... Спасибо партии родной - звездой накрылся выходной. ---------- Додано в 16:24 ---------- Попередній допис був написаний в 16:21 ---------- Про Сволоту, прошу пані.
Киев, Декабрь 11 – «Свободовцы», занявшие при предыдущем правительстве высокие посты в государственной службе «Госгеоресурсы», пытались напоследок распродать несколько месторождений газа покровителям партии. Об этом сообщают журналисты программы «Слідство Інфо». После победы евромайдана министерство экологии и георесурсов получила в своё управление ВО «Свобода». Его возглавил Андрей Мохник. Сразу после этого Мохник стал проводить непрозрачные тендеры на распределение газовых и других месторождений, утверждается в сюжете. Перед проведением тендеров Мохник полностью сменил руководство государственной службы «Госгеоресурсы». Руководить важнейшей службой стали тридцатилетние львовские бизнесмены. Совсем недавно по непрозрачному тендеру госслужба продала два газовых месторождения фиктивным фирмам, связанным с китайскими бизнесменами, на днях пыталась продать несколько месторождений, сообщают журналисты программы. Новый покупатель — львовский криминальный авторитет Василий Сваричевский — по кличке «Пушок». Василий Сваричевский в начале своей бизнес-карьеры входил в состав группировки Николая Лозинского, по кличке «Коля Рокеро». С ними вместе «работал» другой криминальный авторитет по кличке «Пупс» — Игорь Кривецкий – будущий народный депутат от ВО «Свобода» и бухгалтер партии. Когда Лозинский-Рокеро был застрелен в Львове в 2009-ом году, основная часть его махинаций была поделена между Кривецким и Сваричевским, в частности, Сваричевский получил Львовский ипподром и основал Карпатскую индустриальную группу, которая претендовала на последнем тендере на Рудниковскую площадь месторождения природного газа. Нынешний заместитель главы службы «Госгеоресурсы», которая и занимается распределением тендеров, 30-летний Максим Карпин, работал юристом как раз в Карпатской индустриальной группе, а также управлял Львовским ипподромом, о чём сам признался журналистам «Громадського ТБ». Фактически «свободовцы» поставили на управляющий орган, который занимается распределением месторождений природных ископаемых, своих людей, которые ныне пытаются организовать и провести тендеры для тайных покровителей партии. После смены руководителя министерства экологии и георесурсов, которое произошло на прошлой неделе, тендеры приостановили. СЛАВА НАЦІЇ!
а хіба ні? Я можу в своїй рідній країні вільно розмовляти українською. щоб мені не приходилось перекладати на російську, або щоб мене не просили перейти на російську?
а що це за поправка? Я читала правила, можливо проскочила і не звернула увагу. ---------- Додано в 21:05 ---------- Попередній допис був написаний в 21:04 ---------- ой, лукавите. Все ви прекрасно розумієте
вважайте що вміло з"їхали з теми. От цікавість мене бере, чому коли людина висловлює свою думку, говорить не інтернетними трафаретами, її відразу звинувачують у тролінгу?
Та у вас, що допис - то свободівський інтернетовий трафарет. Особливо оцей Він, правда, зо п'ять років старий, але комуністична мантелепа Фаріон живе у своєму власному світі, і думає, що ця тема все ще актуальна. Відтак видає методички своїм тролям. )
Конкретніше сказали люди, яки на обох виборах дали смачнючого підсрачника Олєжику і всім іншим сволотовцям.
У мене влітку жив один юнак з Горлівки, він студент КНЕУ і через війну не міг їхати додому, я запропонувала пожити у мене поки не визначиться. Він провчився в Києві 4 роки, в КНЕУ, уркаїномовному. Мені приходилось повторювати по кілька разів, коли я швидко говорила, він взагалі не розумів, ніби я говорила китайською. Приходилось перекладати. А ще раніше, так би мовити на зорі нашої державної юності, я відправляла телеграму з Донецька. Українською мовою у мене її не взяли. Ні мої наполдягання, ні спроба звернутись до начальства не допомогла - прийшлось відправляти російською. Та навіть зараз на одному із форумів до мене чіпляються, щоб я переходила на російську, ображають, тролять, дражнять і т.д. Тепер назвіть мені хоч один сучасний український фільм? Запраз хоч появились американські фільми у українському перекладі, а ще донедавна, крім реклами на телебаченні не було жодної ураїномовної передачі. Дійсно україномовні українці чомусь зі мною солідарні, хоч я і не живу у Львові. Моє оточення розділє мою думку щодо мови, щодо утискань мовних прав. А от ви, хоч і розмовляєте українською, але все що ви пишете, таки так, я думаю, що таки ви дійсно троль по методичці Росії. А ви мені про Тягнибока чи Фаріон розповідаєте. ---------- Додано в 21:56 ---------- Попередній допис був написаний в 21:55 ---------- так дивно... йому ж уже дали підсрачника, тобто він вже не грає ніякої ролі. Чому ж ви тут, на його гілці? Боюсь, що я знаю відповідь - методичка.
То може вам про сірого кардинала свободівського, фінансиста підтягнибоковського?! Особисто знав в 90-их, бандюк, виблюдок і рекетир, на ягуарі колись їздив, мзду йому платили. Як побачив в Раді депутатом гниду, в шоці був. В сраку вашу грьобанну Свабоду!
наскільки йому сподобалося у вас проживати, і чи ви по вечорах при свічках займалися з ним вивченням української мови?
Мій дід, поляк, освічена людина, за тяжких комуністів отримав роботу сільського вчителя, як подачку - за життя слова не сказав російською. У тій самій Житомирській області, звідки ви. Не треба мені розказувати. Та ну. ) А я найшла купу форумів, де ви російською щебечете, і ніхто вас не дражнить. ) Гугл вам в поміч, Надєжда. ) Я вас розчарую - це не гілка тягнибока, це гілка для всіх, і для тих, хто про тягнибока вже не хоче чути. Та. А ще Моссаду. Ну і кажуть, що я цілий празький відділ ЦРУ. ))
Дуже плідно сьогодні попрацював свободівець Юрій Бублик під час пленарного засідання Верховної ради, йому вдалося вдало 3 рази скласти пасьянс "Косинка"