - це не проблема Донбасу, це проблема цілої України.

Не туди паралель проводите.

19. Мікі

Мікі Well-Known Member

А ви там, яким таким особливим по значимості боком до України та, тим більш, Донбасу???
    Ну, я й роблю, що можу, наприклад, як вибраний представник в ГАУ (Громадянської Асамблеї України) від Донецької області, як експерт (на конкурсній основі) по проекту ОБСЄ і ще куча чого... Зараз займаюсь напряму і, безумовно, далі з донбасятами буду мати справу... А ви, емігранти, тут при чому? Не до кінця тіко розумію, на фіга там, за бугром ці проблеми вам потрібні? Невже більше ніж мені, та іншим громадянам України?
    Якщо рОбите щось корисне, то й робіть, і собі і хорошим людям в радість, але покиньте, якщо зможете, звідтіля мєнторстувати, бо це дуже невдалі, хоча й вірю, що чесні ваші побажання...

20. Gron

Gron тафгай

Нє, краще як Еліка хєрня+всьопропало+почуйтенас-ми ахфигєнниєпростовинаснечуєте
    А до емігрантів чого вчепилися ?
    Ви ж сам мігрант, ну без "емі", що це міняє, якщо людина розумна.

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)