"Свобода" іде!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем хозар, 12 вер 2007.

1. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Вам обом дурне в голові...що в 88 році Фаріон робила!
    Ну нє,правда!...П'єрдолилася з 1-м секретарем,коли ви в той час...ой!...в Австралію їхали,а Ромкові євреї,чи то жиди вперше доляра живого показали!
    :mocking:

2. Romko

Romko Дуже важлива персона

1988 рік. Симоненко, Стус, Івасюк та десятки справжніх патріотів вже лежать у могилі замордовані. Сверстюк відбув заслання в Бурятії і працює столяром на фабриці індивідуального пошиву. Маринович відсидів у Казахстані й відмовився від помилування. Лук'яненко щойно вийшов із тюрми після 26 років перебування там. Микола Руденко щойно емігрував до Німеччини, маючи за спиною 7 років таборів суворого режиму. Іван Кандиба носить звання особливо небезпечного рецедивіста, і якраз 1988 року провів 2 місяці в карцері за відмову від роботи на зоні. Михайло Горинь у пермських таборах переніс уже два інфаркти. Іван Світличний у Горно-Алтайську пережив клінічну смерть, гіпсове ліжко й частковий параліч. Іван Гель має у своєму доробку 16 років тюрем і 300 діб голодування. Валентин Мороз уже відбув ув'язнення у Владімірскому централі, де його помістили в камеру з кримінальниками, які порізали йому живіт загостреною ложкою. Ірина Калинець після заслання в Читі почала читати публічні лекції про Стуса та займатися заснуванням Товариства Лева. Кочегар В'ячеслав Чорновіл відновив "Український вісник" і організував перші протестні мітинги у Львові. Зеновій Красівський після 21 року неволі став секретарем Української Гельсінської Спілки. У вишах почали з'являтися перші студентські братства з акціями протесту за право служити в армії на території України. Степан Хмара з досвідом 7 років таборів та 306 діб карцеру почав готувати перший у Львові міський страйковий комітет. Ірина Фаріон власноруч пише заяву на вступ у КПРС з текстом "вважаю своїм обов'язком бути в авангарді розбудови нашого суспільства. Програму і статут КПРС вивчила, повністю визнаю їх і зобов'язуюсь виконувати".

---------- Додано в 09:53 ---------- Попередній допис був написаний в 09:50 ----------

Юрку,я пліч-о-пліч з братчиками стояв проти ОМОНУ.
    Так,що не бреши.
    І я зараз ту,а тит калатаєш доляри,фальшивий брехуне.

• Подобається Подобається x 5
  3. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Не розумiю, чого ви того Юрка так чмерите цiлою отарою, ангелята небеснi.

4. Romko

За брехливість.
    За фальш.
    За нелюдяність.

• Подобається Подобається x 3
  5. Yurko NOTOCO

Ромцю...ти дореклямуєш себе ще так,що був помічником Голди Меєр,і ніс їй чемодана на львівський вокзал!
    А як хтось'сі займе тобою,що ти робив насправді...а ще й прибреше,га-а?
    Шо,будеш оповідати же то неправда,же не робив гешефти,які не пасували для репутації Неньки-Вкраїни?
    Шо, будеш товкти себе в груди і казати,же то не ти?
    Я там не знаю,хто шо набреше,прибреше,чи правду повість,але Ромку,не будь глупим і не паскудь будь-чим українців,тим паче галичан!
    Ірка Фаріон-Галичанка!
    Але ти,Ромку!Але...якийсь забембаний!
    Сміливий такий,як...як перестрашений жид!
    І не озивай'сі "фальшивим брехунством",бо...бо я того не люблю,і пам'ятаю все,що ти про мене наговорюєш неправдиве...Поетка там якась,фальшиве моє патрійотство і таке-всяке...
    Добре,забембаний і заклопотаний Ромцю?
    Ну юж,в мене глибока ніч і я пішов спати!
    Як можеш,то Ірку Фаріон не рухай...пригодиться ще!
    Вона Патріотка не до Тебе і не до мене вкупі!
    Вона молодець і її боротьба правдива! Я їй глибоко вірю! :preved:

---------- Додано в 10:39 ---------- Попередній допис був написаний в 10:31 ----------

О-о...та ти я бачу вже професійний провокатор,Ромцю! Багато правди знаєш,бачу!
    Поки я писав,то ти вже мені дав характеристику!
    Ехе-хе!:facepalm:

6. Yurko NOTOCO

Ось що сказала Ірина Фаріон про смолоскипну ходу на честь Степана Бандери і про нападки на націоналістів

Ліліпути у війні з Бандерою
    Ніщо не має такої сили, як ідея час якої настав.( Віктор Гюґо )
    Звідки така сила у покійного Бандери так вмотивовано поляризувати українське суспільство: не просто відсортовувати зерно від полови, але оприявнювати середню ланку паніки і страху перед ним?
    Направду, за Біблією, весь світ впакований у два слова "так" і "ні" - все решта від лукавого. Слабосилі, слабовольні здійняли галас навколо смолоскипної ходи з нагоди уродин Провідника. Перехрестіться, нещасні. Ці смолоскипи - символ нашого націоналістичного повстання, яке успішно ширимо по всій країні разом із гаслами на майданах "Слава Україні" - "Героям Слава", "Слава нації" - "Смерть ворогам", "Україна - понад усе" та разом з червоно-чорним стягом - символом бандерівських змагань.
    І не вам вказувати, з якими знаменами та гаслами і смолоскипами куди і як виходити. Ви давно засвідчили своє політичне лузерство, то тепер взялися отруювати так званий громадський сектор. Вільне суспільство має надійні протигази на вас.
    :hi:
    (На сайті "Свободи")

7. Romko

8. Люди, годі воювати:
    Вже приспів вам час дружити
    І в Ютубі просувати –
    «Ще не вмерла й буде жити»!

Час країну розвивати,
    Україні час служити.
    Не із сала ж ми, не з вати –
    «Ще не вмерла й буде жити»!

• Подобається Подобається x 1
  9. Yurko NOTOCO

Ірина Фаріон:...Вважаю своїм обов'язком бути в авангарді перебудови нашого Суспільства!(з заяви Ірини Фаріон)
    ....
    Такою вона й є нині!
    Честь і хвала таким Українкам!:hi:
    На світлині:Ірина Фаріон з друзями і однодумцями під час ходи пам'яті Степана Бандери.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Голова ВО «Майдан», народна артистка України Руслана Лижичко відповіла на закиди Ірини Фаріон, які та озвучила в адресу співачки на мітингу у Дрогобичі Львівської області.
    Наводимо текст заяви Руслани без змін:
    «Я не звикла відповідати на будь-які політичні заяви, але почуття великої несправедливості змусило мене відреагувати на брехню, озвучену Іриною Фаріон. Ця депутатка від «Свободи» вчинила цю несправедливість, коли зробила спробу присвоїти своїй партії здобуток мільйонів українців - наш Майдан.
    Пані Ірині як професійному політикану важко зрозуміти, що справжню історію творять не корумповані депутати, а громадянське суспільство, національно свідома творча інтелігенція та, зрештою, увесь народ. Як і інші представники політичної верхівки, вона боїться опинитися непотрібною, коли народ, як це і має бути у по-справжньому демократичній державі, візьме владу у свої руки і відмовиться від послуг зрадливих і брехливих політиканів.
    Не так давно сама пані Фаріон, намагаючись приховати від журналістів правду про своє комуністичне минуле, заявляла, що орлиці не сповідаються перед гієнами. Пані Ірино, змушена вас виправити: ви не орлиця, а скоріше курка - така ж несвіжа і посиніла, як ті, що лежали на полицях гастрономів за радянської влади. Тієї радянської влади, яку ви так завзято обслуговували, коли були молодою комсомолкою і членом КПРС. При чому обслуговували не тільки у партійно-політичному сенсі - увесь Львів знав про те, як ви були підстилкою голові Червоноарміського райкому КПРС міста Львова. Він, до речі, був уродженцем славного російського міста Смоленська - і аж ніяк не етнічним українцем.
    Тож на вашому місці, пані Ірино, я би гарно подумала, перш ніж безпідставно звинувачувати у чомусь найкращу співачку країни, єдину правдиву переможницю Євробачення від України. На відміну від вас, я торувала свій творчий шлях не грошима і сексуальними послугами, а своїм талантом, енергією і важкою працею.
    Пані Ірино, я не вимагаю від вас вибачень і не прошу забрати свої брехливі слова назад. Просто тому, що вони - ваші слова - уже просто нікому не цікаві. Ви остаточно перетворилися на брудну інтриганку із сумнівним минулим , а висловлювання подібних людей мене просто не обходять.
    Без поваги, Голова ВО «Майдан» Руслана Лижичко».

• Подобається Подобається x 3
  11. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Якщо i курки - то i одна, i друга.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

???????????

Юрко?

Ромко, ти про що?

---------- Додано в 12:01 ---------- Попередній допис був написаний в 11:57 ----------

я просто подав статтю, але розумію, що Руслана теж не золото.

Правда, на Майдані була активна, на відміну від Фаріон. І те, що Фаріон першою публічно так наїхала на Руслану - говорить про неї з поганої сторони.

Взагалі, Фаріон, як політик, виявилася слабенькою, я думав про неї краще.

13. Hyligan

Hyligan Іронічний

Так Руслана ж казала шо то не її заява...фейк? Хіба нє?

• Подобається Подобається x 2
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

може хтось просто кидає кістку в майдан, щоб пересварилися...

15. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ну Фаріон то нічого не спростовувала

16. Romko

17. Yurko NOTOCO

Розбереться з часом "Свобода"
    І з майданом,і з провокаторами,і з хрунями...
    Як ОУН/УПА ,так і вони розберуться!
    На все свій час!
    :cry:

18. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Може хтось щось чув за Іллєнка?
    Я вже переживаю за нього... Тиждень не видно, не чутно... Видно моцно побили чувака...

19. Yurko NOTOCO

Шукає,хто це зробив...Кажуть,що якісь тітушки-каратисти совкові зі Стрия!:preved:

20. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Каратистів в Стрию не дуже... Але якщо натрапить на стрийських боксерів чи бійців хоча б за версією ММА, то його свиняче рило розвальцують так, що більше не схоче до Стрия навідуватись.

а де твій аватар? :)