Східна Україна 13

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем mrochkizm, 4 лис 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ома

Ома Дуже важлива персона

Які? Хто ці особи?

• Подобається Подобається x 2
  2. Mathilda

Mathilda Well-Known Member

Да не забыла о вас страна. Ну нет сейчас возможности освободить Донбасс. И так столько жертв.. ((( А Вы не обижайтесь на недоверие, потому что очень разная информация поступает. Вот Вы говорите, что сепаратистов в Луганске мало - это очень хорошо, если так. А бывает, показывают пророссийский митинг или еще какое-нибудь сборище - и там вроде народу много, и все кричат, что не хотят в Украине жить. И кому верить? :sad:

• Подобається Подобається x 4
  3. Gesser

Gesser Well-Known Member

Ну якщо Україна нас не фінансує, то мабуть це робить ЛНР. Не питайте звідки гроші, я не відповім, бо не знаю. Але нещодавно пройшли виплати всім медичним працівникам, які працювали з липня по вересень. Дивно, але молодший медперсонал отримав зарплатню вищу, ніж раніше (не занадто, але все-таки!!!). Педагогам теж почали виплачувати гроші, але поки що тільки тим, хто працює з 1 вересня. Заборгованість все ще залишається, але те, що гроші почали виплачувати - факт! Пенсіонери отримали по 1800 грн, а от що то за виплати - хто зна?! Чи то пенсія, чи якісь одноразові виплати - не знаю!

Хочу одразу відповісти тим, хто має намір мене звинувачувати у співробітництві з окупантами: так, я працюю у Луганську і доки я тут залишаюся я не соромлюся брати гроші за свою працю. Я їх заробив! Заробив тим, що оперував навіть тоді, коли шибки тремтіли від вибухів, тим, що не втік, кинувши напризволяще своїх хворих, тим, що допомагав ВСІМ БЕЗ ВИНЯТКІВ, навіть тоді, коли звинувачували у пособництві хунті, бо не погоджувався ампутувати кінцівки хлопцям "з того боку", коли точно знав, що можу не калічити їх. До речі, тут хтось закидав мені звинувачення, що, мовляв, оперував сепаратистів. Так, оперував, бо вони кричали від болю та звали матерів однаково голосно. Оперував, і буду оперувати, бо не поділяю їх на правих та винуватих. На війні зиск інший...

• Подобається Подобається x 5
  4. Flametta

Flametta Well-Known Member

глава ЛНР хочет создать "антигитлеровскую коалицию" с США, Великобританией и Россией
    :wacko: :haha:

(ну и рожа! :mocking:)

http://joinfo.ua/politic/1046031_Novosti-Novorossii-glava-LNR-hochet-sozdat.html

• Подобається Подобається x 4
  5. Mathilda

Из России, что ли, деньги? Я тут цитировала, что моя знакомая сепаратистка писала на другом форуме - но она писала про ДНР, что там создается Нацбанк, но непонятно, из каких денег - а спросить я не могу, потому что мы не общаемся давно, да и вряд ли она бы мне ответила.
    А может, деньги на зарплату бюджетникам все же поступают как-то из Украины? Они же предусмотрены в бюджете на текущий год, просто так перестать их перечислять нельзя - для этого надо изменения в бюджет вносить, законом (по крайней мере в России так, я думаю, что и в Украине аналогичная система). Так что наверно, какие-то деньги перечисляются, другое дело, что в связи с военными действиями нерегулярно, и может быть, не все, что полагалось.

---------- Додано в 01:37 ---------- Попередній допис був написаний в 01:36 ----------

У него явно белая горячка. Простые алкоголики чертей ловят, а этот - Гитлера. :crazy:

• Подобається Подобається x 3
  6. Gesser

Gesser Well-Known Member

Так його ж для чогось показують по телевізору? Значить так треба, щоб Україна вважала, що тут всі загалом одночасно втратили здоровий глузд? Кому це потрібно? Хто має свій зиск з того, що країна втрачає мільярди у пеклі війни? Ми з вами? Ні. А якщо це так, то не можна давати дурити собі мозок. Якщо наразі багато людей тут нарешті зрозуміли мету Майдану, то чому люди там, поза зоною АТО, не можуть навіть уявити собі, що не все так однозначно на Донбасі?

7. Porucznik Jeblonski

Porucznik Jeblonski Полковник неприкосновенного запаса

:haha::haha::haha:
    из тумбочки Ефремова, Тихонова и Килинкарова. :yes:

8. Gesser

Gesser Well-Known Member

Не думаю, що так! Наша бухгалтерія виїздила до Северодонецьку з документами на зарплатню, їх перевірили, прийняли, але згодом відповіли, що проплати заблоковані у Києві, і, доки не буде вказівки, казначейство не буде перераховувати кошти на картики. А звідки ці гроші, не відповім...:dntknw:

---------- Додано в 00:50 ---------- Попередній допис був написаний в 00:44 ----------

А я б не заперечував, якщо й так!!!! Неможливо ж дивитися на ці пики. Вони ж у мене в 54 діагональ телевізора не містяться, аж блищать!!! До речі і нашого мера Кравченка треба потримати за ніжні місця. Втік до хунти, поганець, та й ще на сайті місьвиконкому опублікував звідти привітання з Днем міста 14 вересня. І це тоді, коли в місті вже 2 місяці не було ані світла, ані води. Ось чого кияни їх там приголубили? Чому не покидали до бачків для сміття? А ми так чекали....

9. Mathilda

В России по телевизору - да, для того и показывают, чтобы россияне верили, что Донбасс хочет отделиться от Украины и не считает себя Украиной. Но и в интернете такого добра много, да и не похоже, что людей силой заставляют участвовать в этом.

10. Ома

Ома Дуже важлива персона

Митрополит Іоанікій, колишній Луганський, почесний настоятель Свято-Миколо-Преображенського собору Луганська разом з о.Богданом, настоятелем цього собору інаугурують "лідера ЛНР" Плотницького.

:facepalm:

11. Mathilda

Заблокированы - значит, приостановлены выплаты, которые предусмотрены бюджетом. Но там могут какие-то средства из других источников найти и перечислить.
    К сожалению, я не знаю хорошо все эти финансовые схемы, тем более, как это все делается в Украине. Что касается медицины, там система финансирования достаточно сложная, есть бюджетные средства, внебюджетные, есть фонды, так что все может быть. :dntknw:

12. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

А вы чего ждали 23 года? Пока дядя придет и рыгов выгонит?:))) Дождались? Теперь пляшите польку-бабочку.

13. Gesser

Gesser Well-Known Member

Як же швидко Вам, шановна, обридає все, що не відповідає Вашій уяві про реалії Донбасу! Так, раніше багатьох тут, у Луганську, дуже хвилювало питання довгої памяті країни, але згодом це пройшло. Зараз це вже майже нікого не хвилює. Змінилися реалії, прийшли нові загрози, життя поставило перед кожним більш животрепетні питання.

Щодо мови, то мабуть вона й дійсно штучна, не бачу в цьому нічого дивного, бо розмовляю я тут, у Луганську, звісно російською. Але, відверто кажучи, навіть вона для мене не є рідною.

P.S. І да, я не росіянин, якщо Ви про національність, а не про місце проживання....і навіть не українець...:pardon:

---------- Додано в 01:06 ---------- Попередній допис був написаний в 01:03 ----------

А такі да, як кажуть у Одесі: прийшли дяді і повиганяли їх...аж до Києва...:yahoo:

14. Коньъ Пегий

Ну вот теперь живите с новыми дядями, "особенный далбас":))) Ждите дальше и свои реалии спрячьте подальше.

15. Gesser

Gesser Well-Known Member

Головне, щоб ті, кого турнули звідси не попортили вам життя у Києві. А вони можуть!!! В них мімікрія розвинена краще за хамелеонів.

16. Коньъ Пегий

Разберемся, заботливый. Еще жалобы будут про "далбас нислышат и нипанимают"?

17. Ома

Ома Дуже важлива персона

"Смертная казнь введена как высшая социальная мера защиты общества" Захарченко.
    :hang1:

18. Mathilda

И ничего удивительного. Еще и приговоры начнут выносить каким-нибудь особым совещанием. Кодекс уголовный свой примут, со статьей "враг народа".

---------- Додано в 02:34 ---------- Попередній допис був написаний в 02:32 ----------

Ничего не поняла. :sad: Где же Вы живете? В России или в Луганске?

19. prius

prius Well-Known Member

А що, не впізнаєте рязанску морду?

---------- Додано в 15:45 ---------- Попередній допис був написаний в 15:43 ----------

Дали заробити ваті на скломий і клей "момент"

20. Gesser

Gesser Well-Known Member

Мабуть я дійсно перемудрив, Матільдо! :pardon:Скажу так: я живу і працюю в Луганську, але за національністю я не українець. Так зрозуміло?

---------- Додано в 02:20 ---------- Попередній допис був написаний в 02:18 ----------

Ну-ну. Розбирайтеся, авжеж)))) А із жалобами тобі краще до терапевта, я можу відрізати щось зайвого:mocking:

• Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)