Східна Україна 13

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем mrochkizm, 4 лис 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Та ні, пане Ґрон, йду же спати. Зараз гризу іспанську. Люблю цю країну, а виявилось, що майже ніхто там англійською не володіє. Отож якось треба дати собі раду.
    А за того товариша хірурга? Я, чесно кажучи, не знаю про що він говорить. Але хіба він один тут такий? Багато замість того щоб взяти фузєю і піти бидляка на той світ відправити, сидять і штани перед компютером протирають. А батько мусить думати як нові купити...:pardon:

2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Держдеп?

3. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

Ну это опять вода. Давай конкретику, херург. Вот встреча Захарченка, Плотницкого, Пургина с нашей делегацией. И?

4. Gesser

Gesser Well-Known Member

Саме так. Вже не вийде наскоком, вже не правильно - з шашками наголо, вже запізно - з тиском...Вже пролилося забагато крові, вже ніхто нікому не пробачить трун, вже не виправити зневічену психіку! Ми зупинилися за крок до трясовини, тому тепер треба крок за кроком, обережно відступити, а потім пійти іншим шляхом. А от яким повинен бути цей шлях, ми повинні вирішати лише тоді, коли почуємо твердий грунт попід ногами.

5. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ну, бачите, я кажу про дуже запущену форму раку. Який потрібно лікувати ТІЛЬКИ хірургічним шляхом. Я маю на увазі таку страшну пухлину як данбасссс. Разом з вашим лугандоном. Тільки при радикальному відсіченні пухлини в межах здорових тканин життя України може бути врятоване. Правда пухлина за 23 роки пустила серйозні метастази, які можуть бути фатальними для організму нації.

6. Gesser

Gesser Well-Known Member

Конячко, це не вода, а професійний діалог. Людина ж бажала розмови як мій колега. А для тебе це й насправді, мабуть, темний ліс. Щодо зустрічі перелічених осіб, то озвуч тоді, хто ж представлятиме оту твою "нашу делегацію"?

---------- Додано в 01:01 ---------- Попередній допис був написаний в 00:52 ----------

Дозвольте поставити під сумнів Вашу кваліфікацію онколога, колего! Ваша риторика щодо діагнозу - для мене пустий звук. Я бачу "операційне поле", бо знаходжуся всереденні розітнутого організму, і ось що я Вам скажу: для такого "діагнозу" Ви маєте стояти поряд зі мною, шановний. Первинний осередок захворювання досі не знайдено, але маю припущення, що все розпочинається з голови. Хворий мозок не може керувати кінцівками, тому й здається, що увесь організм кульгає, немов стара кляча. Але ж 23 роки - це ажніяк не старість!

• Подобається Подобається x 1
  7. Gron

Gron тафгай

Сєня бережи руку ( с)
    Педро, бережіть зуби.
    Хоча кому я це говорю?

8. prius

prius Well-Known Member

Феєричний дебіл і чмо скам сере мені в карму,як його заблокувати щоб те амно не писало

9. Gron

Gron тафгай

Так нащо ви його годуєте ?
    Хоч один змістовний пост був ?
    Нє, скаргу і до чорнобильцівневстранців.
    А то диви, стоматолог з тролем, в гілці про ЗУ, про онкологію бавляться.
    Та й взагалі, когось ця потвора мені нагадує, чи то читача, чи ще якусь падлюку, клон він і вражина.

10. Gesser

Gesser Well-Known Member

Та й не кажи! А інші краще погризуть іспанську, аніж ворога за шию, чи не так, Педруччо?;)

---------- Додано в 01:09 ---------- Попередній допис був написаний в 01:05 ----------

Ну ти ж сереш мені в карму, але я ж не бідкаюсь. Так що й ти терпи, кнопкодавчику!!!

11. prius

prius Well-Known Member

Так не годую,воно як всі кацапи лізе без дозволу,натура в них така брудна

12. ollan

ollan Well-Known Member

Как я понял, у Вас, таки да, нет видения выхода из создавшейся ситуации.
    Ну, и на том спасибо, что потратили на меня время.

13. prius

prius Well-Known Member

Ну ось ще один дебілоід,я тобі ставлю то що ти тролю заслуговуєш,але не пишу тобі в карму,а то чмо думає що він письменик

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

:))) Весело.

15. Gesser

Gesser Well-Known Member

Та нема за що! Бо нічого Ви не зрозуміли. Мабуть чекали, що я зараз викладу тут по полицях розкладений план дій? А самі його маєте, шановний? Да що там Ви, хто-небудь в Україні його має? Ну хіба що місцева форумська конячка, але ажніяк вона не впливає на хід подій. Так само як і багато інших...

---------- Додано в 01:18 ---------- Попередній допис був написаний в 01:17 ----------

Знову у божевільні день відкритих дверй....

16. Ома

Ома Дуже важлива персона

Вата прозріває?

http://glavpost.com/post/13nov2014/...ensionery-zablokirovali-kolonnu-boevikov.html

• Подобається Подобається x 5
  17. prius

prius Well-Known Member

Дійсно ти троле втік звідтам

18. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

О чем договариваться с Захарченком, Плотницким и Пургиным? Вот тебе не профессиональный вопрос:)))

---------- Додано в 22:24 ---------- Попередній допис був написаний в 22:22 ----------

Бла-бла-бла))) Сдулся, херург?

19. ollan

ollan Well-Known Member

Очень жаль. Я, действительно, очень хотел услышать Донбасс.:dntknw:

20. Gron

Gron тафгай

Не наслушались ?
    Вы прям как кабзонофил какой то, прости Господи.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)