"Свобода" іде!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем хозар, 12 вер 2007.

1. burachekn

burachekn Well-Known Member

Не думаю, що комусь подобається жити у чожої людини, тим паче, що я живу у спартанському дусі і дуже аскетично. Але, принаймі, я старалась створити йому найкращі умови з того, що могла.

А чому ви вирішили, що у мене нема світла? адже ж в інеті я ж якось сиджу? Ні, я з ним не займалась українською, навіть питання мови не підіймала. Було достатньо того, що він був налаштований проукраїнські, проти Росії і тих, хто заколотив ту війну в Донецьку.

---------- Додано в 23:19 ---------- Попередній допис був написаний в 23:10 ----------

Ого! як розклали мій пост.
    Те що ваш дід не сказав ні слова російською - честь йому і хвала. А польською? хм а чому як подачку? хіба робота вчителя - це ганебно?

російською я володію вільно і якщо це потрібно я легко перейду на російську, я ж не росіянка, я ж не вони. Але питання не в цьому якою мовою я говорю. А питання в тому як мову сприймають інші. Так от ці інші не всі її сприймають і бажають чути.

Не потрібно мене посилати в Гугл, до чого він тут. Я вела мову про телебачення.

тут якесь протиріччя: так не хочу про нього чути, що біжу аж спотикаюсь. щоб почути. Якщо я не хочу чути про Лчшка, то я навіть і не знаю чи є його гілка тут. :pardon:
    Про ваші мотиви я вже все сказала.

2. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Ні. Це почесна робота, і в діда мого було чимало учнів, котрі приходили до нього вже п'ятидесятилітніми. Але посада вчителя було те найбільше, що йому радянська влада дозволила.

В концтабір пошлете? ))

:)
    Гугл і про телебачення знає, ви в курсі?

Розвивайте думку. Люди радяться, як зробити, щоб не було чути. Як бачимо, гілка ефективна - ні фаріон, ні тягнибока в Раді нема.

Фантазувати правилами форуму не заборонено. )

3. burachekn

burachekn Well-Known Member

Чому? Що він такого зробив, що опинився в такій ситуації?

---------- Додано в 23:45 ---------- Попередній допис був написаний в 23:44 ----------

а я думала, що щоб подивитись фільм по телевізору достатньо його ввімкнути ...:dntknw:

---------- Додано в 23:48 ---------- Попередній допис був написаний в 23:45 ----------

нічого страшного. Їх не було в ВР завжди, але підготувати Майдан зуміли і без ВР. Головне щоб вони Були!

А кого ви хочете бачити у ВР? Партію Регіонів? :rock:

4. Un.Known

Ага.

Дурень думкою багатіє.

5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

З ФБ.

• Подобається Подобається x 1
  6. terRen

terRen Дуже важлива персона

Сергій Притула

7. Mrozowice

Mrozowice миється в бані

Читаю,знайомлюсь з відношенням людей до "Свободи" і бачу настрашені лиця як зі сходу,так і заходу України,яких сама реальна поява духу Свободи з Галицького Краю кидає в дрож...навіть без участі цієї сили в ВР,а чи то в уряді керування державою,що є тимчасовим явищем!
    А ввдчуття Свободи в Народі Вічне...і нікуди воно не зникло і не зникне!
    Щось не так і...всі тут,як тут,на своїх місцях в боротьбі за свою Особисту Свободу і Незалежність від чужого капіталу і влади!

8. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Нотоцо, то Ви знов склонувалися?

9. Un.Known

Нотоцо, не грайте вар'ята. Досить, що в бані, як шестікрилий сєміху* сам з собою...

10. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

дух "Свободи" треба глейдом запшикувати..

11. terRen

А як це розуміти :blush: , то вже навіть не смішно :dntknw: чергове повернення чи прощання...

• Подобається Подобається x 3
  12. prius

prius Well-Known Member

Шановна пані,цей так би мовити чоловічок все йде і йде за ющенком тягнибоком і фаріоншою але він за ними тількі по Чикаго ходить мвже десять років паплюжить штати, плюєтся на них але сидить в свому підвалі теплому і не спішить до своїх однопартійців

• Подобається Подобається x 4
  13. LoginzaID: 1167451887

LoginzaID: 1167451887 миється в бані

І буду...поки всі паскудники,до одного (з Васею включно) по-дупі за Фаріон,Ющенка...свободівців,не дістанете від нових національних правителів Української держави!
    ...а ходити сюди на антиукраїнський форум і не думаю,щось тут з яйцеголовими дискутувати!
    Думав назва Львівський щось значить...хе-хе! В Ізраїлі такий самий є з назвою Львівський,якогось Саші...
    Я туди не ходжу і сюди також ні..ну хіба щоб якесь "фе",чи катрена вставити,як в дупу перець запхати! Фарисеям і колаборантам то не пошкодить,шо ні?
    Зі святим Миколаєм вас...ух,він вам ще покаже,в якому підвалі Обама жиє,а в якому галичани та і Стефко Бандера в якому жив!
    Катрен про Петруся

Як святий си Миколай,
    добре затабачить...
    то покаже ще усім,
    що Петрусьо значить!

Зі святим Миколаєм вас! Зустрічайте діда!
    :mocking::uanew::bandera:

14. Hyligan

Hyligan Іронічний

:haha:

Та розбаньте вже катреніста...Чувак вже 1167451887 клон робить так си любить той львівский хфорум :)))

• Подобається Подобається x 2
  15. terRen

О,:))) направду, зробіть йому подарунок під подушку на Миколая:drinks:, а то буде 1167451888 клон:mocking:

• Подобається Подобається x 3
  16. Hyligan

Hyligan Іронічний

Можна зробити це дуже "підло і підступно" розбанити пана Юрка тільки на темі про Свободу ну і "Катрени від Нотоцо" :haha::haha::haha:

17. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А мені його шкода. Він вже є старшим паном. І гарує на грузовику по США. Очевидно не має ні друзів ні знайомих. Не думаю, що володіє англійською досить, щоб вести бесіду. І лишається що писати оці катрени і спілкуватися на форумах. Ось чому він вчепився за особистості, обпльовані народом? Не знаю. То за того Ющенка, який "віддячив" народу, який привів його до влади тим, що віддав владу бандитам, від яких Україна мало не загинула. Чи за Свободу з її Пупсами, Тягнибоками і іншими Михальчишинами з Орлицями-комуністками? Що не читає преси? Чи вибирає те що не протирічить його захцянкам? Я колись просив Мартіні, щоб його розбанили, бо крім вищезгаданих тем він був непоганим співбесідником, особливо на історичні теми і теми Галичини. А зараз? Знову буде псувати людям настрій вихваляючи бандитів-перевертнів.

18. Un.Known

Не переймайтесь, він катрени в бані строчить для тролів.

Правда, якось вони ціхонько сидять останніми днями... певно, останні долари скуповують.

19. LoginzaID: 1167451887

LoginzaID: 1167451887 миється в бані

Той Педро щось сі тішить на тім семітськім форумі,як ніби то з Лондину Свободу і св.Миколая за бороду хопив і пику набив їм....Йой!

Катрен вітання

Йой!Забилася начисто в нас каналізац'я -
    не пролазять мільйонери,лиш міліцьйонери...
    В Новім році з Українців буде нова Нація,
    бо зачнеться в Україні...нац-йо-на-лі-за-ц'я
    :bandera::uanew::drinks:

20. prius

prius Well-Known Member

Вельмишановний пане Педро,ви не зрозумили, в Чикаго є трак драйвер який їздить заробляє гроші і мочить путіна,людина з східної України українску знає дуже добре, ходить до церкви,працював на Українському радіо Чикаго,а що Юрік,поїхав шукати халяву яку йому наобіцяли аферисти,тепер гарує на малому вені (або возить пенсіонерів або телефоні книжки) бо діти ростуть женятся і будуются,а Юрік жиє в підвалі бо дешевше, купує найдешевшу їжу,але як засліпленний співає оди злодіям,

---------- Додано в 16:38 ---------- Попередній допис був написаний в 16:34 ----------

Юрік скоро в Чикаго ціни на рент підуть догори дивись щоб теж так не спав з туалєтом під носом,може пора до Дрогобича онуків бавити,чи ти ще для Тягнибока не заробив?

• Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)