Східна Україна 13

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем mrochkizm, 4 лис 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. hrim

hrim Well-Known Member

З серпня моніторю Псковський форум. Шукав бодай якоїсь реакції російських матерів. Ніц. Причиною мовчання назвали "пасобіє". Щойно натрапив на його обсяг.

"Кстати, неофициальная страховка за ранение 1000000, за убитого - 5000000".
    http://forum.pskovonline.ru/index.php?showtopic=39018&st=7420
    Це поза межами.

• Подобається Подобається x 3
  2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Пізно.

---------- Додано в 00:54 ---------- Попередній допис був написаний в 00:52 ----------

В них хоч форум сучасний, а не раритет як ЛФ.

3. ollan

ollan Well-Known Member

А вот верите, за всё время, что я на этом форуме, впервые сделал попытку понять и узнать, как в этой ситуации люди на Донбассе видят выход к нормальной жизни?
    К сожалению...:dntknw:

---------- Додано в 01:20 ---------- Попередній допис був написаний в 00:58 ----------

Шо это было?о_О
    http://www.youtube.com/watch?v=adwdikVflFA

• Подобається Подобається x 2
  4. Gesser

Gesser Well-Known Member

І справді, нажаль...Бо я розумію, що Ви хотіли б почути. Щось таке на кшталт: пробачте нас, бидлоту неосвічену, ми повзати будемо на пузі, але поверніть нас до неньки...ми згодні на будь-яку роботу, хоч знову поліземо за копійки до копалень, аби тільки у вас було тепло...ми зрозуміли всю глибину нашого падіння, тільки не стріляйте...Так?
    А якщо серьозно, то невже у когось тут є готові рішення? Не бла-бла-бла, а такі собі реальні кроки, які б призвели, не скажу що до припинення війни, хоча б до незначної стабілізації ситуації на сході? Може навчите нерозумного? Готовий закладатися, що ніхто з тих, хто тут змагався у "красномовстві", не має нічого подібного!!!

• Подобається Подобається x 1
  5. Оля

Оля Старожилка форуму

Кисільовщина головного мозку. :crazy: І кого може виховати ось така сама дибілка? Таких самих дибілів, як сама. :bad:

http://www.youtube.com/watch?v=sc8EQRh6CgY#t=76

---------- Додано в 01:43 ---------- Попередній допис був написаний в 01:36 ----------

Та бидлота ви, бидлота там всі. 90% точно. Нащо ще перепитуєте?

У мене є. Виселити всіх 90% в Рашу. Раша велика, місця вистачить. І хвалиться, що багата, так що поможе тим виселеним.
    І відгородитися від вас колючим дротом, або бетонною стіною, щоби ніколи вас навіть не бачити. А щоби ви не думали, що Україні потрібні ваші манатки, то все розвалити, зрівняти із землею і нехай земля відпочине від вашого духу. А тоді через років так з 10 знову почати освоювати її, як цілину.

---------- Додано в 02:01 ---------- Попередній допис був написаний в 01:43 ----------

А взагалі то ця гнида - маасковская акторка. З таким гарним українським прізвищем - Khristina Selivanenko. Ось її сторінка "В Контакте".
    https://vk.com/id8238035

• Подобається Подобається x 5
  6. prius

prius Well-Known Member

• Подобається Подобається x 3
  7. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я давав посилання на офіційний сайт, де вказана кількість виборців по регіонах. Якщо починаєте заперечувати, то прочитайте хоча б уважно те, що збираєтесь заперечити.
    Чи Ваше кредо: "Моє діло прокукурікати, а там хоч не розвидняйся"

---------- Додано в 07:33 ---------- Попередній допис був написаний в 07:07 ----------

Стосовно "вчительки". Люди розкопали, хто це така, і де відбувалися зйомки.
    http://www.newsru.ua/rest/13nov2014/chergovi_brehni.html

В Арзамасі Нижегородської області.

Останнє редагування: 14 лис 2014
    • Подобається Подобається x 4
  8. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Какой грустный финал подъема с колен.... Весь накопленный за тучные года жирок, весь накопленный авторитет и доверие всего мира, весь труд по интеграции нас в человеческое сообщество, все это грохнуть разом, за какие-то полгода, в угоду амбициям одного пресыщенного негодяя...

Бедная Россия... Несчастный, сошедший с ума народ... Радуйтесь, веселитесь, расплата близка...

Альфред КОХ

• Подобається Подобається x 8
  9. Forpost

Forpost Стоїк

а що повномаштабна выйна не буде вестись на твоїй території, шо бажаєш цього Західній Україні ,підете зомбаки першими в расход

• Подобається Подобається x 2
  10. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

"Влада України виключає повернення окупованих територій військовим шляхом.

Про це заявив міністр закордонних справ України Павло Клімкін, повідомляє Deutsche Welle з посиланням на Rheinische Post.

«Така військова операція торкнулася б також і цивільного населення, наших українських співгромадян», — сказав Клімкін.

Він підкреслив, що уряд України буде і далі дотримуватися режиму припинення вогню і продовжувати пошук дипломатичних рішень в конфлікті.
    http://ua.racurs.ua/news/39025-sylo...noyi-chastyny-donbasu-zaraz-nemojlyve-klimkin

Значит Донбасс превращается в Приднестровье

11. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

за шо боролись..

12. Gesser

Gesser Well-Known Member

Я щось подібне вже чув. Як там воно було? "..Весь мир насилья мы разрушим до основанья, а затем..." Що було потім нагадати? А так-то воно звісно, руйнувати - не будувати! Валяйте, якщо наважитесь...

---------- Додано в 12:26 ---------- Попередній допис був написаний в 12:24 ----------

Це риторичне питання. Вона тут вже йде. А от чи піде далі - че питання часу та політичної волі української влади. Але я б на Вашому місці послухав б промову міністра оборони...так ...про всяк випадок

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А якшо в Сербську Країну?

14. Gesser

Gesser Well-Known Member

Я нічого не заперечував, бо навіть не починав читати, що Ви там понараховували. А щодо посилань, так я на той час читав щось набагато цікавіше...

А проміж тим так...Донбас у всьому винен, ага!!!

15. Gesser

Gesser Well-Known Member

Якщо дозволите, зауважу! Не думаю, що подіїї на Донбасі мають якусь схожість з усіма "сірими зонами". Там усюди був на першому плані національний конфлікт. Тут різниця скоріш ментальна (хоч і не полюбляю оперувати поняттям "менталітет", але не можу підібрати нічого іншого). Зубожіле населення, яке більше турбувало виживання, ніж освіта, свавілля бандитизму "донецьких", втрата надії на краще - ось складові початку заворушень. Дурний народ знову обвели кругом пальця, ткнули у напрямок "ворога", наобіцяли зо три короби - ось вам і республіки.

---------- Додано в 12:43 ---------- Попередній допис був написаний в 12:37 ----------

Спасибі й на тому. :pardon:10% небидлоти - це щедро!!!:good: Ще якимись мохнатими штампами побалуєте, шановна?

16. Ома

Ома Дуже важлива персона

Це не те слово!!!!! Я все можу якось зрозуміти - зазомбованость населення, імперський шовінізм, який вкладався 200 років у голови і всмокчується із молоком матері, навіть їхню хижу вдачу, яка сформувалася історично. Але щоби мати взяла гроші у зуби заради того, щоби забути, де похоронений її син !!!! І з цими грошима у зубах мовчати про те, хто її сина послав на смерть!!! І це не одна-дві, а поголовно!!! Вони люди взагалі?

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А я думаю що схожість разюча.

Розкладаю по поличкам аналогії:

Югославія - СРСР
    Хорватія - Україна
    Сербія - Росія
    Сербська Країна - Новоросія

18. Forpost

Forpost Стоїк

о товариство! гляньте який тлустий троляка з нами працює,рип "війна ".... гаряче -прокол,поміняв на "заворушення" бидляка.Мова близька до літературної,значить працює в парі з корректором-лінгвістом,але не носієм мови.На прості пости відповідає хвилини за три.Щоб заштовхнути чухню петеушникам,надіюсь на ЛФ у кожного мінімум вища освіта, здає пост на перевірку старшОму Ну пєтухі піщіте єшьйо

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Бери приклад, а то вуха від тебе в'януть.

20. Forpost

Forpost Стоїк

та вона і послала,щоб отримати пять лямів,-то гарний особняк з повним "фаршем" вбудованим гаражем і "Рено" в придачу і років пять водовку жерти

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)