Східна Україна 13

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем mrochkizm, 4 лис 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. prius

prius Well-Known Member

Нормальні країни живуть і ідуть вперед,тількі кацапостан живе своїм імперским минулим,хоча імперія була зачухана,вічно плачуть,вічно їм хтось винен що вони погано живуть,вічно встромляють носа до сусідів,дамбас підкацапний такий самий ,хоче щоб коло нього як коло дітяти бігали

• Подобається Подобається x 3
  2. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Я Вам вибачаю. :) Бо Ви мені дуже своїми постами, своїм сприйняттям, нагадуєте моїх земляків.

Я щось писала про лакомства?!?

Перепрошую, але й тут Ви не у курсах, дещо було, дещо ще недоруйнували... Хочи я нічого не писала про підприємства Донбасу у незалежній Україні.

А може Ви не дуже стримана і вихована людина? :give_rose:

Я дуже мирна людина. :give_rose: Нє, можу, кАнЄшно, монстрів у компі поганяти (Сакред, Аркадія и т.д.)...

От читаю отаку ахінЄю, розумію, що у Вас зараз непростий період в житті, як і у багатьох з нас, але ж всьому є межа...

До речі, ненормативна лексика - один з головних симтомів вати і руськогомІра ;)

3. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Абсолютна, чиста та стопроцентна правда!
    Ви помічаєте, як міняються звороти та вислови в тої еліки, якими елейними речами вона тут заливає, і що говорила раніше?! Гарантію даю - закінчиться війна, і ця особа буде тут вигороджувати терористів і "расіян", які в принципі своїй не винуваті, не вони війну починали. А наш тупий на"ївняк вуха розвісив і плюсує.
    Істину кажу вам, бачиш даунбасця - нічого не кажучи, бий його зразу в морду, так щоб кров сикнула. А бачиш даунбасянку - плюй їй зразу в паскудну харю. Чорне бидло даунбасу, проклятий навіки регіон.

• Подобається Подобається x 2
  4. ollan

ollan Well-Known Member

А нефтюша, между делом, сейчас дешевле 80 вниз выросла.:good:

5. Gron

Gron тафгай

Ще раз скажу, Еліка ви таки повна дура.
    Мій боєць воює на вашій території, за що, він навіть мені толком не відповіда,є бо те що він баче, не вписується в його міровАзрєніє.
    Він вже як 2 місяці вважає вас даунєцкіх бидлом, нелюдями, та розхідним матеріалом ( що погано )
    А те що ваш регіон, з тімами раки покупає, та по Ашанам шариться, то це преступна політика властьімущіх.
    Вас, з казаками, підарами днр-лнр-івськими, та навіть з міфичною росдесантурою, знищити можливо, ну так за 2 тижня, якби воля була, та вас "патріотів" не враховувати.
    А я б і не рахував, бо пацани гинуть, а Еліки з тімами дописують, хочь і є той самий разходний матеріал.
    Коли потрібно країну втримати, елік з тимами тільки в соцсєтях рахують.

6. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Він достойний. Донбасюки його недостойні, і в сраці його мали, перепрошую, бо якби ні, то він би там був, у тій сотні.

У донбасюків більше мотороли в почьоті.

• Подобається Подобається x 4
  7. ELiKA

Маю надію, що Вам полегшало...

Якщо питання стоїть саме так, то хай повертається на свою територію.

То що ж він тут робить?!?

Ви переживаєте за дорогу вам людину, ще важке випробування... Але ж не привід для сліпої ненависті...
    А Ви знаєте, скільки тут дітей? Зовсім маленьких, які нічим не завинили?

Коли у мене була можливість щось робити, я на форум не заходила.
    А зараз я, як ви відмітили, "розхідний матеріал" і для українців, і для "республіканців", і для росіян...

8. Gron

Gron тафгай

Да Ви навіть не па'мятаєте що пишете.

Ще разпитаю, хто вас повинен "услишать" ?
    Навіщо ?
    Нам тіма з ростовськими раками, чи вас слухати ?
    Почуйте нас, всю Україну, яка незграбно віддає вам своїх синів, поки ваши у мотороли, іспанії, тагілі...

---------- Додано в 22:47 ---------- Попередній допис був написаний в 22:43 ----------

А особисто мені вони до дупи як і ви.
    Моя дитина виконує обов'язок, не відкосивши, не сховавшись, а ви всі ти хто закликали і не припиняють війну, бо своя дупа дорожча.
    Ви гніль країни .
    Мать Тереза, біомать .

• Подобається Подобається x 1
  9. ELiKA

Чому ж, пам*ятаю. Мала надію, передивитесь написане - а там про те, що після розпаду СРСР, на Донбасі було легко заробити великі гроші - великі підприємства з тонами металобрухру, які швиденько розппилили. З*явилися дуже багаті люди, які змогли купити владу. "Донецькі" з середини 90-х - київські...

Ви ж написали зовсім про інше...

А в просила когось почути?
    Хотілося б, щоб було розуміння причин того, що сталося. Бо не тільки на Донбасі є проблема "республік"...

Крим, Донбас...
    Хто наступний?

10. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Ця війна не тільки вбиває та фізично калічить. Скільки чоловіків повертається зі скаліченою психікою ...вони не можуть жити серед нас, вони не знаходять себе у цьому світі....

Це перепост з нашого місцевого форума. Але я думаю, що така проблема зараз у багатьох наших захисників.

Карпатська природа не допомогла...

• Подобається Подобається x 9
  11. ollan

ollan Well-Known Member

• Подобається Подобається x 8
  12. prius

prius Well-Known Member

• Подобається Подобається x 6
  13. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Трісне. Вже тріскається.

14. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

15. ELiKA

"Местные жители на Донбассе помогают и нам, и сепаратистам", - боец 93-й бригады
    http://ria-m.tv/news/18921/mestnyie...i_nam_i_separatistam_boets_93_y_brigadyi.html

16. ELiKA

О важности адекватной информации и профессиональных СМИ (чего в Украине не было и нет) от бойца АТО.

Позывной Маршал

17. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Обережно з виразами, Самойлович. Бо зараз понабігають кіми з дзеками і такий кіпиш розпочнуть... Та й одна мила пані-галичанка, велика любителька данбасу може сказати своє фе...
    А серйозно. Скільки, Самойловичу, нас тут картали за сепаратизм, за зраду, бо миказали правду - доки данбас буде в складі України - України не буде. До речі, кілька днів тому губернатор Луганської області Москаль сказав, що 95%(!!!) жителів області за Росію.
    Ось послухали б 10 років тому Андруховича і Рябчука, відрубали б той смердячий гангренозний данєцкій хвіст, і не було б Януковича, не було б Майдану, не було б Небесної Сотні, не було б війни.
    А була б Україна, повноправна частина Європи.
    А тепер, подумайте ті всі що на Самойловича, Ромка і мене жовчю харкали, до чого привела ваша політика.
    І ще... Навіть якби сталося чудо і бидло потрохи стало людьми, перестало воювати, скільки б часу і сил забрало б відбудувати ту прокляту, знищену своїми жителями, територію данбасу?

18. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я в зв"язку з цією Вашою сентенцією знову згадав безсмертного сапера Водічку

19. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Это не тот ли Марщал, что был на 1+1 в программе "Храбрые сердца" и награжден Турчиновым там же именным Фортом??

20. Wili

Wili Well-Known Member

таке

• Подобається Подобається x 5
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)